Lav – mesečni horoskop za Maj 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posaolav

Dragi Lavovi,

U prvoj dekadi maja Sunce pravi sekstil sa Neptunom i jača vašu intuiciju i kreativnost. To će vam pomoći da pronađete adekvatna rešenja za situacije koje će vam delovati komplikovane. Znaćete kako da se postavite u ključnim trenucima i kako da prevaziđete prepreke. Uspeh ćete ostvariti kroz hemijsku i farmaceutsku industriju kao i ako se bavite produkcijom ili estradom. Bićete u mogućnosti da sarađujete sa partnerom iz inostranstva. Budite pažljivi u vođenju administracije jer vas na tom polju očekuju teškoće. Sunce će 9. maja praviti trigon sa Plutonom i činiće vas prilagodljivim u odnosu na razne okolnosti i ljude na koje ćete nailaziti u poslu. Ostvarićete dobitke koji će vam pomoći da rešite veći deo svojih zaduženja. 15. maja će Uran ući u znak Bika i vaše polje posla i karijere, što će vam otvoriti nove mogućnosti ali će ubrzo naići i neočekivane prepreke u vidu kvadrata Marsa sa Uranom. Nailazićete na teškoće u odnosima sa jednim poslovnim partnerom. Nećete moći da se složite oko toga ko će biti vođa i glavni nosilac zajedničkog projekta.

U trećoj dekadi maja Sunce će ući u znak Blizanaca i vaše polje saradnika i praviće trigon sa Marsom. Uspećete da se postavite kao vođa tima i ostvarićete uspešnu i dobitnu saradnju sa društvenim sektorom kao i sa jednim čovekom na visokom položaju koji će vam otvoriti važna vrata za uspon u karijeri. Vaše finansijsko stanje će biti promenljivo i potrebno je da izbegavate nepromišljene i ishitrene poteze na polju novca. Merkur koji vlada vašim poljem novca praviće u prvoj polovini nepovoljne aspekte sa Plutonom i Marsom koji se nalaze u vašem polju platnog prometa. Izbegavajte investicije u oblasti energetskih resursa. U drugoj polovini maja ćete uvećati i stabilizovati zaradu.

Nezaposleni Lavovi će dobiti ponudu za posao u administrativnom sektoru. Ako se razumete u knjigovodstvo, mogli biste da dobijete stalan posao.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

U prvoj polovini maja ćete imati skladnu komunikaciju sa partnerom i razmatraćete nove planove i ciljeve. Bićete spremni da promenite nešto u svojoj vezi što se tiče dinamike, ciljeva i zajedničkih interesovanja. To će vam doneti potrebno osveženje i omogućiti vam da stanete na kraj monotoniji koja je počela da se uvlači u vašu vezu i da je remeti dosadom.

Kvadrat Marsa sa Uranom 16. maja doneće vam neočekivane nesuglasice sa partnerom. Moguća je velika napetost i ozbiljnije svađe koje nećete moći lako da razrešuite i koje mogu uneti razdor u vašu vezu. Neophodno je da budete razumni i spremni na dogovor. Zahvaljujući strpljenju i trigonu Merkura sa Saturnom uspećete da rešite nesuglasice.

Ako ste slobodni:

Potrebna su vam nova iskustva u ljubavi. Postalo vam je dosadno i počećete da tragate za novim ljubavnim iskustvima. Potreban vam je neko poseban, neko ko se ne uklapa u šablon i ko se razlikuje od većine osobe koje poznajete u vašem društvu i okruženju. U drugoj polovini maja ćete upoznati osobu koja će odgovarati onome za čim tragate. Kada se bolje upoznate, delovaće vam pomalo ekscentrično. To vam neće smetati da uđete u avanturu koja može da pređe u romansu.

Nešto stariji Lavovi upoznaće nekoga ko će im se na prvi pogled dopasti i ko im može doneti nova iskustva na polju ljubavi. Sve što će vam trebati je strpljenje jer to nije neko ko će lako pristati da se upusti u emotivnu vezu.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

U vašem polju zdravlja nalaze se Saturn, Pluton i Mars. Potrebno je da se bavite fizičkim aktivnostima i da budete umereni u svemu kako bi vaše zdravlje bilo stabilno. Prva polovina maja donosi vam osetljivo zdravlje i mogućnost upalnih procesa. U drugoj polovini maja bićete u boljoj kondiciji i vaš imunitet će se pojačati.

Dobro bi vam došlo da u ishranu unesete više kalorija. Riba i goveđe ili pileće meso kuvano na pari uz priloge od svežeg povrća, kao što je spanać, blitva, mladi krompir i sočivo mogli biste češće da konzumirate. Pojačajte unos jaja i sireva. Od voća pojačajte unos jagoda i malina kako biste uneli potrebne količine vitamina. Izbegavajte brzu hranu.

Srećni brojevi: 4, 9, 15, 18, 23
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.