Lav – mesečni horoskop za Decembar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posaolav

Dragi Lavovi,

Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere 1. decembra ulazi u znak Strelca i u vaše polje kreativnosti. Doneće vam više ideja kako da uvećate svoju popularnost. Sa lakoćom i optimizmom ćete pristupati vašim radnim obavezama. Bićete snalažljivi i postići ćete bolju saradnju na svom poljima. Poboljšaćete poslovne odnose tako što ćete sa vedrinom pristupati drugima i umećete da ih motivišete. 10 decembra će Venera praviti kvadrat sa Neptunom, što će vas dekoncentrisati i može da vas navede na pogrešan potez, a to bi moglo da vam se odrazi na negativan saldo na računu. Izbegavajte rizike. Uspeh ćete postići u svemu gde se od vas traže idejna rešenja, u oblastima zabave i estrade, kao i u prosveti. U drugoj polovini decembra Saturn ulazi u znak Jarca i vaše polje usluga. Venera će praviti konjunkciju sa Saturnom što će vam otvoriti mogućnosti da proširite vašu poslovnu ponudu i pokrenete novu proizvodnu liniju. Uspeh očekuje Lavove koji se bave arhitekturom, dizajnom enterijera, završnim radovima u građevinarstvu i grafičkim dizajnom.

Na polju novca izbegavajte nepotrebne troškove. Prioritet vam je da pokrijete minus iz prethodnog perioda. Na to vam ukazuje Merkur koji će biti retrogradan u znaku Strelca od 3. do 20. decembra. U tom periodu nije poželjno da ulazite u nova finansijska ulaganja kao i da prihvatate bilo kakve finansijske rizike. U drugoj polovini decembra ćete uspeti da poboljšate saldo na svom računu, a dobici će vam dolaziti kroz polja usluga, zanatskih delatnosti i trgovine. Možete zaraditi i od oblasti osiguranja, kao i ako se bavite ekonomijom, advokaturom i pravosuđem. Razmatraćete mogućnosti novih dugoročnih investicija, za šta će vam biti neophodan detaljan plan, pažljiv pristup i dobra informisanost.

Nezaposleni Lavovi će sa lakćom moći da dobiju privremeni posao u oblastima zabave, kao uslužno osoblje u restoranima i kafićima. Stalni posao im još nije siguran.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Vaša snaga volje će biti pojačana i donosićete ispravne odluke u vašoj emotivnoj vezi, što će vašeg partnera rasteretiti briga. Imaćete predloge kako da poboljšate zajedničke finansije, kako da ostvarite zajedničke ciljeve i kako da se provedete za predstojeće praznike. Znaćete šta hoćete i umećete da unesete dobro raspoloženje u vaše odnose.

U drugoj polovini decembra ćete biti u kratkom periodu promenljivo raspoloženi ali će vam vašaodlučnost da vezu sa partnerom osvežite pomoći da prevaziđete prolazne nesporazume. Umećete da nalazite zajednički prihvatljiva rešenja. Potrebno vam je više zabave sa partnerom, pa se potrudite oko toga. Oboje ćete biti srećni i zadovoljni.

Ako ste slobodni:

Zaljubljeni ste u osobu koju ste upoznali preko prijatelja i koja se pojavljuje na mestima gde izlazite. Rešeni ste da joj privučete pažnju ali ste od prijatelja saznali da ta osoba nije laka na upoznavanju i da nije dovoljno da izgledate atraktivno. Potrebno je da pokažete nešto viši nivo znanja i informisanosti jer vašu simpatiju više privlači inteligencija od svega drugog. Nastupićete zabavno, originalno i nenametljivo. To će biti dobitna kombinacija. Počećete zajedno da izlazite.

Nešto stariji Lavovi iskoristiće svoj šarm i veštinu zavođenja kako bi osvojili srce osobe koja im se dopada. Najvažnije u svemu je da budete strpljivi i da ne odajete direktno koliko vam se dopada vaša simpatija.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Zdravlje će vam biti promenljivo do 20. decembra, a nakon toga će ući u stabilniju fazu. Bićete osetljivi na promene vremena i možete osećati meteoropatske smetnje. Potrebno vam je više odmora i relaksacije. U drugom delu meseca ćete biti više u pokretu, što će pozitivno uticati na vašu kondiciju i vitalnost.

Vaša ishrana u narednih mesec dana zahteva više vitamina, gradivnih namirnica i proteina. Pšenične klice, integralne žitarice, mleko, jogurt, kao i kuvani krompir i kupus su odličan izbor. Meso možete pojačati, dok je poželjno da smanjite unos pojačano začinjene, posebno ljute hrane, kafe i namirnica koje sadrže mnogo šećera. Pijte više vode i čaja.

Srećni brojevi: 5, 17, 19, 22, 24

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.