Jarac – mesečni horoskop za April 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

Dragi Jarčevi,

Prva dekada aprila biće zahtevna i od vas će se očekivati da prihvatite pojačani nivo odgovornosti i da pokažete istrajnost i autoritet. Mars će 2. aprila praviti konjunkciju sa vašim vladarem Saturnom u vašem znaku. Ako ste planirali da pokrenete privatni biznis imaćete povoljne mogućnosti za to. Odmah potom će Merkur praviti kvadrat sa Marsom i Saturnom, što vam donosi administrativne teškoće i otežava započinjanje novog projekta. Venera će praviti trigon sa Saturnom, a to će biti povezano sa kreativnošću koju ćete pokazati i koja će vam doneti uspeh, dobitke i otvoriti vam mogućnost povoljne saradnje sa jednom ženom, kao i sa osobama koje se bave ugostiteljstvom, zabavom, estradom i prosvetnim radom. U drugoj dekadi aprila izbegavajte saradnju sa sumnjivim osobama i nelegalne finansijske transakcije. Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere praviće trigon sa Marsom i sekstil sa Neptunom. Doneće vam uspeh u pregovorima oko nastavka započetih velikih i dugoročnih projekata. Imaćete dobar osećaj kako da pridobijete klijente.

Opozicija koju će Venera praviti sa Jupiterom 17. aprila, upozorava vas da izbegavate rizične poduhvate. Jedna saradnja će se pokazati neisplativnom i stvaraće vam teškoće, pa ćete je raskinuti. U trećoj dekadi aprila će Venera ući u znak Blizanaca i vaše polje usluga. Najviše uspeha ćete postići ako se bavite oblastima lepote, kozmetike i mode. Na polju novca izbegavajte na početku meseca transakcije koje idu tajnim kanalima. Takođe pazite da vas neko ne potkrada iza leđa. Postojaće pokušaji da se neko okoristi na vaš račun iza vaših leđa ili ne neki drugi tajni, ilegalan i nekorektan način. Sredinom meseca mogući su neočekivani dobici. Bilo bi dobro da do kraja aprila budete štedljivi i da ne ulazite u minus.

Nezaposleni Jarčevi će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u firmi koja se bavi administrativnim ili knjigovodstvenim uslugama.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

Vašem partneru će trebati vaša podrška i pažnja. Početkom aprila ćete biti suzdržani po tom pitanju i doći će do neslaganja oko dogovora u vezi adaptacije ili ulepšavanja zajedničkog doma. Uspećete da se složite i da postignete željeni sklad u vezi kada Venera bude pravila trigon sa Saturnom. Osećaćete potrebu da partneru pokažete vaša iskrena osećanja.

Treća dekada aprila će vam biti povoljna za realizaciju jednog zajedničkog dogovora koji se odnosi na dom i porodicu i u čemu ćete oboje biti složni. Prijaće vam da odete na kraći izlet tokom vikenda i provedete sa partnerom lepe zajedničke trenutke. Manje nesuglasice opet mogu iskrsnuti krajem meseca jer ćete biti skloni zauzimanju tvrdoglavih stavova.

Ako ste slobodni:

Pružiće vam se mogućnost da upoznate osobu sa kojom ćete ući u stabilnu i skladnu vezu na duge staze. Venera će praviti trigon sa vašim vladarem Saturnom, a nešto kasnije će praviti i trigon sa Plutonom. To će vam doneti snažnu zaljubljenost u osobu koja će vam delovati vrlo blisko već pri prvom susretu. U trećoj dekadi aprila ćete početi da se povlačite u sebe jer ćete biti nesigurni da li ćete uspeti da ostvarite vezu kakvu želite. Ne brinite jer ćete biti na dobrom putu ka cilju.

Nešto starijim Jarčevima ukazaće se prilika da obnove vezu sa osobom koja će nakon dužeg vremena da ponovo uđe u njihov život. Osetićete kako i dalje osećate ista osećanja kao i ranije. Nećete biti sigurni da li možete imati poverenja.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

U prvoj dekadi aprila ćete biti osetljivog zdravlja. Moguć je grip, prehlada i virusna infekcija. Bićete ostljivi na stres pa je važno da izbegavate preterane napore i sve što može da vas iscrpljuje. Poželjno je da praktikujete neki od sistema svakodnevne psihofizičke relaksacije. Koristite lepo vreme da više boravite u priorodi. To će vam pojačati imunitet.

Potrebno vam je više A vitamina u ishrani. Možete ga uzmati kroz pojačano konzumiranje šargarepe koju je najbolje da jedete presnu. Uz to vam se preporučuje brokoli, prokelj, spanać i zelena salata, kao i koren i list peršuna. Ribu, većim delom morsku, možete koristiti u većim količinama. Umanjite unos žitarica, slatkiša i masnoća. Izbegavajte brzu hranu.

Srećni brojevi: 7, 13, 16, 22, 28
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.