Jedinica – Numerološka prognoza za Oktobar 2020

Mesec Oktobar ćete započeti novim poslovnim aktivnostima I projektima i to će biti podržano punim Mesecom u Ovnu, što će Vam doneti uvećanje finansija sredinom meseca. Uvek ste energični i ambiciozni lider i jasni su Vam Vaši ciljevi u životu. Ne preterujte sa sedenjem za kompjuterom I slatkišima, jer bi to moglo da se odrazi na bolove u vratu i leđima. Uvedite sebi redovan sport ili vežbe kod kuće kako se ne biste zapustili zbog previše posla. Želite da uvek budete bolji od drugih I da dominirate, pa na poslu možete doživeti i ljubomoru od strane kolega.
Na ljubavnom planu u oktobru ćete imati novo poznanstvo koje bi moglo da preraste u avanturu, a ako budete imali dovoljno slobodnog vremena i u ozbiljnu vezu. Imate visoke kriterijume i ne tolerišete partneru greške, ali imajte na umu da savršen partner ne postoji. Od prijatelja ćete imati podršku, pokušajte da pronađete više vremena za druženje sa njima I da budete fleksibilniji.

NOVO: Mesečni horoskop za OKTOBAR 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za OKTOBAR 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: