Lav – mesečni horoskop za Oktobar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posaolav

Dragi Lavovi,

Vaš posao će biti manje stresan, a više zabavan na početku meseca. Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere praviće 3. oktobra trigon sa Saturnom, što će učvrstiti i poboljšati vašu saradnju sa poslovnim partnerima. Bićete kreativni i osmislićete način da brže i efikasnije obavljate postavljene i planirane radne zadatke, nakon čega ćete imati više vremena za sebe i svoje privatne planove. 8. oktobra će Merkur praviti konjunkciju sa vašim vladarem Suncem. To će označiti početak novog zajedničkog posla oko kog ste volili obimne pregovore proteklih meseci. Ovo će vam dobneti mogućnost napretka svih drugih dogovora koji su u tou. Bićete uspešniji u oblastima komunikacija, saobraćaja i trgovine. Umećete da dobro prezentujete vaše proizvode i usluge. Od 14. oktobra Venera ulazi u znak Vage i vaše polje komunikacija i trgovine. Ostvarićete dobre rezultate u trgovini kozmetikom i modnom konfekcijom. Nastupaćete ljubazno i imaćete dobar osećaj kako da poboljšate svoju popularnost na polju javnosti, ali isto tako i kod vaših klijenata i mušterija.

Na polju novca ćete biti dobro organizovani, promišljeni i dobro informisani. To će vam omogućiti da tačnije procenite u šta vam je isplativo da ulažete novac, kao i šta je potrebno da činite kako biste uvećali profit od svog posla. U prvoj polovini oktobra vas očekuje otežana i promenljiva situacija na polju novca. Merkur koji vlada vašim finansijama će praviti kvadrat sa Plutonom. To će vam ometati profit od usluga. Doći će do previranja na tržištu kojima će vam biti teško da se prilagodite. U drugoj polovini oktobra će Merkur ući u znak Škorpiona i praviće konjunkciju sa Jupiterom. Obrt novca koji očekujete od ranijih investicija biće vam olakšan posle 18. u mesecu. Bićete na dobitku do kraja oktobra.

Nezaposleni Lavovi će imati šanse da dobiju zaposlenje u oblastima zabave, što će biti privremeno. To bi mogao biti posao u kafiću ili obezbeđenje nekog događaja.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Teškoće u odnosima sa voljenom osobom doneće vam nepovoljni aspekti Venere i Marsa sa Saturnom koji vlada vašim poljem braka i partnerstava. Osećaćete se napeto i pod pritiskom, što će dovoditi do nesuglasica i sukoba. Potrudite se da umanjite tenzije tako što ćete ozbiljno shvatiti situaciju i potruditi se na nađete zajednički prihvatljivo rešenje.

U drugoj polovini oktobra, zahvaljujući sekstilu Sunca, vašeg vladara, sa Saturnom, uspećete da izgladite nesporazume i vaša emotivna veza će krenuti željenim tokom. Imaćete više inicijative, počećete da obraćate više pažnje potrebama voljene osobe. Potrebno vam je više zajedničke zabave i razonode, pa se potrudite da se u vezi toga organizujete.

Ako ste slobodni:

Osoba koja vam se dopada pokazaće se kao tvrd orah. Koliko god se trudili da joj privućete pažnju, nailazićete na zid. To će vas činiti frustriranim, pa ćete biti skloni da isprovocirate incident, što će samo doprineti tome da vas vaša simatija zauvek izbegava. U drugoj polovini oktobra upoznaćete nekog ko će vam pokazati da mu se sviđate. Ubrzo ćete doći do zaključka da ta osoba želi ozbiljnu vezu sa vama. Ako ste spremni za nešto trajnije, iskoristite pruženu šansu.

Nešto stariji Lavovima će trebati da imaju puno strpljenja prema osobi koja im se dopada, ali koja bezobrazno koristi njihovu naklonost. Ako zaključite da vas iskorištava, prekinite viđanje. Upoznaćete nekog novog vrlo brzo.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Ako budete osećali pojačan umor, potrebno je da odete na pregled kako biste ustanovili šta je uzrok tome. Bićete skloni tegobama sa krvom slikom, kao što je povišen holesterol. Moguća je i otežana koncentracija. Program fizičkih vežbi i rekreacije bi vam koristio kako bi vam se organizam brže oslobodio štetnih materija.

Potrebno je da izbacite iz ishrane hranu koja sadrži povećane masnoće, meso sa roštilja, pečeni krompir i ostalu vrstu brze hrane. Zdravlje će vam se poboljšati ako budete konzumirali više povrća kao što je kupus, spanać, brokoli i celer. Pšenične klice i hleb od integralnog brašna konzumirajte češće. Znatno umanjite slatkiše, a pojačajte vitamine i unos vode.

Srećni brojevi: 2, 7, 13, 18, 24

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.