Jarac – mesečni horoskop za Januar 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

Dragi Jarčevi,

Imaćete dobar osećaj kako da usmeravate vaše akcije. Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere prolaziće kroz vaš znak do 18. januara, a tu će se osim nje nalaziti još četiri planete. 8. januara će Venera praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam omogućiti da proširite saradnju i da sklopite nove ugovore koji će vam kasnije doneti dobitke. 9. januara će Venera praviti konjunkciju sa Suncem i Plutonom i sekstil sa Marsom. Započećete nove projekte kojima ćete ili vi upravljati ili ćete dobiti viši stepen odgovornosti. Vaše rukovodeće sposobnosti i lični nastup će biti pozitivno ocenjen i doprineće da učvrstite vaše pozicije, čak i da napredujete u karijeri. Umećete da se prilagodite svakoj, čak i težoj situaciji na poslu i nalazićete efikasna rešenja. Vaša motivacija da se dokažete biće pojačana. Uspeh ćete ostvariti kroz oblasti menadžmenta, industrije, inžinjeringa, bezbednosti i zdravstva. 13. januara će Venera praviti kvadrat sa Uranom, što će vam doneti neočekivane teškoće koje će dovesti do prolongiranja roka za završetak jednog projekta i bićete na manjem gubitku.

Merkur će 20. januara praviti sekstil sa Neptunom i pojačaće vašu intuiciju u nalaženju rešenja kako da nadoknadite gubitak prouzrokovan zastojima izazvanim višom silom. Obavićete uspešne pregovore sa drugom stranom i rešićete problem. Na finansijskom polju ćete pokrenuti investicije u cilju započinjanja jednog dugoročnog projekta. Investiraćete deo po deo i ići ćete sigurnim i proverenim putem, što će vam doneti sigurnu zaradu. Venera će 18. januara ući u znak Vodolije i vaše polje novca, što će vam doneti nove ideje kako da raspoređujete prihode i rashode, kao i u šta, kada i u kolikom iznosu da investirate. Dobici će vam dolaziti kroz ulaganja u nove tehnologije, IT i energetske resurse.

Nezaposleni Jarčevi će umeti da istaknu sebe i svoje rukovodeće sposobnosti, što im lako može doneti posao nadzornika, šefa sektora ili rukovodioca.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

Imaćete ideje kako da vaš partner i vi provedete vreme i dobro se zabavite. Većinu tih ideja će vaš partner prihvatiti. Najviše ćete se družiti sa zajedničkim prijateljima, izlazićete u bioskop i pozorište, na poneki koncert ili umetničku izložbu. Odlazićete na razne radionice i društvena okupljanja gde možete upoznati nove ljude i sresti stare prijatelje.

Imaćete dovoljno vremena da ispunite želje vezane za zajedničke planove koje niste ranije uspeli da ostvarite. Ispunićete i jedno obećanje koje ste ranije dali partneru i često ga odlagali. Sve to će uneti više radosti i sklada u vašu vezu. Na manje i prolazne teškoće ćete nailaziti jedino oko dogovora oko kućnih i porodičnih obaveza.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu za druženjem, izlascima i zabavom. Nećete biti zainteresovani za ozbiljne veze, ali će vam zato prijati avanture. Već prvih dana januara bićete u prilici da sa jednom osobom koja vam se duže vreme dopada, a koja vam je naklonjena započnete romansu. Očekuje vas dobar seks, provodi, čak je moguće i zajedničko putovanje. Bićete ispunjeni lepim emocijama koje daju dobru osnovu da se započeta veza nastavi, čak i da potraje duže nego što se nadate.

Nešto stariji Jarčevi će delovati vrlo privlačno i imaće više od jedne prilike da uđu u novu vezu. Zanimaće vas samo neko u koga možete imati poverenja i ko deli slična interesovanja i životne poglede sa vama. Upoznaćete takvu osobu.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

U prvoj polovini januara ćete biti promenljivog i osetljivog zdravlja. Potrebno vam je da boravite u toplijim prostorijama i da se ne izlažete hladnoći. Biće vam osetljivi zglobovi i kosti. Izbegavajte veće napore jer vas mogu boleti i leđa. U drugoj polovini januara će vaše zdravlje biti stabilno. Preporučuje vam se da se više krećete i da praktikujete rekreativne vežbe.

Vašem organizmu će biti potrebno više kaloričnih namirnica. Možete češće da konzumirate meso i ribu. Pileće i goveđe meso će vam najviše prijati, više kuvano, mada može povremeno i pečeno i sa roštilja. Od ribe vam odgovara morska riba, oslić, brancin i skuša. Od povrća jedite karfiol, brokoli i spanać. Smanjite mleko i mlečne proizvode, žitarice i testenine.

Srećni brojevi: 5, 10, 14, 21, 23
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.