Jarac – mesečni horoskop za Novembar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

Dragi Jarčevi,

Mars tokom novembra prolazi kroz vaše polje posla i karijere, a ujedno se nalazi u znaku Vage gde je u izgonu i slab. Takođe, Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere od 7. novembra ulazi u znak Škorpiona gde je slaba jer je to znak njenog izgona. Ovo vas upozorava da se posvetite održavanju kvaliteta vaših poslova, jer ako to zanemarite, vidno će početi da opada, a to vam može doneti smanjeni obim poslova, zastoje i gubitke. Biće potrebno da ulažete više napora kako bi vaši planovi mogli da se odvijaju bez većih teškoća. 13. novembra će Venera praviti konjunkciju sa Jupiterom, što će vam doneti priliku za početak uspešne saradnje sa zdravstvenim ustanovama, monetarnim institucijama, nevladinim organizacijama, kao i firmama koje su iz vašeg polja delatnosti. 19. u mesecu će Mars praviti kvadrat sa Plutonom koji se nalazi u vašem znaku, što bi vam moglo doneti neslaganja i sukobe sa nadređenim osobama. To bi moglo negativno da se odrazi na vaše pozicije. Poboljšanje će vam doneti uspešni poslovni pregovori u trećoj dekadi novembra.

Na polju novca vas očekuje uglavnom stabilno stanje. Na početku novembrta, tačnije 2. u mesecu Venera pravi sekstil sa Saturnom, što vam donosi dobitke kroz saradnju sa ustanovama zatvorenog tipa. 11. novembra će Saturn koji vlada vašim poljem novca praviti trigon sa Uranom. Novi i neočekivani dobici iznenada vam dolaze nakon uspešno obavljenih poslovnih pregovora i dogovora, kroz oblasti saobraćaja, komunikacija, informacija i trgovine. Na samom kraju meseca, 28. Merkur će praviti sekstil sa Saturnom, što će doprineti sigurnim prihodima i doneće vam dobitke na dugoročnom nivou od oblasti građevinarstva, industrije i trgonine energetskim resursima. To će znatno uvećati saldo na vašem računu.

Nezaposleni Jarčevi će uspeti da se nađu tako što će im neko ponuditi poslovnu saradnju. To ne mora da bude ujedno i stalno zaposlenje ali će im doneti dobitke.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Potrebno je da se prilagodite potrebama svog partnera. Povremeno će vaš partner biti sklon dominaciji i pojačanim zahtevima, što će na vas delovati kao pritisak ali ćete uspeti da to rešite. Bićete spremni na razgovore koji će biti potpuno iskreni i otvoreni. Uvažićete potrebe voljene osobe ali ćete tražiti da i vaše potrebe u ljubavi budu poštovane.

U drugoj polovini novembra ćete poboljšati vaš odnos sa voljenom osobom tako što ćete preuzeti inicijativu za zajedničke izlaske, više intimnih trenutaka nasamo, odlazak na jedno vikend putovanje i druženje sa zajedničkim prijateljima. Vaš partner će biti prijatno iznenađen vašom voljom da unesete više dinamike u vašu vezu. To će vas zbližiti.

Ako ste slobodni:

Više nego obično ćete izlaziti i družiti se sa prijateljima. Preko jednog poznanika ćete upoznati osobu koja će vam se na prvi pogled dopasti i počećete češće da se viđate u istom društvu. Otkrićete kako imate zajednička interesovanja i kako vam prija da razgovarate o zajedničkim temama. Kako će se osećati i erotki naboj između vas dvoje, ubrzo ćete završiti u krevetu. Vaša simpatija će želeti avanturu, vi ćete više biti za ozbiljnu vezu. Budite strpljivi, tek ste na početku.

Nešto starijim Jarčevima će biti nagrađena upornost u udvaranju osobi koja duže vreme zaokuplja njihovu pažnju. Uspećete da joj se dopadnete i  počećete da izlazite i da se češće viđate. Do kraja meseca ćete započeti vezu.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Merkur koji upravlja vašim poljem zdravlja 5. novembra ulazi u znak Strelca gde je u izgonu i slab što vam je signal da pazite na vaše zdravlje i da se čuvate prehlade. Pluća će vam biti osetljiva. Izbegavajte duži boravak napolju kada je hladno, vetrovito i kada pada kiša. Potrebno vam je više fizičkih vežbi zbog bolje kondicije.

Vaša ishrana treba da se sastoji od više voća, povrća i žitarica. Pšenične klice, raženi hleb, pasulj, karfiol, grašak možete konzumirati češće. Ananas i kivi će nadoknaditi nedostatak vitamina u vašm organizmu. Jedite više morske ribe, a umanjite unos mleka i mlečnih proizvoda kao i mesa sa roštilja. Zeleni čaj ili morske alge su vam odličan detoksikant.

Srećni brojevi: 4, 11, 15, 20, 23

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.