Dnevni Horoskop za 29. maj 2017.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!


OVAN

POSAO: Na poslovnom planu stižu nove promene, ali vi pratite samo svoj instinkt. Slušajte samo sebe i ne očekujte podršku od osoba rođenih u znaku Ovna.
LJUBAV: Na ljubavnom planu ste svojeglavi i preanalitični. Opustite se jer nemate razloga da se opterećujete činjenicama koje ne možete da promenite.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.BIK

POSAO: Previše je prostakluka u vašem radnom okruženju. Potrudite se da izdržite sve to i da budete spremni da okrenete glavu.
LJUBAV: Na ljubavnom planu stara ljubav će pokušati da obnovi kontakt, ali motivi neće biti ljubavnog karaktera. Ako možete, kulturno zaobiđite to.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa pritiskom.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


BLIZANCI

POSAO: Velikodušni ste i želite da pomognete kolegama. Ali, ipak ste i pomalo sumnjičavi. Izbegavajte osobe rođene u znaku Škorpije. Prijaće vamju vam osobe u znaku Blizanaca.
LJUBAV: Slobodni Jarčevi će osećati još veću potrebu za zajedništvo, ali na konkretnom planu radite premalo. Zauzeti Jarčevi će uživati u toplini doma.
ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.RAK

POSAO: Spremni ste na nove izazove pa ćete se maksimalno za njih pripremiti. Sve dok vas niko ne sputava, osećate pravo blagostanje.
LJUBAV: Veoma ste lepi i privlačni i sebi i drugima i osećate se nekako slobodno. Partner vas obožava, a ako ste slobodni, bićete na meti posmatrača.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


LAV

POSAO: Novom poslovnom planu ste spremni da idete u susret. Stari kontakti će pokušati da dopru do vas. Želite da konačno vidite pravo stanje svih predhodnih napora.
LJUBAV: Voljena osoba vam je verna, ali po malo gubi strpljenje. Ne slušajte nijednu osobu rođenu u znaku Vage za savet, naročito ne ljubavni.
ZDRAVLJE: Problemi sa disajnim putevima.DEVICA

POSAO: Moguć je dobitak, pa se nemojte u napred brinuti jer možete doneti pogrešan zaključak. Rasprave vam neće nikakvu korist doneti. Imajte malo strpljenja.
LJUBAV: Preveliki broj prebrzih misli vas veoma zbunjuje. Vaš partner očekuje više osećanja. Slobodne Device će biti spremne na akciju.
ZDRAVLJE: Odlično.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VAGA

POSAO: Spremni ste na izazov. Situacija na poslovnom planu, koliko da vas nervira, se poboljšava. To je zato što ste se izborili da se dokažete. Odlučite da okrenete novi list.
LJUBAV: Zasigurno osećate novi upliv energije koji vas navodi na novi okršaj. Nova ljubavna ponuda vas koleba, a stara ljubav vas isprobava.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.ŠKORPIJA

POSAO: Ne donosite nikakve odluke. Sačekajte da čujete prvo novosti od kolega sa posla. Iako ste puni energije, deluje vam da vas non stop neko blokira.
LJUBAV: Rešili ste sreću da potražite sami. To uopšte nije loša odluka za Škorpije za ovaj vikend. Zauzete Škorpije će biti veoma pažljivi i kreativni.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


STRELAC

POSAO: Brinete se za posao pa vam je potrebno da se konsultujete sa nekim. Poslušajte starije kolege i potrudite se da napravite realan plan za nastavak karijere.
LJUBAV: Slobodni Strelci su posebno šarmantni pa će osvajati više osoba odjednom. Potrudite se da ne otkrivate previše.
ZDRAVLJE: Osećate se iscrpljeno.JARAC

POSAO: Daćete od sebe maximum, ali nećete moći da prestanete da se nervirate. Svaka reč vam deluje isuviše krupno. Tražite bar zahvalnost za vaš trud.
LJUBAV: Partner vas posmatra sa divljenjem. Slobodni Jarčevi su spremni da pokažu sebe u najboljem svetlu i da osvoje naklonost osobe koja im se već duži period dopada.
ZDRAVLJE: Skloni ste prehladi.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VODOLIJA

POSAO: Spremni ste na kompromis i diplomatsko rešenje. Međutim, sve ide previše sporo za vas. Puni ste energije i ne dozvoljavate da vas niko guši.
LJUBAV: Ponovo prećutkujete važne detalje o nekim događajima pred svojim partnerom. Ne možete očekivati više od onoga što vam pripada.
ZDRAVLJE: Bolovi u zgobovima.RIBE

POSAO: Provešćete dosta vremena u planiranju. Zainteresovani ste za razne ponude, ali morate da sačekate još neko vreme.
LJUBAV: Privlači vas energija jednog Lava, ali vas ne privlači ono što ta osoba nudi. Spremni ste na izazov, ali i na nove igre i to po vašim pravilima.
ZDRAVLJE: Odlično.


Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mjesečni horoskop za jun 2017.!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.