NUMEROSKOP ZA 2018. GODINU

Da biste izračunali svoj lični numerološki broj za 2018. godinu, potrebno je da uradite sledeće: Saberite dan i mesec rođenja, zatim tom broju dodajte broj 2 (koji se dobije sabiranjem cifara 2+0+1+8=2) i dobićete lični numerološki broj za 2018. godinu.

Primer: 21.09.   21+9= 30     3+0=3

Broju 3 dodamo broj 2 i dobićemo konačnu cifru koja je naš lični numerološki broj za 2018. godinu. (3+2=5)

LIČNI NUMEROLOŠKI BROJ 1

U 2018. godini uspećete da isplanirate nove prijekte, da razvijete nove ideje i da se emotivno preporodite. Ovo će da bude odlična godina gde ćete uspešno da balansirate između očekivanja i svojih emocija kao i odnosa sa partnerom.

Kada je reč o socijalnom životu, imaćete priliku da promenite krug ljudi sa kojima ćete se družiti, a moguća je i promena posla. Ovo je povoljna godina investicije i bavljenje projektima koji će vam doneti mnogo uspeha u godinama koje slede. Imaćete mnogo kontakata, sastanaka, poslovnih susreta koji će se pokazati kao veoma uspešni i plodnosni. Imaćete priliku da pokažete svoje talente i kvalitete. Pokažite solidarnost ali i odlučnost prilikom donošenja važnih poslovnih odluka.

Tokom cele godine biće vam potrebno mnogo energije i snage kako biste se izbirili sa svim obavezama koje budete imali. Biće perioda kada ćete se osećati umorno, iscrpljeno, bezvoljno, brzo ćete se zamarati i brinuti za svaku sitnicu. Ne dozvolite da stres i umor upravljaju vama, a za eventualne probleme se pobrinite i rešavajte ih. Treba da budete fizički aktivni kako biste ublažili tu tenziju i nervozu, što više se krećite, preuzmite inicijativu i ne čekajte na druge da vas pokrenu. Ova godina je takođe povoljna za povratak na studije, na završavanje započetih kurseva,obuka i sl.

Kada je reč o ljubavi, vreme je da otpustite prošlost i da se okrenete ka novim avanturama. 2018. godina je povoljna za preseljenje, izgradnju doma, za planiranje trudnoće. Ukoliko ste usamljeni, ovo će da bude godina važnih poznanstava i ostvarenja ozbiljne priče sa partnerom, koja bi mogla da se kruniše i venčanjem. Ukoliko to budete želeli, skrasićete se pored voljene osobe, osećati veliku sreću, stabilnost i zaljubljenost koja vam je trebala kako biste nastavili putem sreće i prosperiteta. Ova godina će da bude kao odskočna daska za vašu budućnost, jer sve što započnete u 2018. godini premašiće vaša očekivanja. Bilo da je reč o ljubavi, poslu ili zdravlju, možete da očekujete samo lepe i pozitivne stvari. Srećno.

LIČNI NUMEROLOŠKI BROJ 2

Ovo će da bude godina promena, pokazaćete efikasnost i solidarnost prema drugima. Treba da se fokusirate na svoje emocije i lični život kako biste uspeli da se razvijete kao ličnost i da ostvarite zrele i stabilne odnose sa drugima.

2018. godina će da bude odlučujuća po mogim pitanjima. Vreme je da počnete da mislite na sebe, da postavite stvari na pravo mesto u vašem životu. Kako biste ostvarili uspeh na poslovnom planu, treba da se udružite sa ljudima koji su uspešni i koji mogu da vas usmere na pravi put. Saslušajte savete drugih ali odluke ipak donosite samostalno. Više će vam prijati rad u grupama, među drugim ljudima nego samostalno. Budite spremni na dijalog sa konkurencijom, sa saradnicima kako biste ostvarili pozitivne rezultate.

Redovno se odmarajte, ne dozvolite sebi da se iscrpite i da vam zbog toga oslabi imunitet i kompletno zdravlje. Potrudite se da sa svima budete u korektnim odnosima. Ukoliko ste u mogućnosti, priuštite sebi odmor u nekoj banji ili odmaralištu gde ćete napuniti baterije i biti spremni za nove izazove. Idite na masaže,kozmetičke tretmane, bavite se sportom, što više vremena provodite napolju, u prirodi.

