Ljubavni horoskop za 2015.

Ljubavni horoskop za januar 2015.

OVAN

ovanNajbolje ćete se slagati sa:
Devica, Škorpija, Strelac
Najgore ćete se slagati sa:
Rak, Ovan, Blizanac
Ljubavne prognoze za 2015.:
Malo teža godina za Ovnove, ali nema razloga za brigu. Malo više vaše pažnje i sve će biti ok. Ova godina bi mogla da bude teža za sve one koji su duže u vezama, brakovima i moglo bi da sleduje više razmirica i nesuglasica, a koje bi mogle da dovedu do smanjenog kvaliteta vaše veze, odnosno čak i do teških svađa u ekstremnim slučajevima.
Naravno, tu smo da vam pomognemo, da vam na neki način otvorimo oči, pa je savet da vi ove godine “smirujete loptu”kako god znate i umete. Dakle, ne inicirajte nikakve prepirke i rasprave, za koje mislite da bi vaša ili partnerova tvrdoglavost mogla da dovede do svađe. Ne ulazite u rasprave, naročito o porodičnim ili prijateljskim osnovama. Ako vam smeta što partner previše vremena provodi sa prijateljima, nađite utehu u tome da je njemu lepo u tom društvu, i ne brinite se, sa vama mu je još lepše, ali svako treba da nađe malo oduška.
Pred kraj godine, od oktobra pa nadalje, slika se apsolutno menja, ružne stvari nestaju, a Zvezde vas nagrađuju što ste pregurali prvih 9 meseci i sleduje lep period, pun ljubavi i nežnosti. Moguće je da imate i neka (ne)planiranja putovanja sa partnerom krajem godine, na kojima ćete samo da učvrsite vaše emocije…
Oni koji nisu trenutno u vezi, najbolje da pokušaju da nađu srodnu dušu tokom marta ili novembra, tada im je skoro pa zagarantovan prolaz kod osobe suprotnog pola, najverovatnije iz znaka Blizanca ili Ovna. Radite na sebi, uživajte u slobodi, biće prilike za ljubav.

BIK

bikNajbolje ćete se slagati sa:
Lav, Vodolija, Strelac
Najgore ćete se slagati sa:
Jarac, Ovan, Blizanci
Ljubavne prognoze za 2015.:
Dragi Bikovi, srećna i berićetna da vam bude 2015, i što se ljubavi tiče!
Izgleda da će prva tri meseca ove godine da vam budu jako, jako dobra! Bilo da ste zaljubljeni ili tek treba da se zaljubite, u prva tri meseca ove godine vaša osećanja će da se rasplamsaju! Znači, oni koji su u vezi ima da uživaju više nego ikada, a oni koji su usamljeni upoznaće osobu za kojom će “da polude”, i to bi ta ljubav trebala da dođe sasvim neočekivano, možda od osobe koju poduže vremena znate, a niste ni razmišljali o nekoj vezi sa njom.
Vaš vladar je Venera, koja kao da ne može da dočeka da se liši uticaja Saturna i vrati vas na principe života koje ste u prošlosti forsirali. Emotivno ispunjenje je temelj vašeg života, pa je život bez emocija za vas apsolutno nebitan, i vodeći se ovim principom izvesno je da ćete upoznati neke nove ljubavi tokom ove godine.
Oni koji su bili u vezama a koje su prekinute u poslednjih par meseci prošle godine, tokom 2015. imaju potencijal da prevaziđu sukobe, razmirice, nesuglasice i da obnove staru ljubav. Samo, razmislite da li je to ono što želite, ili biste konačno trebali da okrenete novi list.
Manje krize Bikovi u dužim vezma ili u braku će da osete tokom jula i avgusta, taman kada dođe vreme za godišnje odmore, ali posle mnogo nerviranja, vremena izgubljenog na gluposti, sve bi trebalo da se vrati na svoje.
Želimo vam emotivnu godinu!

BLIZANCI

blizanciNajbolje ćete se slagati sa:
Jarac, Devica, Škorpija
Najgore ćete se slagati sa:
Blizanci, Rak, Vodolija
Ljubavne prognoze za 2015.:
Dragi blizanci,
Godina važnih odluka je pred vama. Vaćnih odluka za one koji su u dužim vezama, i koji bi trebalo da donesu odlulku da li je to to, ili ipak nije to to. Ako ste u vezi sa nekim ko vas privlači na sve moguće načine, a koga istinski i ne cenite previše zbog ljudskih vrednosti, vaša emotivna strana će duboko u vama patiti i definitivno će tokom ove godine doći do neizbežnog raskida veze. Takođe, blizanci koji imaju odlične veze mogu da ostanu bez njih zbog manjka kompromisa sa partnerom, neke stvari ove godine partner neće tek tako moći da vam toleriše, i postoji realna šansa da ostanete bez njega. Ako ne želite da vam se to dogodi, pogledajte šta znače reči popuštanje i kompromis, i biće sve ok.
Prva tri meseca 2015. vaš ljubavni život bi mogao da dobije određenu dozu konfuzije, odnosno ako mislite da niste dobro shvaćeni, odmah razjasnite sve nejasnoće i jasno stavite do znanja svoje namere, jer u suprotnom možete da se zateknete u masi čudnih situacija.
Ako ste nezadovoljni u vezi, otpir i tenzija će samo rasti, sve do septembra, kada biste definitivno trebali da razmislite o raščišćavanju odnosa i odmora od svih frustracija koje imate.
Blizanci koji trenutno nisu u vezi imaju najbolje šanse za upoznavanje srodne duše u drugom tromesečju ove godine, i to će im prilično zanimljivi biti ljudi rođeni u znaku Ovna, Device, Jarca ili Škorpije. Potrudite se da se što bolje predstavite tim osobama, pošto će vas više ceniti što vas više upoznaju, a to bi na kraju moglo da dovede do prave ljubavi…

RAK

rakNajbolje ćete se slagati sa:
Rak, Vaga, Ribe
Najgore ćete se slagati sa:
Lav, Strelac, Vodolija
Ljubavne prognoze za 2015.:
Srećna Nova godina, dragi naši emotivci!
I u ovoj godini Rakovi će se, po običaju, odlično snalaziti u situacijama u kojima bi morala da bdue naglašena vaša osećajnost i emotivna lojalnost. I dalje ćete biti privlačni, shvaćeni i voljeni od strane partnera.
Oni koji su u dužem vezama ili u braku, imaće male dileme u nekoliko navrata, da partneri imaju manje osećanja od vas samih, ali ne shvatajte te trenutke lično, shvatite to kao rutinu u koju je vaša veza ušla, i zbog koje partneri i nemaju toliku potrebu da vam dokazuju svoja osećanja. A osećanja prema vama sigurno imaju, i uvek će ih imati. Ne shvatajte to lično, već probudite partnera iz zimskog sna, sigurno će vam višestruko vratiti ono što vam je potrebno.
Slobodni rakovi mogu da očekuju upoznavanje nove osobe krajem zimskog perioda, mada veze koje se tada pokrenu i neće biti previše stabilne, a definitivno će biti kratkotrajne, definitivno će se prekinuti krajem leta. Naravno, to ne znači da treba da vas obuzme tuga, patnja, biće nove prilike krajem sledeće godine, a te veze će definitivno imati budućnost koja će da zavisi samo od vas, ako vam se taj partner svidi onda nema šta da brinete.
Sve u svemu, dobra godina za Rakove, par trzavica, ništa specijalno oko čega biste trebali da se zabrinete. Uživajte, volite i bićete voljeni!

LAV

lavNajbolje ćete se slagati sa:
Škorpija, Vaga, Ovan
Najgore ćete se slagati sa:
Bik, Devica, Ribe
Ljubavne prognoze za 2015.:
Srećna Nova godina, dragi naši Lavovi!
Lepa godina je pred vama. Oni koji su u vezama i brakovima, imaće manjih problema zbog zanemarivanja partnera, a koje će doći kao posledica preokupiranosti poslom. A to, morate priznati, i nije tako veliki problem, pošto su finansije uvek najveći problem. I, kada se ne morate brinuti oko pukog preživljavanja sve će biti lakše, sve će partner sa osmehom na licu da oprosti. Štoviše, na kraju cele te zavrzlame, partner će imati lepše mišljenje o vama, tako da ste u duplom dobitku. Ovakvo dešavanje se može očekivati tokom prvih šest meseci ove godine.
Ostatak godine krasiće pozitivna atmosfera oko vas, uživaćete u svim emotivnim segmentima, kako sa partnerom tako i sa prijateljima. Ne dozvolite sebi da budete previše željni pažnje, i da vas neke sitnice vređaju, naročito šale na vaš račun. Vi jeste centar univerzuma za sebe, i volite da diktirate svoje zahteve, ali takav stav bi nekim prijateljima mogao da bude odbojan, pa malo spustite loptu i onda ćete definitivno moći 100% da uživate u svim čarima popularnosti.
Slobodni Lavovi imaju dobar period od maja do septembra, tako da se spremite da u tom periodu ulovite vašu drugu polovinu, a do tada se pripremajte tako što ćete uživati u životu i prikupljati pozitivnu energiju kojom ćete, čim pronađete srodnu dušu, moći da je obasipate.

DEVICA

devicaNajbolje ćete se slagati sa:
Ribe, Blizanci, Bik
Najgore ćete se slagati sa:
Vodolija, Škorpija, Vaga
Ljubavne prognoze za 2015.:
Srećnu i uspešnu 2015. godinu vam želimo, drage naše Device.
Za vas koji ste u dužim vezama, odmah krećemo sa savetima… Budite ove godine vi strana koja će da uloži trud i poboljša kvalitet veze. Budite vi ona strana koja će manje da zamera, zapostavlja da bude svadljiva, ljubomorna… Ako uspete da naterate sebe da budete takvi, onda nema o čemu da se brinete tokom ove godine. U suprotnom, vaša veza bi mogla da zapadne u jedan letargičan, da ne kažemo dosadan period.
Prepoznajte potrebe vaših partnera, da bi oni prepoznali vaše.
Mali problemi u vezi će biti u periodu pred početak leta, očekuje vas mnoštvo sitnih izazova i situacija koje će vas iznenaditi, ali već će jesenji period doneti ljubavnu ekspanziju. Odličan period za sve one koji planiraju da iz veze pređu u sledeći korak – brak. Oni koji planiraju proširenje porodice, isto neka rade na tome tokom jeseni – idealan period.
Definitivno je jesen ove godine najbolji period za sve Device, tako da ga preporučujemo i onima koji su trenutno sami. Tokom godine biće više prilika za veze i vezice (uglavnom vezice), ali već početkom jeseni ćete imati priliku da upoznate nekoliko osoba koje bi mogle da vas zainteresuju. A sa jednom od njih ćete početkom zime ući u životno dobru vezu, vezu koja će sigurno dugo trajati, da ne kažemo zauvek!
Želimo vam emotivnu godinu!

VAGA

vagaNajbolje ćete se slagati sa:
Rak, Vodolija, Strelac
Najgore ćete se slagati sa:
Škorpija, Vaga, Rak
Ljubavne prognoze za 2015.:
Kažu da će ljubavni aspekti Vaga dostići puni potencijal tokom 2015. tako da ćete biti okovani emotivnošču a samim tim i strašću, i šta reći sem – uživaćete u životu.
Ako zaboravimo svakodnevne čarke i rasprave, ove godine Vage koje su u brakovima i dužim vezama ne bi trebalo da imaju nikakvih problema, sem tokom avgusta kada su moguće manje smetnje od strane neke treće osobe (ništa što bi vas učinilo ljubomornim, možda neki dosadni prijatelji koji oduzimaju previše vremena, šef koji partnera previše “muči” itd). Godina koja će vam stvarno, što se emocija tiče, biti nezaboravna.
Oni koji su u vezama koje traju taman toliko da su spremne da se unaprede, mogu da razmišljaju o braku već čim prođe proleće, a oni koji bi da rade na proširenju porodice mogu da rade na tome već od kraja leta.
Slobodne Vage tačno znaju šta žele i toga će se držati, tražiće ono što žele i dok to ne pronađu neće biti zadovoljne potencijalnim avanturama. Dakle, biće prilika za avanture i vezice, ulazićete u njih, ali nećete biti zadovoljni dok ne upoznate onakvu osobu o kakvoj sanjate već duže vremena. A, da vas obradujemo, to je moguće već tokom proleća, najkasnije leta!
Da ponovimo još jednom, što se tiče ljubavi, drage Vage… možemo samo da vam poželimo da i na ostalim aspektima budete uspešni kao na ovome, i vaša godina će biti savršena! Srećno!

