Dvojka – Numerološka prognoza za Oktobar 2020

Oktobar je mesec u kojem ćete biti preterano osetljivi na kritike drugih, poželećete da radite samostalno i da izbegnete stres, radićete od kuće neko vreme, jer se tu osećate dobro. Kolektivi loše utiču na Vas, jer ne možete da  birate kolege sa kojima radite i ne volite da se prilagođavate. Vezani ste dosta za porodicu i partnera, a umete da budete i posesivni u ljubavi što će Vam doneti konflikte sa partnerom. Finansije će biti stabilne, a ukoliko budete stalno nezadovoljni odlučićete se da promenite posao. Važno Vam je da ste prihvaćeni od strane kolega i nadređenih i da Vas poštuju i cene.
 

Ovo je malo stresniji period za Vas, pa možete osetiti i da reagujete psihosomatski na stres, ako budete previše brinuli možete osetiti i bolove u želucu. Pokušajte sa vežbama disanja i meditacijom kako biste se oslobodili anksioznosti. Oslobodite se teških emocija i sve će biti lakše u životu posle toga.

NOVO: Mesečni horoskop za OKTOBAR 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za OKTOBAR 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: