Jedinica – Numerološka prognoza za Novembar 2020

Novembar je mesec u kojem ćete se zaljubiti konačno i ući u novu romantičnu vezu koja bi mogla da se završi brakom. Bićete puni radnog elana, jer ljubav je ono što Vas ispunjava i daje motivaciju za sve ostalo.
U poslu ćete imati malo povećanje plate, pa ćete se osećati još bolje zbog toga. Kolege će primećivati promenu raspoloženja, pa ćete se mnogo bolje slagati sa njima.

Čuvajte se prehlade, uzimajte vitamine i čajeve kako biste očuvali imunitet. Izbegavajte konflikte sa nezgodnim ljudima u komšiluku i saobraćaju i trudite se da ne primećujete toliko mane drugih ljudi, jer oni i nisu toliko Vama važni i ne treba da se trudite da ih menjate. Znate koliko vredite I da ste jedinstveni.

NOVO: Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za NOVEMBAR 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: