Lav – mesečni horoskop za januar

ovanPosao

Ovaj mesec je kao stvoren za vaše sjajne ideje. Vi kao da ste jedva čekali da zagazite u novu godinu, jer ste sebi obećali neke stvari. Prepuni ste entuzijazma i vere u sebe, bićete eksplozivni i nadahnuti, dok će masa oko vas slušati vaša izlaganja bez daha. Probudićete i one najodsutnije vašom dikcijom!

Ljubav

Ako ste u vezi
Veza poput vaše je jedinstvena. Vi ste dominantni, verbalno agresivni i drski, ali volite da se češkate i mazite, pa se rado sklupčavate kraj voljene osobe. U krevetu ste prepuni besa na momente. Voljena osoba mora biti podatna i spremna na vaše faze, ili joj nema “saradnje”sa vama. Vi ste takvi i to zapravo i nije za osudu.

Ako ste usamljeni
Sami, pa šta? Naravno da Lavovi tako reaguju. Suviše svoji da bi priznali da im je potreban neko. Sve dok vam je lepo u tome, dobro je. Ako postanete nervozniji nego inače, potražite utehu u novom poznanstvu, ne u alkoholu i sličnom.

Zdravlje

Snažne ličnosti poput vas neće imati nekih ozbiljnijih zdravstvenih tegoba ovog meseca. Samo nastavite sa redovnim vežbanjem. Hidrirajte se malo više.

 

Srećni brojevi

1, 2, 12, 15, 28

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.