Ako ste u vezi, potrudite se da ojačate vaš odnos sa partnerom, pokažite da vam je stalo. Negujte dobre odnose sa komšijama, prijateljima porodicom. Mnogo vremena ćete provoditi u društvu dragih ljudi, što će vam svakako prijati. Ukoliko ste usamljeni, biće vam potreban neko ko bi mogao da vam pruži stabilnost, osećaj sigurnosti i spokoja. Ne ulazite u emotivne veze sa osobama koje vam ne odgovaraju, jer ćete biti nesrećni a i druga strana će biti razočarana vašim postupcima. Nekad je bolje čekati na pravu priliku nego biti sa svakim. Kontrolišite se i ne reagujte nagonski. Pokažite stabilnost jer ćete samo tako hrabro koračati stazom sreće i uspeha.

LIČNI NUMEROLOŠKI BROJ 3

Za neke od vas 2018. će da bude godina rođenja deteta, uspostavljanja ljubavnih odnosa, odlične saradnje sa drugima ali i preteranog trošenja i preterivanja. Biće neophodno da odredite prioritete u životu, jer ćete imati mnogo iskušenja i odluka koje treba doneti.

Mnoge stvari u vašem životu će se promeniti. Postaćete produktivniji, otvoreniji, spremni da pokažete svoje kvalitete bez ustručavanja. Ovo će da bude godina pregovora, promena ali i napretka. Bez problema ćete rešavati poslovne zadatke, imaćete podršku nadređenih za sve poteze koje budete napravili. Naglašene su vam promene radnog mesta, ali i mnogo putovanja koje će vam doneti kako poslovni tako i društveni razvoj.

Kada je reč o vašem zdravlju, potrudite se da što više budete u pokretu, da se krećete ali i opuštate. Bićete mnogo temperamentni što će vam crpiti energiju, pa je ovo odličan način da se relaksirate i napunite pozitivnom energijom. Što više se družite sa prijateljima, izlazite i radite sve ono što vas čini srećnim i spokojnim. Mogući su problemi sa zglobovima i mišićima, pa povedite računa o tome.

Što se tiče emotivnog života, ako ste usamljeni ovo će da bude godina prilagođavanja, bićete u iskušenju da održavate nestabilne i nesređene odnose sa drugima, pa ukoliko vam je stalo pozabavite se time, ali ako vam nije stalo , to će vas činiti nesrećnim i tužnim. Za sve vas koji imate partnera, budite pažljivi da ne padnete u iskušenja i da prevarite osobu do koje vam je stalo. Vodite se svojim osećanjima, ne radite ništa protiv svoje volje kako se posle ne biste kajali. Tokom cele godine imaćete mnogo prilika za putovanja, za duhovni rast i bavljenje svojim životom. Odredite prioritete u životu i ne bojte se budućnosti.

LIČNI NUMEROLOŠKI BROJ 4

Vi ćete u 2018. godini najveći deo vremena biti fokusirani na vaš posao i društveni život. Biće potrebno da te oblasti dovedete u red, da pokažete ozbiljnosti i disciplinu. Potrebno je da se uozbiljite kako ne bi pretrpeli gubitke. Uprkos obavezama i poslovima koji će vas okupirati, ova godina biće ispunjena i poslovnim uspesima.

Imaćete mnogo poslova, vaša karijera će krenuti uzlaznom putanjom, a krajem godine moguća je i nagrada za vaš trud u vidu dobijanja povlastica i veće plate. Ukoliko ste samostalni u poslu, nailaziće periodi kada ćete se zbog svih obaveza osećati iscrpljeno, umorno ali kako će posao biti u usponu, finansije će vas terati da se i dalje trudite i da izdržite. Osećaćete se ponosno i ispunjeno zahvaljujući izdrživosti i naporima koje ste ulagali. Ukoliko niste zaposleni, ovo je vreme za aktivno traženje posla, šaljite svoju biografiju i preporuke na konkurse, a ukoliko ste student pozabavite se učenjem kako biste svoje studije priveli kraju.

Poželjno je da prekontrolišete zdravstveno stanje. Rešite se loših navika, poput alkohola ili cigareta. Promenite ishranu ukoliko osetite da je potrebno. Sve što vam se bude dešavalo biće na nervnoj bazi pa se ne nervirajte bez preke potrebe. Idite na masaže i opuštajte se kada ste u mogućnosti.

Ljubavni život će u 2018. godini zahtevati da se njime pozabavite, jer ste pomalo zanemarili taj segment života. Zbog drugih obaveza zanemerili ste svoje lične potrebe, udaljili se od partnera. Otvoreno razgovarajte i recite šta je to što biste menjali ili unapredili u vašem odnosu. Ukoliko ste sami, biće vam teško da pronađete osobu koja će da ispuni sva vaša očekivanja. Nemojte da odustajete, dajte šansu potencijalnim partnerima da vam priđu i da pokušaju da osvoje vaše srce. Ukoliko izađete iz svoje zone komfora, iznenadićete se koliko šansi i prilika propuštate.

