Jarac – mesečni horoskop za Septembar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

Dragi Jarčevi,

Nakon što Merkur od 5. septembra krene direktno, razmotrićete vaše planove pažljivo, kako biste uočili eventualne nedostatke i obavićete od ranije dogovorene i zbog nepovoljnih okolnosti odložene pregovore sa poslovnim partnerima. Tako ćete uspeti da se bolje organizujete i da eliminišete ono što bi moglo da vam pravi smetnje i zastoje kada započnete sa realizacijom planiranih projekata. U poslu će vas pratiti srećne okolnosti, a imaćete i dobar osećaj kako da pristupite klijentima i osobama koje su vam važne, zahvaljujući trigonu venere sa Jupiterom. Nove projekte ćete započeti uspešno, a najbolji termin za to ćete imati 16. septembra kada Merkur bude pravio konjunkciju sa Marsom. Poslovi započeti tog dana imaju dosta dobre izglede da se razvijaju onako kako ste planirali i da vam donesu očekivane dobitke. Uspeh ćete ostvariti u poslovima koji su povezani sa putovanjima, turizmom, prosvetom, automobilnom industrijom i trgovinom autodelovima. Budite pažljivi u poslovima koji su povezani sa oblastima komunikacija jer ćete nalaziti na nejasne informacije.

Na polju novca vas na početku meseca očekuju neočekivani dobiti zahvaljujući trigonu Marsa sa Uranom. To će uticati na uvećanje vaših finansijskih sposobnosti, pa ćete uspeti da isplatite veći deo dogovanja vašim poveriocima, a ostaće vam dovoljno i za jednu novu investiciju. Sredinom meseca će Sunce praviti kvadrat sa Saturnom, vašim vladarom, kada nije pogodno vreme da ulazite u velike troškove i da izdvajate veća novčana sredstva. Na samom kraju septembra, od 25. do kraja meseca, bićete suočeni sa nepovoljnim aspektima na finansijskom polju, pa vam se preporučuje štedljivost, strpljenje i racionalno rukovanje novcem. Izbegavajte svaki oblik rizika na monetarnom polju.

Nezaposleni Jarčevi će koristiti stara poznanstva kako bi se ubacili na posao u struci ili nastavili saradnju tamo gde su već jednom bili zaposleni.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Osmislićete nove načine da provedete zajedničko vreme sa partnerom i otkrićete nova zajednička interesovanja. Upražnjavaćete zajednička interesovanja više nego obično i tako ćete spojiti zadovoljstvo sa korisnim. Oboje ćete biti dovoljno praktični da biste vašu emotivnu vezu poboljšali i otkrili kako da prevaziđete prepreke i smetnje.

Najviše će vam trebati dobre volje i strpljenja kako biste se prilagodili potrebama voljene osobe ali ćete za to biti višestruko nagrađeni. Uvidećete šta je to što vas najčešće ometa da se prepustite zadovoljstvu i uživate u zajedničkim trenucima sa partnerom, pa ćete uspeti da to većim delom eliminišete. Postići ćete više bliskosti u odnosu.

Ako ste slobodni:

Više osoba je zainteresovano za vas i to vam pokazuje, svaka na svoj način. Vama to imponuje ali niste sigurni da li želite da odaberete nekoga i da se upustite u novu emotivnu vezu. Imate utisak da je sve to već viđeno i da ni jedna od osoba koje pokušavaju da zaokupe vašu pažnju nema ništa kvalitetno novo. U drugoj polovini meseca pšojaviće se neko ko će vam delovati da poseduje ono za čim tragate. Budite pažljivi jer ćete biti skloni da idealizujete tu osobu.

Nešto starijim Jarčevima će prijati samoća i uporno će izbegavati poziv na izlazak i viđenje sa osobom sa kojom su ranije imali avanturu. Na kraju će popustiti ali će i dalje biti oprezni jer će im iskustvo govoriti da postoji nekakva zamka.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Zdravlje će vam još malo početkom septembrta biti promenljivo ali će ubrzo početi da se stabilizuje. Potrebno vam je kreatnje i boravak na čistom vazduhu, bar nekoliko puta nedeljno. U tu svrhu bi vam koristila šetnja u prirodi ili telesne vežbe koje uključuju rad sa mišićima ruku i nogu. To će vašu kondiciju dovesti u bolju formu.

Poboljšajte ishranu sa više svežeg povrća koje možete jesti presno ili kuvano na pari. Takođe vam je potrebno i više voća sezonskog. Umanjite unos mleka i mlečnih proizvoda, kao i namirnica koje sadrže skrob i višak masnoća. Začine koristite umereno, a pojačajte biber i đumbir. Od vitamina uzimajte veće količine B i E.

Srećni brojevi: 2, 8, 14, 17, 23

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.