KINESKI HOROSKOP 2018: ŠTA NAM DONOSI GODINA ZEMLJANOG PSA?

Prema kineskom zodijaku, 2018. je godina zemljanog psa i njegova glavna karakteristika je želja za akcijom i pokretom. Pas je takođe simbol inteligencije i zaštite. Kineska nova 2018. godina počinje 16. februara 2018. i završava se 04. februara 2019. godine. U kineskoj astrologiji svaka godina zodijaka ne samo što je povezana sa životinjskim znakom, već je i jedan od pet elemenata – zlato (metal), drvo, voda, vatra i zemlja.

 

Razgovaraj sa astrolozima uzivo:

 

 

 

2018. godina je u elementu Zemlje pa je tako ovo godina zemljanog psa. Pas zauzima jedanaesto mesto u kineskom zodijaku, pa ukoliko ste rodjeni u jednoj od ovih godina: 1934., 1946., 1958., 1970., 1982., 1994., 2006., 2018. vi ste u kineskom horoskopu Pas.

Kineski horoskop za 2018. godinu predviđa da će ova godina Psa biti dobra u svakom pogledu, ali će takođe da bude i veoma iscrpljujuća. Bićete srećni ali i frustrirani, odmorni i veseli ali i dosadni. Godina Psa doneće novu inicijativu, želju za akcijom, tako da se već na vreme pripremite za to. Neće biti mesta za odlaganja i odustajanja. Sva ta želja za uspehom bi mogla da donese i mnogo stresa i pritiska u svakodnevni život, pa se potrudite da se ne forsirate i da ne radite mimo svojih mogućnosti.

Svi vi koji ste rođeni u godini Psa, ovo će da bude vrlo povoljna i dobra godina, posebno kada je reč o finansijama. Ono o čemu bi trebali da povedete računa jeste zdravstveno stanje, upravo zbog već pomenutog stresa. 2018. godina je idealna da počnete da se bavite nekim sportom, rekreacijom, da se zdravije hranite i da se rešite loših navika.

Rođeni u godini Psa su objektivni ljudi, uvek na strani istine i pravde i spremni da daju savete drugima. Posvećeni su svojim idealima, uvek se drže svojih stavova i uverenja. Oprezni su, jaki i umeju da cene prave vrednosti. Umeju da budu tajanstveni, pravi prijatelji, veoma smireni. Pravi su borci, čuvari i uvek žele da ih drugi poštuju i cene. Veoma su fokusirani na uspeh i na ostvarenje istog, tako da nikome neće dozvoliti da ih omete ili odgovori od onoga što su zamislili.

 

Razgovaraj sa astrolozima uzivo:

2018. godina je dobra za promenu stila života, za preseljenje, prestanak puštenja, za početak novih poslovnih poduhvata, za bavljenje svojim telom i duhovnim budjenjem. Ovo je vreme kada treba da se okrenemo svojim željama, potrebama i da proniknemo u svoju dušu kako bismo shvatili šta je to što nas istinski čini srećnim.

Kada je reč o finansijama, globalno može se očekivati zadovoljstvo, uspeh i nagrade za poslove koje ste obavljali u prethodnoj godini. Posebno će imati uspeha oni koji se bave osiguranjima, reziklažom, obnovljivim izvorima energije i sl. Ovo je godina u kojoj svi treba da pokažemo solidarnost, jedinstvo, plemenitost i pravednost, jer samo tako možemo da materijalno bogatstvo pretvorimo u duhovno.

Godina zemljanog psa daje snažan karakter, obrazovanost, moralnost, želju za aktivnijim društvenim životom, dobro zdravlje i briga za starije, a sve nabrojano su upravo oblasti o kojima treba da povedemo računa tokom 2018. godine. Ovo že da bude i godina novih izuma, industrijskih pronalazaka, novih načina proizvodnje, korišćenje energetskih resursa na potpuno novi način, posebno u segmentu solarne energije. Sve to će da doprinese smanjenju zagađenja i poboljšanju kvaliteta života na našoj planeti.

Na povšinu će ispolivati empatija, društvena pravda i želja za jednakošću. Mnogi će zahtevati ispunjenje njihovih prava, kao što su studenti, obični građani koji će tražiti radikalne promene kako bi poboljšali svoju i budućnost svoje dece. Akcenat će takođe biti i na porodičnim odnosima, na važnost međuljudskih odnosa. A kada je reč o emotivnim vezama, svi usamljeni će sa uspehom i lakoćom pronalaziti partnere tokom cele godine.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.