Jarac – mesečni horoskop za februar

jaracPosao

Dosta dobar period je pred vama, vi ste dobar kolega i sarađujete sa svima zarad dobrih rezultata. Međutim, imate lošu osobinu da se pretvarate u pravu zver kad vam nešto nije po volji. Srećom, retko se to dešava. Uglavnom ste zadovoljni tuđim idejama. A i vi doprinosite svojim, a drugi na vas nemaju zamerke. Osim kad počnete da besnite. Tada vam se uglavnom sklanjaju sa puta dok vas ne prođe napad. Oni malo smeliji vam “staju na crtu”. Gledajte da se kontrolišete. Bilo bi dobro da u trenucima besa imate ogledalo u blizini. Verujemo da biste najradije da nestanete kad biste mogli da vidite sebe u tim momentima!
Ljubav
Ako ste u vezi
Stabilnost u vezi doprinosi ponajviše voljena osoba sa kojom ste trenutno u vezi, pošto vešto uspeva da vas ne razjari, tako da je sve zasad mirno i nema talasa… Dokle će tako biti? Sve dok to ne dosadi voljenoj osobi! Kako vidimo, ona je ta koja odlučuje o svemu, iako se vama čini da vi vladate situacijom. Pokušajte da se preispitate da li ste srećni sa osobom, da li vama odgovara ova veza?

Ako ste usamljeni

Usamljeni ste i poprilično nervozni zbog toga. Čini vam se kao da je večnost prošla od prethodne veze. Vi volite sebe više onda kad ste s nekim. Tada ste drugačiji, staloženiji ste i razumniji. Seks lako pronalazite u usputnim vezama. Ali nekako u poslednje vreme vam nije do toga. Poželeli ste se nečeg kvalitetnog.  Znate i zašto. Misli vam je okupirala jedna osoba. I to vas čini tako nemirnim. Osećate se nekako nesigurno. Osoba za kojom čeznete iz jednog je vrlo jakog znaka, vrlo je erotična i intelektualno superiornija od vas, i zato vas plaši i čini tako nemoćnim. Dalje od puke maštarije ne vidimo.

Zdravlje

Osim što vas gnjavi uporna kijavica, sve drugo je ok. Ipak, čuvajte se ovih opasnih virusa koji vrebaju, klonite se zatvorenih prostora i što više boravite na svežem vazduhu, jer tu zasigurno je najmanja opasnost.

Srećni brojevi

27, 29, 33, 45, 100

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.