Numerolog Danica C. Obradovic

Numerolog Danica Cvetkovic Obradovic, numerologijom se bavi nekih 30 godina i od oca je tu ljubav pretvorila u svoju životnu orjentaciju… Astrologija je došla kao posledica širenja znanja i njome se bavi zadnjih 15 godina… Radila je emisije i edukacije pošto se njen pristup zasniva na učenjima ruske škole numerologije a malo je poznato da je ona jedan od retkih učenika čuvene Nine, žene koja je spojila rusku i Pitagorinu školu u novi pristup…

Trenutno se bavi karmičkim dugovima vezanim za uporedne horoskope i numerološke sklopove, procene načina i vremena kada treba obaviti vraćanje duga i najbitnije procene koje se odnose na starost duše. Tokom zadnjih meseci radi isključivo konsultacije i trudi se da svakome ko joj se obrati pokuša da da odgovarajući odgovor. Okrenula se KRISTALOTERAPIJI i uz pomoć kamenja radi na jačanju energija kod ljudi koji se oporavljaju od bolesti.

Kontaktirajte Danicu Cvetkovic Obradovic i putem SMS-a:

na primer:

DANA 11.03.1980. Kragujevac Da li da pokušavam da sačuvam vezu u kojoj sam ili da završim sa njom?

 

Odgovor dobijate u roku od 24h, ali najčešće brzo, u roku od sat, dva.

Kontakt sa našim saradnicima je moguć sa sve tri domaće mreže – Telenor, VIP i MT:S. Pogledajte uslove korišćenja našeg servisa!