Jarac – mesečni horoskop za mart 2016.

jarac

Posao:
Dragi Jarčevi,
Svi vi koji ste u biznisu, tokom marta odlučićete se da vaš dosadašnji način rada usavršite i modernizuje. Za to ćete u martu odvojiti novac, a isplativost će manifestovati kasnije.
Ceo mart mesec biće dinamičan i vrlo radan. Očekuju vas učestalija putovanja na kraće relacije i zato obratite pažnju na saobraćaj. Ako idete svojim automobilom, moguće su iznenadne havarije, saobraćajne gužve ili koja kazna. Čak i ako se odlučite da idete drugim prevoznim sredstvima može vam se put zakomplikovati i stvoriti pritisak i nrtvozu, oko kašnjenja. Vi nevolite da kasnite a ovaj mesec biće toga.
Sve vrste komunikacije su napregnute radi prisustva više planete u vašem trećem polju.
Solarna eklipsa 9. marta posebno će uzdrmati ovo polje zato dobro otvorite oči i ne ulazite u diskusije i nejasne situacije. Kako god, očekujte da ćete ovaj mesec imati povećane izdatke i malo manji novčanik.
Zaposleni Jarčevi prilično su zadovoljni svojim statusom i napretkom, međutim kako novca nikada nije dosta, rađaju se ideje o još jednom poslu u privatnom aranžmanu. Treća dekada marta je povoljnija za ovaj start i to posle 25 marta.
Mnogi predstavnici vašeg znaka ubaciće se u politiku iz lične koristi u okviru svoje opštine ili neposredne sredine. Pazite sa kim se povezujete da ne bi došlo do političkih skandala i vaše se ime vuklo po novinama.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Vaša bračna ili partnerska situacija je promenjiva, isto toliko koliko i martovsko vreme.
Koliko god ste oboje vrlo tradicionalni i vrednujete u porodicu, nešto ste zabrljali u januaru i u partnerovu dušu se uvuklo nepoverenje. Kulminacija nezadovoljstva se izrazito manifestuje u periodu oko 23. marta kada jedna vaša nesmotrenost može izazvati kolaps dugotrajnih posledica. Obratite pažnju na partnera, zabavite ga, odvedite na večeru i sve to uradite u ime porodice. Najverovatnije čete uspeti da primirite i zataškate situaciju.
Oni koji su u dužim vezama pate od nedostatka vremena jedno za drugo i takođe treba da povedu računa o uzajamnim osećanjima. Čuvajte se neosnovanih tračeva, obratite pažnju na brata ili sestru i ne svađajte se sa komšijama. Pomozite najmlađem školarcu, jer ima problema sa učenjem i učiteljem. Ne budite škrti i organizujte dopunske časove.

savet_baner

Ako ste slobodni:
Mlađi i slobodni Jarčevi već početkom meseca imaju priliku za avanturu. Biće tu zanosa, dopadanja, strasnih trenutaka i onda će se sve završiti nakon nekoliko viđanja i svako će otići bez posledica na svoju stranu.
Slična prilika će se ponoviti sredinom meseca iz jednog druženja, ali i to će biti na kratko i iz seksuanih pobuda. Razonodite se ali smanjite doze u vezi alkohola ili bar ne vozite kad pijete.
U martu više ćete se družiti sa komšijama, braćom ili sestrama, ali znate onu staru- sa svojima jedi i pij, ali ne trguj!

Zdravlje:
Tokom marta moraćete malo više da obratite pažnju na svoje zdravlje.
Aktivni i mlađi predstavnici znaka neka se čuvaju plućnih infekcija i povreda ruke. Ako ste pušač najbolje je da otavite duvan!
Starija Jarčevi mogu otežano hodati zbog problema sa kukom ili kolenom. Posetite oftalmologa i preduzmite mere lečenja po njegovom savetu.

Srećni brojevi:
6, 7, 13, 21, 29

Mesečni horoskop za mart preuzet sa sajta MesecniHoroskop.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *