Dnevni Horoskop za 25. novembar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Pogledajte najdetaljniji Dnevni Horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

NOVO: Mesečni horoskop za Decembar 2017. pročitajte ovde.


                                            OVAN
POSAO: Vaša kreativnost je naglašena. Napokon ćete u svom radnom okruženju promeniti ono što vas je kočilo da dođete do očekivanog uspeha. Prijatna iznenađenja slede.
LJUBAV: Bez obzira što privlačite pažnju suprotnog pola, shvatate da za sada niste spremni da uđete u odnos koji biste definisali vezom. Zauzeti će uživati u blizini voljene osobe.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


                                              BIK
POSAO: Potrebno je da svoju pažnju usmerite na projekte koje ste ranije isplanirali. Mnogi će od vas tražiti pomoć, ali vi treba da se usmerite na ostvarivanje ličnih ambicija.
LJUBAV: Imate potrebu da se opustite u ljubavnim vodama, ali neke spoljašnje okolnosti vam to ne dozvoljavaju. To doprinosi da se osećate nervoznijim.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


BLIZANCI

POSAO: Imate potrebu da napravite neku konkretnu promenu u svom profesionalnom životu. Trenutni aspekti govore da ste suviše lakoverni.
LJUBAV: Već izvesno vreme drugi kritikuju vaš ljubavni život. Jedan događaj će vam pomoći da sve sklopite u mozaik.
ZDRAVLJE: Problemi sa zglobovima.

 


NOVO: Mesečni horoskop za Decembar 2017. pročitajte ovde.

RAK
POSAO: Neke okolnosti vam napokon idu u prilog. Novi poslovi su na vidiku, ali ne zaboravite da završite ono što ste već počeli. Finansije vam se polako popravljaju.
LJUBAV: Na ljubavnom planu se mnogo toga dešava spontano. Neko koga smatrate za prijateljem ili saradnikom će u ovom periodu početi da se trudi oko vas.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


LAV

POSAO: Potpisivanje izvesnih ugovora ili odlazak na službeni put je sasvim moguć. Pogotovu za one koji se bave pravom ili rade u većim sistemima ili za strance.
LJUBAV: Privlačite pažnju mladolikih i komunikativnih osoba. Međutim, sve ono što vam se nudi ne održava vašu pažnju. Mogu vas privući neke nemoguće ljubavi, ali opet nećete se dugo baviti time.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 


DEVICA
POSAO: U poslednje vreme imate osećaj da ste prisiljeni da nešto radite. Potrebno je da se oslobodite tog pritiska ili da nekoga udaljite od sebe. Ne reagujte na priče koje vas okružuju.
LJUBAV: Zauzeti se mogu razočarati u plan koji partner pravi u ovom periodu. Ako želite kompromis, budite mudri i izbegnite svađu.
ZDRAVLJE: Izražena napetost.

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VAGA

POSAO: Shvatićete da su neki vaši strahovi nerealni. Informacije koje neposredno dolaze do vas su optimistične i tačne. Ne dozvolite da vas neko isprovocira.
LJUBAV: U emotivnom delu ćete privlačiti pažnju osoba koje znaju šta žele i mogu da isprate vaše potrebe. Do poznanstava dolazi spontano i na mestima gde to ne biste očekivali.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

 


NOVO: Mesečni horoskop za Decembar 2017. pročitajte ovde. 


ŠKORPIJA
POSAO: Neke bitne akcije odložite jer i sami još uvek niste sigurni šta želite. Naglasiće vam se neka potencijalna rešenja onoga o čemu trenutno mislite.
LJUBAV: U emotivnom delu ste takođe pomalo izgubljeni. Priželjkujete da vam se pojavi neko dominantan, ali opet to ne biste mogli da podnesete u realnosti.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


STRELAC

POSAO: Prija vam okruženje ljudi koji su uspešni onim čime se bave. Pravo preko njihovih preporuka vam se ukazuju neke nove šanse u poslovnom delu.
LJUBAV: Imate mogućnost da birate kada je u pitanju ulazak u novu vezu. Spremni ste za nešto novo pa vam se savetuje da rizikujete. Slušajte svoju intuiciju.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.


JARAC
POSAO: Prijatne vesti vam donose saradnici koji su po položaju na neki način ispod vas. Budite strpljivi u komunikaciji sa osobama koje se po položaju iznad vašeg.
LJUBAV: Osećate da je vreme da nešto dovedete u red, naročito oni koji su zauzeti. Slobodni će privući osobu slobodnijih shvatanja pa se od početka vaše komunikacije može pojaviti osećaj nepoverenja.
ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor i opuštanje.

 


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VODOLIJA

POSAO: Izražena je vaša potreba da u poslu budete samostalni. Povoljnosti vam u ovom periodu idu preko žena. Poboljšaćete uslove rada i izboriti se za nešto o čemu mislite prethodna dva meseca.
LJUBAV: Mnogima je moguće obnavljanje veze u ovom periodu. Shvatate svoju ranije napravljenu grešku, ali teško podnosite osećaj ljubomore koji je prisutan. Slobodni pripadnici znaka raspoloženi su za strastvene kontakte.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

 RIBE

POSAO: Očekujete promene u svom poslovnom okruženju. Neko može da sabotira vaše planove vezane za saradnju sa strancima pa je potrebno da ih držite u tajnosti.
LJUBAV: Još uvek na neki način ispaštate zbog nesporazuma koji se desio. Ali, vi imate plan kako da to rešite. Slobodni treba što više da se kreću i izlaze. Upravo na mestima zabave ćete upoznati nekoga čiji će vas pogled zaintrigirati.
ZDRAVLJE: Čuvajte se povrede.

 

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za Decembar 2017!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.