Lav – mesečni horoskop za Avgust 2017.

Posaolav

Dragi Lavovi,

Dobro čuvajte poslovne tajne i obavite tajne pregovore sa partnerom s kojim nameravate da započnete saradnju. Venera prolazi do kraja meseca kroz vaše polje tajni, što vam daje mogućnost da ostvarite korist od saradnje sa institucijama zatvorenog tipa, kao i od poslova vezanih za industriju i promet mesa i mesnih prerađevina. Potrebno je da budete pažljivi sredinom meseca kada će Venera praviti opoziciju sa Plutonom i kvadrat sa Jupiterom, što će vam doneti tenzije u odnosima sa kolegama na poslu. Izbegavajte da se bavite spletkama bilo koje vrste, kao i da nešto radite drugima iza leđa u sopstvenu korist, jer vam može naneti gubitak ugleda ali i pokvariti poslovne veze i kontakte. Neki planovi vam se neće ostvariti. Sunce i Mars se kreću kroz vaš znak što možete da iskoristite tako što ćete svoj autoritet postaviti u prvi plan ali tako da možete da stanete iza svojih poteza i odluka. Pazite da ne preterate i da ne uobrazite da možete više nego što je realno i da ste važniji nego što jeste. Vaš nastup će vam pomoći da prevaziđete prepreke i da ostvarite važne ciljeve.

Merkur prolazi kroz vaše polje novca i donosi vam mogućnost da poboljšate i stabilizujete svoje finansije, kao i da ostvarite bolji protok novca kroz vaš platni promet. U prvih desetak dana avgusta imaćete najviše prilika da profitirate, posebno ako se bavite trgovinom akcijama ili investicionim fondovima. Ulaganjem u trgovinu i poslovne usluge takođe možete ostvariti dobitke. Od 13. avgusta će Merkur krenuti retrogradno, što će umanjiti mogućnosti za zaradu i usmeriće vas ka rešavanju zaostalih dugovanja. Do kraja meseca izbegavajte da se zadužujete. Druga polovima avgusta će vam biti uglavnom uspešna na poljima komunikacija, saobraćaja, trgovine, zabave, kreativnosti i dugoročnih poslova.

Nezaposleni Lavovi će svojom samouverenošću uspeti da nagovore potencijalnog poslodavca da ih zaposli i pruži im šansu da se dokažu.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Vaš partner od vas očekuje više inicijative za zajedničke aktivnosti. Ono što će vam najviše prijati su izlasci i zabava udvoje, a s vremena na vreme i sa zajedničkim prijateljima. Odlazak na zajednički odmor ili na vikend izlete u prirodu će pojačati vašu bliskost sa voljenom osobom. Oboje ćete uživati u avanturama planinarenja ili raftinga na reci.

Druga polovina avgusta će vam biti ispunjena lepim zajedničkim trenucima. Mars će praviti trigon sa Saturnom koji vlada vašim poljem partnerstva, što će uneti dinamiku i stabilnost u vašu vezu. Umećete da partnera pokrećete na akciju, pružaćete podršku i podsticaje, tako da zajedno možete mnogo da postignete na unapređenu veze i zajedničkih ciljeva.

Ako ste slobodni:

Dobro znate kako da iskoristite svoj šarm i da se postavite u centar pažnje. Vaša pojava i pojačana dinamična energija će vam doneti više od jednog potencijalnog partnera čiju ćete pažnju privući. Moći ćete da birate, a osoba koju ćete izabrati će pozitivno reagovati na vaša udvaranja. Avgust je vrlo povoljan mesec da upoznate srodnu dušu i uplovite u emotivnu vezu koja može da bude na duže staze. Do kraja meseca ćete uspeti da osvojite srce osobe koju ste izabrali.

Nešto starijim Lavovima pružiće se mogućnost da ostvare vezu sa osobom koja im duže vreme privlači pažnju i u koju su tajno zaljubljeni. To u početku može da bude i tajna veza, ali su velike šanse da bude stabilna i skladna.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Sam početak meseca će vam biti naporan jer ćete biti pod pojačanim stresom i bićete skloni da se previše iscrpljujete. Potrebno vam je da nađete više vremena za psihofizičku relaksaciju i odmor. Vaša fizička kondicija će biti snažna i stabilna, što će vam omogućiti bolju vitalnost i otpornost organizma. Plivanje i bavljenje sportom su poželjni.

Pravilna i zdrava ishrana vam je potrebna za dobro zdravlje. U tu svrhu uzimajte lakšu hranu više puta na dan. Izbegavajte obilne obroke i jela za roštilja. Takođe izbegavajte i hranu koja nadima, kao što su razne mahunarke. Namirnice koje sadrže skrob i belančevine uzumajte svakodnevno, kao i voće i povrće bogato vitaminima.

Srećni brojevi: 4, 10, 17, 21, 26

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.