ŠKORPIJA

skorpijaNajbolje ćete se slagati sa:
Škorpija, Vaga, Blizanci
Najgore ćete se slagati sa:
Ovan, Škorpija, Jarac
Ljubavne prognoze za 2015.:
Konačno, nakon dve i po godine, Saturn izlazi iz vašeg znaka i sada ćete konačno moći da svedete neke račune i razvrstate prioritete koje imate. Definitivno je 2015. godina za podvlačenje crte, godina u kojoj će vaše emocije konačno da budu na nivou na kome i treba da budu. Zapitajte se da li ljudi kojima se puno dajete to i zaslužuju, možda neki da, ali ipak ne svi?! da li ste od bliskih vam ljudi dobili ono što vam je bilo potrebno, naročito ako ste bili u nekoj nevolji…
Oni koji su u kraćim vezama treba da se zapitaju da li im je sadašnji partner dobar, da li bi taj partner bio dobar da se nađete i u nekoj težoj životnoj situaciji? Da li bi vam pomogao, suosećao se sa vama ili ne?
Vage koje su u dužim vezama ili u braku, mogle bi da imaju probleme sa partnerovom rodbinom i prijateljima. Možda ne volite partnerovu porodicu, ili njegove prijatelje, ali ako to pokažete partneru puno, puno ćete ga razočarati i rastužiti. Nekada bi najbolje bilo da prećutite sve ružno što o njima imate da kažete, verujte nam.
Slobodne Vage mogu da očekuju neko poznanstvo sa osobama iz znaka Šrkopije, ali i Vage i Blizanaca, a to poznanstvo bi tokom proleća moglo da preraste u neku vezicu. Posle toga, odličan period je početak septembra, period kada će vam se otvoriti novi horizonti, nove ljubavne prilike.
Poštujte sve koji poštuju vas, ali ne dajte da vas niko prevari. Želimo vam prelepu godinu!

STRELAC

strelacNajbolje ćete se slagati sa:
Bik, Lav, Devica
Najgore ćete se slagati sa:
Škorpija, Strelac, Ovan
Ljubavne prognoze za 2015.:
Srećna Nova godina dragi prijatelji!
Ljubavne astrološke prognoze počinjemo za trenutno slobodne Strelce koji bi ove godine mogli da pronađu osobe koje žive hiljadama kilometara daleko, koje do sada nisu ni čuli ni videli… Da ovo pišemo 10-ak godina ranije i sami bismo se iznenadili napisanim, ali danas u vreme interneta ništa nije čudno… Dakle, postoji velika šansa da preko interneta upoznate i započnete ljubavnu vezu sa osobom iz druge države, i ta veza bi mogla postati jako, jako ozbiljna. Tako da, ako upoznate nekoga preko interneta, znajte da bi to moglo biti to…
Za one koji su u vezi, jedini savet je da uložite još više truda u vezu, odnosno u voljenu osobu, pa će veza postati još ozbiljnija. Sve što je uloženo će vam se i vratiti, verovatno i višestruko! Pokažite dovoljno razumevanja, dajte sebe i više nego što ste do sada davali i nema da brinete.
Od pretnji za one koji su u dužim vezama ili braku, moguće su razmirice oko novca, smatraćete da vam je finansijska situacija jako loša, a partner će hteti nešto da kupi, da investira, tako da su oko toga više puta tokom sledeće godine moguće svađe, čak i ozbiljnije. Ne kažemo da niste u pravu, samo pokušajte to partneru lepo da objasnite, bez svađe, vriske, ultimatuma.
Oni koji planiraju brak ili decu neka se bace na posao sredinom proleća ili početkom leta, pošto bi sve što je tada započeto moglo da ima jako srećnu budućnost.
Srećna vam bila 2015.!

JARAC

jaracNajbolje ćete se slagati sa:
Devica, Bik, Blizanci
Najgore ćete se slagati sa:
Ribe, Lav, Vaga
Ljubavne prognoze za 2015.:
Puno sreće na ostalim planovima vam želimo, pošto će što se ljubavi tiče sve biti kako bi i trebalo da bude.
Oni koji su u vezi ne treba da brinu oko bilo čega, pošto će odnos sa partnerom biti jako dobar tokom cele godine. Naravno, sitne trzavice – bez toga ništa ne može, ali sve će to biti jako kratkotrajno. Budite pozitivni, nasmejani, sumnje, ljubomore i ostale gluposti izbacite iz glave, nema potrebe za tim negativnim energijama u vašoj glavi, u vašoj vezi. Ljubavni život bi tokom cele godine trebao da vam bude ok, trudite se da vi budete pokretači sreće ali i akcije u vašoj vezi, predlažite partneru gde da izlazite, letujete, putujete, on će sve sa zadovoljstvom da prihvati.
Radite i na krugu proširenja zajedničkih prijatelja, dobar provod će vam i te kako značiti sledeće godine.
Oni koji su trenutno slobodni imaće nekoliko prilika tokom godine, naročito sa osobama iz znaka Device, Blizanca ili Bika, moguće je da se tu ostvare veze i vezice, ali generalno ova godina za slobodne Jarčeve i nije baš savršena. No, uživajte u onome što ćete da dobijete, razloga za depresije i tugu nema!
Sve najbolje tokom 2015. vam želimo!

