Dnevni Horoskop za 31. jul 2017.

Dnevni horoskop

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

NOVO: Mesečni horoskop za Avgust 2017. je stigao, pročitajte ovde.OVAN

POSAO: Želite da napravite dosta promena, ali stalno nailazite na neka ograničenja. Bitne promene će na žalost izostati, ali to ne znači da treba da odustanete od njih.
LJUBAV: Ako ste slobodni, moći ćete preko posla upoznati interesantnu osobu. Ako ste u vezi, ona će biti i dalje na iskušenju.
ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom.BIK

POSAO:Ako se bavite privatnim poslom, izbegavajte bilo kakve investicije. Mogući su nesporazumi sa saradnicima koji mogu da se pretvore u ozbiljan problem
LJUBAV: Trudite se da budete što jasniji u komunikaciji sa partnerom. Nemojte očekivati da vam čita misli.
ZDRAVLJE: Glavobolja.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


BLIZANCI

POSAO: Usmerite se na ono što radite i nemojte praviti planove koji sada ne mogu da se ostvare. Budite realni u poslovanju i izbegavajte pozajmice i zaduženja.
LJUBAV: Ne upuštajte se u tajnu vezu jer možete biti otkriveni. Pokušajte da rešite problem sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima.


NOVO: Mesečni horoskop za Avgust 2017. je stigao, pročitajte ovde.RAK

POSAO: Nemojte ulaziti u sukob sa autoritetima jer nećete uspeti tako da rešite problem. Ne prihvatajte nikakvu poslovnu ponudu za koju sto posto niste sigurni da može uroditi plodom.
LJUBAV: Prija vam prisustvo osobe u znaku Bika, ali ne zaboravite da je sve to prividno. Ne upuštajte se u vezu tek onako.
ZDRAVLJE: Dobro.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


LAV

POSAO: Vodite računa o tome kako prezentujete ono što želite jer možete izazvati različite reakcije. Znate odakle dolazi problem i nemojte da ga ignorišete.
LJUBAV: Imate zajedničke planove i zadovoljni ste kako se situacija odvija. Danas ćete rešiti nešto važno za porodicu.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.DEVICA

POSAO: Bez ikakvog razloga blistate od zadovoljstv, ali to i te kako utiče na vaš posao. Funkcionišite bez problema i imate sjsjan odnos sa kolegama i saradnicima.
LJUBAV: Interesantno poznanstvo očekuje vas u poseti prijateljima. Onima koji su u braku se savetuje da se opuste i uživaju sa svojim partnerom
ZDRAVLJE: Odlično.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VAGA

POSAO: Koristite svoj šarm kako biste spustili tenziju na radnom mestu. Saradnicima mnogo znači vaše prisustvo i jasno će vam to pokazati. Nemojte se uobraziti.
LJUBAV: Nesvesno flertujete sa osobama suprotnog pola, ali pazite da ne zavedete nekoga čija vam pažnja neće prijati.
ZDRAVLJE: Unosite što više tečnosti.


NOVO: Mesečni horoskop za Avgust 2017. je stigao, pročitajte ovde. ŠKORPIJA

POSAO: Imate veliku podršku poslodavca za razvoj nekih planova. Ne odlažite veliki početak jer nema još mnogo vremena.
LJUBAV: Neizdefinisani odnos u kome ste već neko vreme konačno ćete prekinuti. Nemojte trošiti energiju na nekoga ko vas ne razume.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


STRELAC

POSAO: Nervozni ste i svi su vam krivi. Klonite se osoba koje su vam nadređene da ne biste došli u iskušenje da im se zamerite.
LJUBAV: Istrpite partnerove hirove jer na svu sreću neće dugo trajati i opet ćete moći da nametnete svoju volju.
ZDRAVLJE: Napetost.JARAC

POSAO:Do vas dolaze vrlo važne informacije koje ćete iskoristiti kada dođe momenat. Budite mudri i pokušajte da delujete ravnodušno. Trudite se da ne privlačite pažnju.
LJUBAV: Borite se sa partnerovom ljubomorom i na sve načine pokušavate da ga ubedite kako nema potrebe za tim. Ipak, zaljubljeni ste.
ZDRAVLJE: Podložni ste virusnim infekcijama.


Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:


VODOLIJA

POSAO: Želite da osvežite radnu atmosferu i to će saradnici dočekati sa oduševljenjem. Izuzetne povoljnosti i prijatano poslovanje vas očekuju ako tako i uradite.
LJUBAV: Privlačite pažnju gde god da se nađete, pa ako ste slobodni, eto prilike za interesantna dešavanja. Treba vam promena.
ZDRAVLJE: Puni ste pozitivne energije.RIBE

POSAO: Na osnovu izjava svojih saradnika, možete da procenite raspoloženje koje vlada u vašoj okolini i nečiju reakciju. Pažljivije analizirajte osobu koja ima presudnu ulogu u poslovnoj saradnji.
LJUBAV: Nemojte sputavati nečiju emotivnu slobodu ili pravo na lični izbor. Ne budite suviše strogi prema voljenoj osobi.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


NOVO: Mesečni horoskop za Avgust 2017. je stigao, pročitajte ovde. 

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za jul 2017.!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.