Jarac – mesečni horoskop za januar

ovanPosao

Na poslu stanje ozbiljno. Godina je počela preokretima i više lošim nego dobrim vestima. Mnogi će napustiti firmu zbog toga. Možda ćete i vi,  svojom ili tuđom voljom, videćemo tek. Vi nastavite da budete predani u svom radu kao i do sada. Kao da se ništa ne dešava. Tako je najbolje. A čula nek vam budu uključena sve vreme za svaki slučaj.

Ljubav

Ako ste u vezi
Čudni ste od skora. Neko ili nešto vam remeti mir. Voljena osoba prilično je sklona zvocanju, a i vi ste, tako da ste trenutno loš spoj. Ali nešto drugo je u pitanju, nešto mnogo ozbiljnije. Skloni ste fatalizmu. Previše razmišljate o smrti, slučajnim nezgodama i užasavate se pomisli da to može da se dogodi nekom vama bliskom.

Ako ste usamljeni
Samoća je prlično uporna kad je vaš slučaj u pitanju. Vi ili nemate sreće u ljubavi ili drugi nemaju sreće da vas upoznaju. I dalje sve se zasniva na “ljubavi”koju plaćate za jednu noć.Proći će još dosta do nekog značajnijeg u vašem životu.

Zdravlje

Posetite zubara. Izbelite zube i rešite se kvarova na zadnjim zubima u gornjoj vilici. A onda se slobodno grohotom smejte!

Srećni brojevi

11, 13, 16, 26, 27

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.