Osmice – Numerološka prognoza za Novembar 2020

Sudbinski numerološki broj se računa tako što ćete sabrati sve cifre svog datuma rođenja.

Npr: Ako je osoba rođena 05. 12. 1989, treba da sabere sve brojeve ovako 5+1+2+1+9+8+9=35 Ukoliko je rezultat dvocifren broj, onda sabirate i te dve cifre dok ne dobijete jednocifren broj 3+5=8. Dakle, osoba rođena 05. 12. 1989. ima sudbinski numerološki broj 5
Novembar je mesec kada sumirate šta ste postigli u toku cele godine. Jasno Vam je da je ova godina bila dosta slabija finansijski u poređenju sa prethodnim godinama. Fokusiraćete se što više na rad online, komuniciraćete preko Skajpa I Vibera što je u skladu sa novim tehnologijama.
U ljubavi ćete imati pozive od bivšeg partnera koji želi da obnovi vezu, razmišljaćete da li da mu date još jednu šansu. To je moguće s obzirom na to da će I Merkur biti retrogradan što Vas vuče u prošlost.

Pazite na preterano zaboravljanje, gubitak ključeva, dokumenata I zaključavajte ulazna vrata. Pokušajte da ne živite u prošlosti već u sadašnjem trenutku.

Zdravlje je stabilno, pijte što više čajeva, jer Vam je pritisak nizak kada je kišno vreme.

NOVO: Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za NOVEMBAR 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: