Lav – mesečni horoskop za februar

Lav - mesečni horoskop za decembarPosao
Lavovski se borite na svom poslu, doduše ponekad ste čak i agresivni da biste došli do cilja, ali, u vašem slučaju, nekako cilj uvek opravdava sredstva, jer vi uvek radite za opšte dobro, a ne samo za sebe. Ovog meseca bićete na vrhuncu svoje moći, drugi će vam nuditi svoje usluge, a vi budite fer, pa zapamtite to. Jedan Strelac vam parira u inteligenciji i spreman je za obračun sa vama, ali na drugom mestu. Prihvatite susret, spojite lepo i korisno.
Ljubav
Ako ste u vezi
Vaša veza momentalno stagnira. Ne razgovarate mnogo, nemate u planu ništa posebno s voljenom osobom. Dani praznika su vas totalno iscrpeli, pa sad tupo oboje provodite dane iščekujući da neko treći vas pokrene. Niste posebno  raspoloženi za ljubav. Voljena osoba pokušaće da preti prevarom, ali vi ne mrdate ni tad. Oboma ste dosadni.

Ako ste usamljeni

Niste sami, tako bar kažete kad vas pitaju. Trenutno ste jako srećni zbog kruga prijatelja koje imate i sa kojima ste intenzivirali odnose posle novogodišnjih praznika. Tu se negde provlače iskrice i laki flert sa osobom iz znaka Ribe, tako da je moguća kratka avantura od ne duže od par dana, jer ni toj osobi, a ni vama, nije do vezivanja. Svakako, uživajte i u tim danima dok traju.

Zdravlje

Ok. Povremena probadanja u predelu ledđa su zbog dugog sedenja, ako imate vremena idite na relax masažu. Preporodiće vas iz korena.

Srećni brojevi

8,9.19, 28, 33

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.