Lav – mesečni horoskop za Januar 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posaolav

Dragi Lavovi,

U januaru ćete najviše uspeha postići kroz razvoj raznih vidova poslovnih usluga. Takođe će vam ovo biti dobar poslovni mesec ako se bavite trgovinom mešovitom robom, zanatstvom, oblastima zdravstva i higijenom. Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere će praviti sekstil sa Jupiterom 8. januara. Ostvarićete napredak ako se bavite knjigovodstvom ili ako ste zaposleni u administrativnom sektoru. 9. januara će Venera praviti konjunkciju sa Suncem i Plutonom. Imaćete povoljne uslove da započnete nove poslovne projekte gde na vama biti veći deo odgovornosti, kojima ćete vi rukovoditi većim delom i koji će zahtevati veća novčana i materijalna ulaganja. 13. januara će Venera praviti kvadrat sa Uranom. Moguće su neočekivane teškoće u vezi saradnje sa inostranim partnerima. Ti dani vam neće biti pogodni za poslovna putovanja. 18. januara će Venera ući u znak Vodolije i u vaše polje partnerstava i javnosti, što će vam otvoriti mogućnosti za sklapanje novih ugovora. U odnosima sa klinetima, saradnicima, radnim kolegama pokazivaćete više ljubaznosti.

Merkur koji vlada vašim poljem novca će 8. januara praviti trigon sa Uranom i doneće vam neočekivane dobitke. 11. januara će Merkur ući u vaše polje usluga gde će praviti konjunkciju sa Saturnom, što će vam doneti stabilne i dugoročne prihode od učestvovanja na poljima građevinarstva, industrije i trgovine energentima i sirovinama za proizvodnju. U trećoj dekadi meseca Merkur će praviti konjunkciju sa Plutonom i sekstil sa Jupiterom, što će pozitivno uticati na porast vaše zarade. Umećete da mudro organizujete vaše tokove novca, da podignete vrednost vaših proizvoda i usluga, a profit možete ostvariti i kroz ulaganje u hartije od vrednosti investicione fondove. Izbegavajte nepotrebne rizike sa novcem.

Nezaposleni Lavovi će umeti da ponude svoje usluge potencijalnim poslodavcima na način koji će ih istaći i staviti u prvi plan, što povećava šansu da dobiju stalni posao.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

Na samom početku januara Sunce, vaš vladar pravi sekstil sa Neptunom i Uran kreće direktno. To vam donosi uvide u potrebe voljene osobe na koje ćete znati na pravi način da odgovorite. Pokazaćete nova zajednička interesovanja i uneti više dinamike i uzbuđenja u vašu svakodnevicu sa partnerom. Probudiće se i strasti koje su bile uspavane.

Sredinom meseca će Sunce praviti kvadrat sa Uranom, što će dovesti do nesporazuma i mogućih konfliktnih situacija. Nećete se slagati sa partnerom oko nekih predloga za zajedničke aktivnosti. 20. januara će Sunce ući u znak Vodolije, pa ćete biti spremniji da prepustite partneru inicijativu i porazgovarate o zajedničkim potrebama i željama u vašoj vezi.

Ako ste slobodni:

Bićete više zainteresovani za površna poznanstva i zajedničke izlaske i zabavu nego što ćete tragati za osobom sa kojom biste mogli da uđete u vezu. Privući će vas neko ko je slobodnog duha, razmišlja drugačije od većine ljudi koje poznajete i ima originalne stavove. Počećete da izlazite sa tom osobom ali ćete ubrzo uvideti da je to neko ko je previše poseban i nad kim ne možete da dominirate niti da budete u centru pažnje. To će vam zasmetati, pa lako možete prekinete taj odnos.

Nešto stariji Lavovi će upoznati osobu koja će ih fizički privući i sa kojom će ubrzo imati dobar seks. Ako ne očekujete mnogo više od te veze, uživaćete dok bude trajalo. Slabi su izgledi da će to biti veza na duge staze.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Tokom januara će pet planeta prolaziti kroz vaše polje zdravlja, pa ćete najviše pažnje poklanjati upravo zdravlju. Potrudićete se da vodite zdraviji život, da praktikujete neki od sistema zdravog življenja, kao što su joga vežbe, vežbe disanja, fizičke aktivnosti. Sve to će doprineti da vam zdravlje bude stabilno, jedino ćete biti osetljivi na prehladu.

Osećaćete potrebu da unesete više gradivnih materija u ishranu, pa ćete konzumirati hranu koja sadrži skrob i belančevine. To je korensko povrće, krompir, šargarepa, celer, peršun, cvekla. Integralni hleb, proizvodi od integralnih žitarica, mleko i sir će biti sastavni deo vašeg jelovnika. Od voća anans i banane. Meso ćete jesti umereno. Uzimajte više B vitamina.

Srećni brojevi: 3, 8, 12, 17, 22
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.