Trudite se da uvek ispoštujete datu reč, budite odgovorni, konkretni i precizni. Znajte da će svi vaši napori biti nagrađeni. Radite na sebi, prevaziđite svoje strahove i oslobodite se svega što vas koči i ometa.

LIČNI NUMEROLOŠKI BROJ 5

Ova godina će da bude osvežena lepim dešavanjima u privatnom životu. Imaćete mnogo promena, kretanja, putovanja i porodičnih dešavanja. Možda nećete uspeti da završite sve započete projekte, ali znajte da ćete ostvarili uspehe i da ćete naučiti da se prilagođavate i poštujete saradnike.

2018. obećava mnogo akcije, pokreta ali i obaveza kojima treba da se pozabavite. Dobro razmislite o prioritetima u životu, pa se u skladu sa njima i ponašajte. Nemojte odbijati ponude za saradnju i ne zanemarujte ljude koji su uvek uz vas i koji vas podržavaju. Nastojte da održite dobre odnose sa drugima jer će oni biti osnova za vaše buduće projekte. Moguće je pokretanje posla preko interneta.

Imaćete mnogo prilika za putovanja, istraživanje i otkrivanje drugih kultura i znamenitosti. Prijaće vam da se s vremena na vreme odmorite od svega i da se dovedete u harmoniju. Ukoliko budete imali nekih zdravstvenih poteškoća, dajte prednost prirodnim lekovima i alternatisnoj medicini, nemojte odmah posezati za klasičnim ekovima.

Kada je reč o ljubavi, želećete da pobegnete od monotonije, rutine, da vaš život učinite zanimljivijim i aktivnijim. Bićete spremni na sve kako biste poboljšali odnos sa partnerom. Razgovorom se mnogo toga može rešiti, pa neka to bude prvi korak. Ukoliko ste sami, imaćete mnogo prilika za sastanke sa osobom koja će vam se dopasti i koja bi mogla biti vaša srodna duša. Uživaćete u zajedničkim sastancima, ludo se zabavljati.

Bićete puni energije, snage i želje pa iskoristite to kako biste unapredili život. Važno je da u svemu budete iskreni i da pokažete da ste nezavisni i slobodni od drugih. Ovo će da bude godina rasta, uspeha i napretka. Uživajte.

LIČNI NUMEROLOŠKI BROJ 6

Tokom 2018. godine imaćete vremena za uživanje ali i za bavljenje raznim poslovima koji zahtevaju odgovornost i posvećenost. Tražićete harmoniju u odnosima sa drugima, a ponašaćete se mnogo zrelije i odgovornije nego pre.

Kada je reč o poslu i druženjima, sve će zavisiti od vas i od vaše sposobnosti da se prilagodite drugima. Ukoliko budete želeli da se udružite sa nekim, da napravite neki ortački posao, imaćete priliku za to, ili pak ako budete želeli da se osamostalite možete krenuti i tim putem. Najvažnije je da sačuvate dobre odnose sa kolegama i da polako gradite svoju karijeru. Imaćete podršku porodice i prijatelja u svemu, pa znajte da im se možete obratiti za sve što bude trebalo.

Zbog obima posla i pritisaka koje budete imali, mogući su periodi nervoze, negativnosti, stresa i anksioznosti. To će se manifestovati jer nećete znati kako da se izborite sa svim izazovima, a sve probleme ćete držati u sebi. Kako biste to sprečili, najbolje je da uvek budete iskreni, otvoreni, da kažete svoje mišljenje, ali i da se opuštate, da radite neke stvari koje vas čine srećnim, jer ćete tako obnoviti energiju. Prijaće vam i masaže, odlasci u spa centre kao i druženje u prirodi.

Što se tiče ljubavi u 2018. godini, bićete okrenuti partneru, vaš odnos će se učvrstiti, bilo da se udlučite sa sklopite brak ili da jednostavno postanete bliskiji i mnogo intimniji. Ukoliko ste sami trudićete se da nađete nekoga ko bi vam ulepšao svakodnevnicu. Pre svega tražićete nekoga sa kim ćete moći da ostvarite bliskost, stabilnost i trajniji odnos. Želećete da ugađate drugima, da ih činite srećnim i nasmejanim, bićete spremni na komprimise i dogovore.  Ovo će da bude godina gde treba da pokažete odgovornost, zrelost, da donesete neke odluke i izbore koje će se ticati vaše budućnosti.

