Jarac – mesečni horoskop za Jun 2017.

Dragi Jarčevi,

Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere 6. juna ulazi u vaše polje kreativnosti i u svoje sedište, znak Bika, gde je snažna, što će vam doneti uspeh u svemu gde možete da pokažete svoj osećaj za lepo i sklad. Najviše uspeha u svom radu će imati osobe koje se bave nekim vidom primenjene umetnosti, dizajna, modne industrije, ako i Jarčevi koji se bave oblastima zabave, estrade, koji su vlasnici raznih kafića i drugih mesta za zabavu. Uspeh očekuje i osobe koje se bave radom sa decom i mlađim osobama, vlasnicima restorana i poslastičarnica. Svoj posao ćete obavljati u dobrom raspoloženju i imaćete dobar osećaj za formu, sklad i lepotu. Početkom meseca Venera pravi trigon sa Saturnom i konjunkciju sa Uranom, što će vam doneti stabilnije pozicije i poboljne okolnosti za početak novih radnih zadataka koji će se pokazati isplativim. U drugoj polovini juna imaćete dobar osećaj za dobitne poslovne poteze jer će vam intuicija biti pojačana. Vaš nastup ali i vaši projekti biće zapaženi i dobićete podršku koja vam je potrebna za realizaciju istih.

Na polju novca vas očekuje promenljiva situacija. Važno vam je da imate pouzdane saradnike i kontakte sa osobama koje su vamn važne kao podrška u ostvarivanju poslovnih planova jer od saradnje sa njima zavisi vaša zarada. Sredinom meseca, između 15. i 19. juna očekuju vas finansijske teškoće jer će Sunce i Merkur praviti opoziciju sa Saturnom koji vlada vašim poljem novca. U tom periodu izbegavajte rizične investicije i ulazak u bilo kakve finansijske transakcije i šeme u kojima nemate dovoljno iskustva. Nastojte da troškove svedete na minimum i ne potpisujte dokumente koji se na bilo koji način mogu pokazati nepovoljnim po vas. Važno je da budete racionalni i štedljivi kada je novac u pitanju. Nezaposleni Jarčevima će se ukazati šansa da dobiju posao na mkestu za zabavu ili da se bave freelance radom kao kreativci.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Mars prolazi kroz vaše pokje braka i partnerstva i kroz znak raka gde je slab i u padu, što će vaše odnose sa emotivnim ili bračnim partnerom činiti otežanim i napetim. Osećaćete kako vaš partner od vas očekuje više nego što ste vi trenutno u mogućnosti da mu pružite. Osećaćete se stalno pod nekakvim pritiskom od strane partnera.

Kako biste to ublažili biće neophodno da se usmerite na zajedničke ciljeve. Preuzmite deo kućnih obaveza na sebe i rasteretite partnera. Ako se posvetite sređivanju vašeg zajedničkog doma i porodici, umanjićete partnerovo nezadovoljstvo i uspećete da učvrstite njegovo poverenje u vas. Ne zaboravite da će vašem partneru biti potrebno mnogo pažnje.

Ako ste slobodni:

Venera će 9. juna praviti sekstil sa Marsom, što će vas činiti strastvenim i u potrazi za dinamičnim ljubavnim avanturama i osobom koja bi mogla da odgovori na vaše seksualne apetite. Tu osobu ćete upoznati na jednoj zabavi ili koncertu. Biće to simpatija na prvi pogled i između vas dvoje će se probuditi strasti. pazite samo da ne izmaknu kontroli. U drugoj polovini će Venera praviti trigon sa Plutonom što bi vam moglo doneti početak skladne veze sa tom osobom. Nešto starijim Jarčevima će jun biti pogodan mesec za ostvarenje jedne želje u ljubavi i ulazak u emotivnu vezu sa osobom koju će upoznati na mestu gde vole često da odlaze. Osećaće se opušteno i ispunjeno pored te osobe.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Merkur i Sunce najvećim delom juna prolaze kroz vaše polje zdravlja. kako se Merkur u isto vreme nalazi u znaku Blizanaca gde je u sedištu i gde je snažan, vaša vitalnost će biti povišena, a zdravlje stabilno. Osećaćete potrebu da se krećete i praktikovaćete trčanje, česte duge šetnje, biciklizam i lakše fizičke vežbe koje će vam prijati. Za pravilnu i zdravu ishranu će vam odgovarati lakša hrana koja treba da se sastoji od raznog voća, a najviše će vam koristiti grejfrut, ananas i smokve. Konzumirajte sveže povrće kao što je šargarepa koju možete jesti presnu, spanać i blitva kuvani na pari. Na jelovniku treba da vam se nađe riba, morska ili rečna i začini kao što je kurkuma.

Srećni brojevi: 8, 14, 18, 23, 26

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.