Lav – mesečni horoskop za decembar 2016.

lav

Posao

Dragi Lavovi,
Vaš biznis će teći ustaljenim tokovima tokom decembra, ali ukupni finanski rezultati će biti nešto manji od planiranog, što će se posebno odnositi na poslednju dekadu u meseca, kada planeta vaših finansija Merkur krene retrograno. S druge strane, napredovaće poslovi, koji pripadaju kreativnom sektoru, kao što je grafički dizajn, proizvodnja i prodaja nakita, keramike, elektronski mediji i muzička proukcija. U ovom periodu, koncentrišite snage na povezivanje sa poslovnim partnerima iz branše ili lanca proizvodnje i na finansijski sektor, koji zahteva rekonstrukciju i regulisanje odliva novca i troškova. Poslednja dekada nije povovoljana za krupne investicije i novčane transakcije, pa ovaj period iskoristite za planiranje buduće poslovne strategije i posvetite se razvoju novih produkata i kreativnih ideja vezanih za posao sa kojim se bavite.
Tokom decembra, većina planeta podržava vaš zapadni deo horoskopa i društveni sektor, tako da zaposleni Lavovi u ovom periodu mogu imati teškoća sa svojim egom i sujetom. Prihvatite da su nekada i drugi u pravu i držite se svoga posla i termina.Ukoliko uspete da se adaptirate novo nastaloj situaciji, moguće je da će vam baš kolege pomoći da napredujete u vašoj karijeri ili nalaženju boljeg posla. Takođe, u poslednjoj dekadi decembra budite jasni i jednostavni u komunikaciji i obratite pažnju na dokumenta, vreme i zakone. Pred praznike i samu Novu godinu dirnuće vas pažnja kolega i oduševiti organizovana proslava u firmi.
Nezaposleni Lavovi, u prvih dvadesetak dana decembra mogu da očekuju da će lakše pronaći posao.

Ljubav

Ako ste u vezi:
Decembar će projuriti u obavezama i rokovima prema poslu, partneru i familiji. Odnosi u vašem braku ili partnerskoj vezi, mogu postati komplikovani ukoliko nekontrolisano budete trošili novac. Potrebno je zaista da povedete računa o kućnom budžetu, jer planeta vaših finansija Merkur je od 3.decembra u znaku Jarca i sredstva će vam biti tokom celog meseca ograničena. Bez obzira na sitne svađe i rasprave sa vašim partnerom, seksualni deo života će vam funkcionisati vrlo dobro. Vaš odnos će dobiti drugu dimenziju kada 28. decembra planeta vaših bračnih odnosa Uran, krene direktnim hodom. Novu godinu će te provesti na kućnoj zabavi sa prijateljima, a partner će vas iznenaditi sa svojom pažnjom i poklonom. Uzbudljivo!

savet_finansije_baner

Ako ste slobodni:
Kako je decembar praznični mesec, slobodni Lavovi će ga doslovce iskoristiti. Rado ćete organizovati ili odlaziti na proslave, ceremonije, slave i zabave sa društvom. U svemu ovome biće prilike da upoznajete nova lica, među kojima će biti i onih, koji vas samo seksualno privlače, a i onih sa kojima bi želeli da uđete u ozbiljniju emotivnu vezu. Većina Lavova će se u ovom euforičom periodu odčućiti na dobar provod, tako da će se upuštati u površne veze, zasnovane isključivo na fizičkoj privlačnosti. Za ovu igru će biti raspoložen jedan Strelac, Vodolija, Blizanac ili Ovan. Zabavno!

Zdravlje

U odličnoj ste zdravstvenoj kondiciji tokom čitavog meseca. Prvo vas podrzava energija Sunca iz kompatibilnog vatrenog znaka Strelca, a zatim 21. decembra Sunce ulazi u znak Jarca i vašu šestu kuću zdravlja, tako da ćete ceo mesec biti dobrog zdravlja. Kada nema razloga da brinete o svom zdravlju, posvetite se ulepšavanju i dovođenju vašeg izgleda u privlačnu formu. Otiđite na po koju relaks masažu, masažu stopala i započnite sa dnevnim telesnim vežbama. Videćete ubrzo sjajne rezultate.

Srećni brojevi:

2, 5, 10, 21, 22

Mesečni horoskop preuzet sa sajta MesecniHoroskop.com. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *