Dnevni Horoskop za 28 jun 2017.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!


OVAN

POSAO: Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. U susretu sa saradnicima morate imati dovoljno moralne hrabrosti, da prihvatite odgovornost za ono sto ste učinili.
LJUBAV: U emotivnom smislu, delujete ranjivo i tražite neko mirnije utočište. Potrebna Vam je nečija iskrena podrška i razumevanje.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.BIK

POSAO: Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje kriterijume u poslovno-finansijskoj saradnji, dobro razmislite o krajnjem ili mogućem ishodu.
LJUBAV: Suviše burno reagujete na sitnice, dok partner na Vama sprovodi različite testove izdržljivosti. Kontrolišite svoje impulse.
ZDRAVLJE: Napetost.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


BLIZANCI

POSAO: Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje poslovno-finansijske interese, upotrebite praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere.
LJUBAV: Nema potrebe da smišljate različite izgovore pred voljenom osobom. Pre ili kasnije, istina će neminovno isplivati na površinu.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.RAK

POSAO: Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i Vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno-finansijskim dogovorima. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje.
LJUBAV: Pokušavate da delujete pribrano, ali opterećuju Vas nove ljubavne dileme ili loš predosećaj koji imate u vezi jedne bliske osobe.
ZDRAVLJE: Dobro.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


LAV

POSAO: Osvojili ste nečiju naklonost ili simpatije, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Od sutra se bacite na rad i samo rad.
LJUBAV: Pokažite svoje pozitivne namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ugodite više svojoj porodici, danas je idealan dan za to.
ZDRAVLJE: Problemi sa mišićima.DEVICA

POSAO: Postoji osoba koja Vas iritira svojim izjavama ili neprofesionalnim ponašanjem. Poslovne probleme ne možete rešavati mimo nekog ustaljenog protokola.
LJUBAV: Indirektno pokušavate da utičete na nečiju emotivnu odluku. Bliska osoba primećuje Vaše latentno nezadovoljstvo ili da često delujete uznemireno.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VAGA

POSAO: Imate dovoljno energije da se oprobate u nekim novim ili neobičnim situacijama. Tajnu Vašeg uspeha, predstavlja dobro osmišljena kombinacija.
LJUBAV: Slobodno izrazite svoju ljubavnu sreću, priuštite sebi neku uzbudljivu zabavu u dvoje. Kao što rekosmo, danas je dan za razmenu osećanja pa nas poslušajte.
ZDRAVLJE: Dobro.ŠKORPIJA

POSAO: Razmislite kome treba da se priklonite u poslovnoj saradnji, oni koji znaju da odaberu pravu temu automatski dobijaju i najbolje rezultate.
LJUBAV:Veći izliv nežnosti pred voljenom osobom deluje podsticajno na zajednički odnos. Neko u Vama pobudjuje osećaj sigurnosti koji Vam nedostaje.
ZDRAVLJE: Dobro.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


STRELAC

POSAO: Strogo procenjujete nečije postupke i uporno pokušavate da nametnete nova pravila ponašanja u poslovnoj saradnji. Nema potrebe da previše pričate o svojim poslovnim planovima, povucite konkretan potez.
LJUBAV: Zamerate voljenoj osobi, da naivno veruje u stvari koje ne mogu lako da se ostvare. Nikako da se usaglasite oko nekih zajedničkih tema.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.JARAC

POSAO: Delujete zadovoljno zbog novih informacija. Važno je da osmislite dobar plan i da podstičete stvaralačku atmosferu.
LJUBAV: U ljubavnom životu postoje neka drugačija pravila ili merila vrednosti. Fascinirajte svog partnera neobičnim idejama i velikom pažnjom.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VODOLIJA

POSAO: Pokušavate da zasenite svoju okolinu i u ambicioznom stilu prihvatate različite obaveze. Ipak, poslovni dogadjaji ne idu u željenom smeru.
LJUBAV: Iritira Vas partnerovo ponašanje ili odluke. Kontrolišite svoje impulse, pre nego što nesmotreno ili bez namere povredite nečija osećanja.
ZDRAVLJE: Odlično.RIBE

POSAO: Neke iznenadne promene u poslovanju, više raduju Vas nego Vašu okolinu. Budući da se nalazite u centru važnih dogadjaja, upotrebite svoje skrivene adute u odnosu na poslovne konkurente.
LJUBAV: Partner često kritikuje Vaše ponašanje, smatra da nemate dovoljno ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja.
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.


Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mjesečni horoskop za jun 2017.!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.