Lav – mesečni horoskop za Maj 2021

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

Dragi Lavovi,

Sekstil Venere sa Neptunom na početku maja će vam dati dobar osećaj za dobitne finansijske poteze kojima ćete poboljšati promet novca i uvećati saldo na svom računu. Kvadrat Sunca sa Saturnom će vam doneti neslaganja sa jednim dugogodišnjim poslovnim partnerom oko velikog zajedničkog projekta, zbog čega će doći do zastoja u razvoju tog posla. Merkur će 4. maja ući u znak Blizanaca gde je snažan i gde će vam omogućiti da započnete pregovore o novoj saradnji koji će se uspešno odvijati i okončati. Venera će ući u znak Blizanaca 9. maja i doneće vam bolju saradnju sa dizajnerima, umetnicima, kreativcima i ženama. Poboljšaćete odnose sa saradnicima jer ćete imati bolji osećaj kako da se organizujete u zajedničkom radu i pokazaćete ljubaznost i predusretljivost u vašim odnosima. Mars će 12. maja praviti sekstil sa Uranom i doneće vam uspeh u razradi novih ideja u vezi jednog projekta koji pripremate u tajnosti, a koji bi mogao da vam donese napredak u karijeri. Uspećete posredstvom vaših saradnika da prikupite neophodna sredstva za pokretanje novog projekta.

Sunce će praviti sekstil sa Neptunom u drugoj dekadi maja i imaćete dobar osećaj kako da rukujete novcem i gde da investirate. Očekuju vas sigurni dobici. Ovo će dodatno pojačati Jupiter koji će 14. maja ući u znak Riba gde je snažan, zbog čega će vam omogućiti da pokrijete važna dugovanja i naplatite veliki deo vaših potraživanja. To će vam doneti veliki obrt novca i dobitke. Budite pažljivi u odnosima sa osobama na visokom položaju jer će vas ometati u ostvarivanju dobitaka zbog kvadrata Sunca sa Jupiterom. Saturn će krenuti retrogradno 23. maja i doneće vam teškoće i zastoje u zajedničkim poslovima. Pomračenje Meseca 26. maja vas upozorava da ni po koju cenu ne ulazite u rizične investicije.

Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima komunikacija, saobraćaja, inženjeringa i IT industrije. Tražiće se vaša stručna sprema i efikasnost u izvršavanju zadataka.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

Kvadrat Sunce sa Saturnom na početku maja će vam doneti nesuglasice i napete odnose sa partnerom zbog neslaganja oko zajedničkih ciljeva. Oboje ćete zauzimati tvrdokorne stavove i nećete želeli da popustite. Nećete biti spremni na nalaženje zajednički prihvatljivog rešenja. Kroz ozbiljne i detaljne razgovore uspećete da postignete dogovor i da se složite.

Početkom treće dekade maja će Venera praviti trigon sa Saturnom i doneće vam stabilnost u emotivnoj vezi. Bićete spremni da pružite podršku i oslonac voljenoj osobi. Saturn će 23. maja krenuti retrogradno, što će dovesti do zahlađenja u vašim odnosima jer će vaš partner početi da se povlači u sebe i pokazuje nezadovoljstvo. Imajte više razumevanja.

Ako ste slobodni:

Mada ćete ostvariti nova poznanstva već na početku maja, gde će vas jedna osoba privući svojim izgledom, neće vam se dopasti to što će previše isticati sebe i svoju važnost, dok vama neće dati priliku da pokažete svoje vrednosti i vrline. To će vas navesti da odustanete od pokušaja da toj osobi privučete pažnju. U drugoj polovini maja ćete upoznati osobu stabilnog karaktera ali će prema vama pokazati suzdržanost i biće pomalo stidljiva. Budite strpljivi i zbližićete se polako i sigurno.

Nešto stariji Lavovi će pokazati interesovanje za osobu koja je zapažena u društvu u kojem se kreću ali će pogrešiti želeći da se oni sami istaknu više od te osobe. Pažljiviji pristup i taktičnost će doprineti da se druga strana zainteresuje za vas.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Neophodno je da se više odmarate i da praktikujete svakodnevne rekreativne fizičke aktivnosti. Kako će vam biti osetljiv gornji deo leđa, gde možete osećati bolove i ukočenost, vežbe za kičmu, uz masažu mišića vrata će vam biti od pomoći. U drugoj polovini maja će vaše zdravlje biti stabilno ali izbegavajte da podižete veće terete. Praktikujte svakodnevnu šetnju.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži srednje kalorične namirnice i one koje u sebi sadrže vlakna za bolju probavu. Od povrća uzimajte pasulj, sočivo, peršun, šargarepu, paradajz, krompir, cveklu i karfiol. Od voća jedite jagode, maline, brusnice, borovnice, banane i ananas. Od žitarica uzimajte ječam, raž i zob. Za dodatak ishrani uzimajte masline, kurkumu i cimet.

Srećni brojevi: 6, 11, 15, 18, 24Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.