LIČNI NUMEROLOŠKI BROJ 7

Ovo će da bude godina preispitivanja vaših odnosa sa drugima, kao i odlučivanje kojim smerom će ići vaša karijera i poslovi kojim se bavite. Imaćete harmonične međuljudske odnose sa porodicom, prijateljima ali i radnim kolegama, što će vam svakako ići na ruku jer ćete lakše doneti potrebne odluke.

Poslovna udruživanja tokom 2018. godine rezultovaće pozitivno, a uspećete da pokažete drugima svoju upornost i odlučnost. Svaki posao koji budete radili radićete sa velikim elanom i željom da uspete. Neće vam biti teško da se dodatno obučite, da idete na kurseve, seminare i sl.

Bićete kreativni, zanimljivi, zanimaćete se za duhovne teme, za uzdizanje i bavljenje unutrašnjim bićem. Pošto ćete želeti da slobodno vreme provodite ne radeći nista, bilo bi poželjno da počnete da se bavite nekom rekreacijom, da se što više krećete, šetate ili bavite nekim sportom. To će vam pomoći da se oslobodite stresa ali i da poboljšate svoje zdravlje.

Ukoliko ste u ljubavnoj vezi, zračićete ljubavlju, harmonijom i dobrim raspoloženjem. Želećete da usrećite osobu koju volite, da joj dokažete svoju ljubav i namere. Ako ste sami, tražićete osobu koja će biti spremna za ozbiljan i zreo odnos, bez nekih igrica i avantura.

LIČNI NUMEROLOŠKI BROJ 8

Za vas će 2018. biti godina u kojoj ćete se baviti pre svega ljubavnim životom, ali i finansijama. Treba da dovedete u red svoj život i da konačno shvatite šta želite kako biste mogli krenuti napred. Budite oprezni sa finansijama, ne upuštajte se u sumnjive poslove.

Bićete u prilici da pomognete ljudima koji su vam bliski, pa je na vama da pokažete ljudskost i ruku spasa kada se to od vas bude očekivalo. Uspeh ćete postići jedino ako budete prilagodljivi. Vaša saradnja sa kolegama će doživeti preporod, postaćete bliskiji i iskreniji jedni prema drugima. To će vam pomoći da se oslobodite straha i mnogih predrasuda koje ste imali.

Tokom cele godine bićete puni energije, ali čuvajte se preteranog rada kako se on ne bi negativno odrazio na vaše zdravlje. Redovno se odmarajte, priuštite sebi trenutke odmora i samoće kako biste u miru i tišini obnovili energiju i snagu. Bavite se nekim hobijem, radite ono što vam pričinjava zadovoljstvo.

Žudićete za romantičnim trenucima, prisećati se prošlih vremena, ali ne očajavajte jer ćete ovo biti godina kada treba da rešite probleme iz prošlosti, da stavite tačku na neke stvari. Ako ste sami, bićete biti okrenuti poslu i finansijama nego traženju partnera i ljubavi.

Iskoristite svaku priliku koja vam se ukaže, kako biste uvećali svoje prihode i bogatstvo. Vaš talenat i potencijali će biti primećeni i nagrađeni. Moguće je povećanje plate ili prelazak na višu poslovnu poziciju.

LIČNI NUMEROLOŠKI BROJ 9

U 2018. godini treba da završite sve ono što ste započeli u prethodnim godinama., posebno vaš odnos sa drugima. Ova godina je povoljna za stvaranje dobih uslova kako biste 2019. krenuli da realizacijom svih poslova i planova.

Bićete elokventni, ubedljivi, sigurni u sebe, što su odlični preduslovi za postavljanje temelja za uspešne poslove. Ove godine se završava devetogodišnji ciklus, pa je potrebno da privedete kraju sve nedovršene poslove, kako biste u 2019. godinu uplovili sa novom energijom, bez senki iz prošlosti. Bilo bi poželjno da prekontrolišete zdravlje, da posetite zubara, ginekologa, da se pozabavite svojom kilažom ukoliko smatrate da je potrebno. Rešite se loših navika. Ovo je odlična prilika da očistite svoje telo od otrova i štetnih stvari.

Kada je reč oljubavi, bilo bi poželjno da konačno definišete svoj odnos sa partnerom, da sve nedoumice ili nesuglasice koje imate pokušate da rešite razgovorom. Ako ste sami, ova godina nije povoljna za traženje prave ljubavi, više ćete biti raspoloženi za avanture  prolazne veze, jer nećete biti spremni sa se vežete.  Vaš cilj za 2018. godinu je da postanete finansijski nezavisni, da rešite međuljudske odnose ali i da sami shvatite šta želite od života.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.