Jarac – godišnji horoskop za 2020.

Godišnji Horoskop za 2020, pripremio Igor Pavluković

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

Dragi Jarčevi,

Vaš vladar Saturn će u januaru praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem znaku. Postaćete stabilniji u svom nastupu i lakše ćete se prilagođavati svim zahtevima vašeg posla. Vaše stručne sposobnosti i autoritet postaće cenjeno. Preuzećete viši nivo odgovornosti, što može značiti i da ćete biti unapređeni na jedno od rukovodećih radnih mesta. Pokrenućete jedan novi dugoročni i veliki projekat. Tokom februara će Jupiter praviti sekstil sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj za organizovanje važnih i prioritetnih radnih zadataka. Bićete vešti u pregovorima i pribavljanju finansijskih i drugih neophodnih sredstava za rad. Na teškoće ćete nailaziti u ispunjavanju predviđenih rokova. Tokom marta i aprila vaši poslovi će se odvijati stabilno. Od sredine maja do kraja juna Venera koja vlada vašim poljem posla biće retrogradna u znaku Blizanaca. Doneće vam teškoće i zastoje u vezi usluga koje nudite, kao i nezadovoljne klijente. U junu će Solarna eklipsa na početku znaka Raka dovesti do raskida jednog važnog partnerstva i ugovora, što će vam naneti štetu i gubitke.

Letnji period od jula do septembra donosi vam povremene smetnje u dogovorima, razmeni informacija, u trgovačkim poslovima, kao i u organizacionom delu. Bićete opterećeni povećanim obimom posla i odgovornostima. Nedostajaće vam korektna saradnja. Od septembra do sredine novembra Mars će biti retrogradan u znaku Ovna i to će vam znatno otežavati da na vreme dovršavate radne obaveze. Zbog toga ćete imati konflikte sa nadređenima i finansijske gubitke. Tokom decembra će doći do pozitivnog preokreta zahvaljujući konjunkciji Jupitera sa Saturnom u znaku Vodolije. Očekuju vas veći dobici. Investiraćete u jedan novi projekat koji će vam doneti sigurnu zaradu u budućnosti i bolje pozicije u poslu.

Nezaposleni Jarčevi će uspeti da se zaposle u oblastima dizajna, proizvodnje, prosvete i zabave, kao i u honoranim poslovima. Povoljni meseci su im februar, maj, avgust i novembar.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

Period od januara do aprila vam je povoljan da sa voljenom osobom imate više zajedničkih trenutaka. Osmislićete zajedničke aktivnosti u kojima ćete oboje uživati i koje će dovesti do pojačane bliskosti. Tokom maja ćete morati više računa da vodite o kućnom budžetu. Nećete moći da se složite koliko novca da izdvojite za nove kupovine i renoviranja.

Solarna eklipsa dogodiće se u junu na početku znaka Raka i vašeg polja ljubavi. To će uneti veliki nemir i nesklad u vaše odnose sa voljenom osobom. Tokom letnjeg perioda bićete povučeni i vaše poverenje će biti umanjeno. Od septembra do novembra imaćete konflikte oko porodičnih odnosa. Uspećete da rešite veći deo problema do kraja godine uz dosta truda.

Ako ste slobodni:

Početkom godine ćete biti više raspoloženi za neobavezne i površne veze. Može se dogoditi da uđete i u jednu tajnu vezu ali će ona trajati kratko. Prolećni period će vam biti ispunjen pogodnostima za novu vezu. Upoznaćete više osoba ali vam nijedna neće odgovarati u dovoljnoj meri. Tokom leta ćete ponovo ući u jednu slobodnu vezu koja će biti dinamična ali i napeta povremeno. Tek od sredine oktobra se može dogoditi da uđete u vezu koja bi mogla da bude stabilna i duga.

Nešto stariji Jarčevi će u februaru upoznati osobu sa kojom će imati mnogo zajedničkog. Ubrzo ćete započeti vezu, da biste u zajednički život ušli sredinom leta. To će se pokazati teškim i zahtevaće prilagođavanje sa obe strane.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Potrebno je da se pridržavate zdravog načina života, preventivnih mera kako bi vaš imunitet bio dovoljno snažan i u tu svrhu su vam potrebne svakodnevne fizičke vežbe rekreativnog tipa. Bićete pod stresom češće, pa vam je neophodna i psihofizička relaksacija. Prehlada, virusne, probavne i psihosomatske smetnje su moguće tokom februara, juna i oktobra.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži kalorične namirnice ali i one koje u sebi sadrže materije za čišćenje štetnih materija iz organizma. Voće i povrće jedite svakodnevno, najbolje presno. Meso i mleko, mlečne proizvode i jaja uzimajte umereno. Ribu i morske plodove jedite bar jednom nedeljno ili više puta. Izbegavajte masnu i brzu hranu, slatkiše i alkoholna pića.

Srećni brojevi: 6, 11, 17, 20, 25
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *