Jarac – mesečni horoskop za mart

jaracPosao:
Ovo je mesec tokom koga morate da poradite na kvalitetu vaših komunikativnih sposobnosti, kvalitetu izražavanja o onome što mislite ili biste hteli da uradite. Imate li ponekad osećaj da niko ne razume šta želite da uradite, šta ste zamislili i kako to da sprovedete? Ako vam se to nekada desilo, ovaj mesec morate da izvučete poslednji atom snage iz sebe i na jednostavan, ali razumljiv način, objasnite sve što drugi ne shvataju. Definitivno je dobar mesec za sve one koji se bave bilo kakvim “komunikativnim” poslom, svi oni koji rade u marketingu, oglašavanju, prodaji… ovaj mesec bi mogli dobro da prođu. Sredinom ili krajem meseca moguće je da napravite neke poslovne greške, ne brinite svakome se to dešava, ali budite ljudi pa greške odmah priznajte i dajte sve od sebe da ih ispravite, a nemojte da ih svaljujete na druge, to bi skupo moglo da vas košta. Što se finansija tiče, prva polovina je bolja od druge, pa onda ekonomišite, mada ste na to već navikli. Stres – stvar bez koje, na žalost, posao ne postoji, biće prisutan više tokom prve polovine meseca. Druga će biti znatno mirnija.

Ljubav
Ako ste u vezi:
Prva polovina meseca će biti burnija od druge, što je možda i bolje, lepo se ispraznite u prvih 10-15 dana, pa ćete onda biti smireniji. Moguće je da se pojave neka nerazumevanja, da neke neraščišćene stari iz prošlosti sada isplivaju na površinu pa je pravo vreme da sva neslaganja koja ste već duži period imali sa partnetrom sada za sva vremena razjasnite. Te stvari će se dešavati u prvoj polovini meseca, a kada pređete preko toga onda ide mirniji period, period kakav biste voleli zauvek da imate. Ako ste u mogućnosti, početkom proleća sa svojim partnerom razmislite gde i kako biste mogli da idete na letovanje, zajedno pogledajte ponude i rezervišite vaš odmor iz snova, makar to bila jeftina sobica negde kraj plaže, sigurno ćete sada odabrati najbolje mesto za vas dvoje.

Ako ste slobodni:
Slobodni jarčevi bi mogli da obrate pažnju na osobe iz svoje blizine rođene u znaku Ovna, Bika ili Vodolije. Ovaj mesec imate dobre aspekte da “smuvate” nekoga iz tog znaka, ili bar da se nametnete toj osobi kao partner o kome bi definitivno trebala da porazmisli. Devojke koje su trenutno slobodne nema šta da rade, njih će pronaći neko, samo treba da se pokažu u najboljem svetlu, kako izgledom tako i komunikativno, a muškarci Jarčevi bi već morali malo da prorade na lovu, i da ulove ili bar primete srodnu dušu. Komunikacija je ono što treba da oduševi osobu koja vam se svidela, pa zato.. komunicirajte!

Zdravlje:
Morate da se borite protiv svake vrste stresa koji osećate. Nebitno da li je to stres zbgo nekih odnosa u porodici, sa prijateljima, problemi na poslu ili zbog praznog novčanika. Definitivno morate da shvatite da nerviranjem ništa nećete postići, već ćete samo sebi da naškodite i takvi nećete moći da se izborite sa problemima koje imate. Smirite se, kada ste napeti ili nervozni izađite iz svoja četiri zida i izduvajte se, biće vam lakše.
Pored stresa obratite pažnju i na količinu i kvalitet hrane koju unosite, ne bi valjalo da gomilate masti u organizmu, to bi moglo skupo da vas košta krajem godine!

Srećni brojevi:
3, 7, 21, 22, 30

savet

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.