VODOLIJA

vodolijaNajbolje ćete se slagati sa:
Škorpija, Jarac, Vodolija
Najgore ćete se slagati sa:
Bik, Lav, Ribe
Ljubavne prognoze za 2015.:
Vodolije koje su u dužim vezama, a naročito ženske pripadnice ovog divnog znaka, imaće nekoliko prilika za flert tokom ove godine. Neke od njih će ozbiljno da razmisle pre nego što upadnu u bilo kakav problem, dok će druge da zaborave sve što imaju radi malo provoda i uživanja… Kada vam se ukaže takva prilika, razmislite da li je ono što imate sa partnerom vredno rizika zbog nekoliko strastvenih noći sa osobom koja vam se svidi? Ono što je sigurno, ako ta osoba bude iz znaka Škorpije, Jarca i donekle Vodolije, garantuje dobar provod (da ne kažemo seks), ali vaša veza će od tog trenutka biti na tankom ledu. Ako ta iskušenja budu iza vas, ako ne posustanete, znajte da ćete vi biti ti koji će da poboljšaju kvalitet sopstvene veze. Na vama je da razmislite i odlučite šta i kako ćete, naročito zato što će vaši bliski prijatelji biti protiv takvih odluka, odnosno jasno će vas upozoriti šta da ne radite.
Slobodne vodolije će takođe imati par burnih perioda tokom godine, naročito tokom leta i jeseni, kada će isto upoznati neke jako zanimljive osobe, sa kojima će neki ući u jako ozbiljne veze, a drugi će imati nezaboravne avanture. Ako te osobe budu iz znaka Škorpije ili Jarca – ozbiljnost veze je zagarantovana!
Želimo vam lepu, burnu i naravno srećnu 2015.

RIBE

ribeNajbolje ćete se slagati sa:
Bik, Devica, Strelac
Najgore ćete se slagati sa:
Jarac, Vaga, Rak
Ljubavne prognoze za 2015.:
Drage Ribe, sve najbolje u ovoj godini vam želimo!
Za porodične Ribe – idilična godina, godina za poželeti. Nema šta da se doda tu.
Oni koji su u dužim vezama treba da očekuju česte svađe sa partnerom, a što je najgore svađe koje su uzrokovane bez iole ozbiljnih argumenata. To može da se poveže sa svakodnevnim stresom, sa poslovnim i finansijskim stresom, ali ne dozvolite da se ta nezadovoljstva odražavaju na vašu vezu. Vaš partner je najmanje kriv i za svoje i vaše poslovne i životne probleme! Pokušajte baš suprotno, da postavite svog partnera i vašu vezu kao branu za sve probleme, kao neprobojnu branu koja će vas od svega čuvati i biti tu kad god vam zatreba.
Oni koji uđu u nove veze tokom prve polovine godine treba da uću u nju sa velikom dozom rezerve pošto postoji šansa da budu izigrani, prevareni, brzo zaboravljeni. Dajte vašoj vezi dovoljno vremena pre nego što se potpusno opustite i prepustite partneru. Tokom ove godine dobro otvorite oči i posmatrajte i ono što ranije nikada ne biste posmatrali. Ne dajte da vas iko povredi, vi to ne zaslužujete. Najlošije će biti onima koji uđu u vezu sa Jarcima, Vagama i donekle Rakovima, te veze definitivno nemaju budućnost… Ako već treba da birate partnere, gledajte da budu Strelci, Device ili Bikovi, sa njima budućnosti i ima.
Planirate brak ili decu – idealan period je kraj jeseni / početak zime.
Puno sreće, trebaće vam, ali ćete isplivati iz svih emotivnih problema, sigurno!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.