Lav – mesečni horoskop za Novembar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posaolav

Dragi Lavovi,

Početak novembra vam nije pogodan za započinjanje novih poslovnih projekata. Nedostajaće vam podrška i nećete imati pouzdane partnere i saradnike. Čak će i finansijski deo biti problematičan. U odnosima sa jednim poslovnim partnerom bi moglo da dođe do neočekivanog razilaska u interesima i po još nekim pitanjima. To će od vas zahtevati nalaženje kompromisa ili će doći do prekida saradnje. 7. novembra Venera koja vlada vašim poljem posla ulazi u znak Škorpiona gde je slaba. Biće neophodno da više pažnje obratite na nabavku osnovnih sredstava za rad, moguće remonte i ažuriranje administracije. Od sredine meseca ćete biti u mogućnosti da sakupite dovoljno sredstava neophodnih za započinjanje novih ciljeva. Uspeh vas očekuje ako se bavite metalskom industrijom, zdravstvom i energetskim resursima. U drugoj polovini novembra budite pažljivi ako se bavite oblastima saobraćaja i komunikacija jer ćete nailaziti na teškoće u razvoju planiranih ciljeva. Poslovni pregovori će vam biti ozežani. Tek krajem meseca ćete uspeti da ostvarite neznatan napredak.

U rukovanju novcem budite pažljivi i izbegavajte da ulazite u veće investicije. Merkur koji vlada vašim poljem novca 5. novembra ulazi u znak Strelca gde je u izgonu i slab. Samim tim će i obrt sredstava preko vašeg računa biti manji od uobičajenog. Sredinom meseca će Merkur praviti kvadrat sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju platnog prometa. Kako ćete tih dana biti dekoncentrisani, pazite da ne načinite nekakvu grešku u obračunu novca. Posebno izbegavajte bilo kakve sumnjive radnje, mahinacije i rizike. U drugoj polovini novembra doći će do poboljšanja. Novac će vam dolaziti kroz timski rad, javne poslove, kao i kroz oblasti zabave i ugostiteljstva.

Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da dobiju posao na određeno vreme, dok će im biti teže da nađu posao za stalno. Nailaziće na prepreke i odbijanja.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Potrudite se da se bolje uskladite sa voljenom osobom oko zajedničkog vremena na početku meseca. Nailazićete na prolazne napetosti. Potrebno vam je da unesete neke promene u vašu emotivnu vezu. Već do sredine novembra ćete uspeti da se usaglasite i vratiće vam se optimizam. To će vašem partneru prijati, jer ćete biti nasmejani i veseli.

Druga polovina novembra vam je pogodna za zajedničke romantične trenutke. Mada to ne želčite da priznate, vi ipak volite da sa partnerom odete na diskretnu večeru u restoran gde vam oboma prija i gde možete da opustite. Prijaće vam i da češće provodite zajedničke trenutke nasamo sa partnerom, na mestima gde vas niko i ništa neće ometati.

Ako ste slobodni:

Ukoliko imate duže vreme simpatiju sa kojom se povremeno viđate u istom društvu i pokušavate da započnete emotivnu vezu, imaćete povoljne mogućnosti za to već početkom meseca kada Venera bude pravila sekstil sa Saturnom, vašim vladarem polja ljubavi. U slučaju da nemate simpatiju, upoznaćete nekog novog oko 13. u mesecu zahvaljujući konjunkciji Venere sa Jupiterom. Ovaj mesec vam je pogodan za ulazak u emotivnu vezu koja ima izgleda da bude skladna i duga.

Nešto stariji Lavovi će biti okruženi pažnjom osobe koja će često biti u njihovoj blizini, delovati ljubazno i na usluzi. Budite sigurni da ta osoba želi sa vama ozbiljnu vezu. Ako vam se dopada, iskoristite priliku.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Potrebno vam je da se više krećete kako biste poboljšali svoju kondiciju. Ako budete lenji i nedovoljno fizički aktivni, počećete da osećate pojačan umor, a moguće je i variranje krvnog pritiska. Neće vam prijati hladno i vlažno vreme, pa se potrudite da većinom boravite u suvim prostorijama, a da napolje izlazite kada je lepše vreme.

U ishranu unesite više proteina i vitamina. Pojačajte unos voća, posebno jabuka, limuna ali i sušemog voća kao što su smokve, kajsije i šljive. Prijaće vam i urme. Od povrća vam je potrebno više korena kao što su šargarepa, celer, cvekla i ren. Više će vam prijati riba u odnosu na meso. Hleb i žitarice smanjite. Umesto toga vam je koristan pirinač.

Srećni brojevi: 4, 10, 19, 23, 25

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.