Ovan – Ljubavni horoskop za 2015.

ovanNajbolje ćete se slagati sa:
Devica, Škorpija, Strelac
Najgore ćete se slagati sa:
Rak, Ovan, Blizanac
Ljubavne prognoze za 2015.:
Malo teža godina za Ovnove, ali nema razloga za brigu. Malo više vaše pažnje i sve će biti ok. Ova godina bi mogla da bude teža za sve one koji su duže u vezama, brakovima i moglo bi da sleduje više razmirica i nesuglasica, a koje bi mogle da dovedu do smanjenog kvaliteta vaše veze, odnosno čak i do teških svađa u ekstremnim slučajevima.
Naravno, tu smo da vam pomognemo, da vam na neki način otvorimo oči, pa je savet da vi ove godine “smirujete loptu”kako god znate i umete. Dakle, ne inicirajte nikakve prepirke i rasprave, za koje mislite da bi vaša ili partnerova tvrdoglavost mogla da dovede do svađe. Ne ulazite u rasprave, naročito o porodičnim ili prijateljskim osnovama. Ako vam smeta što partner previše vremena provodi sa prijateljima, nađite utehu u tome da je njemu lepo u tom društvu, i ne brinite se, sa vama mu je još lepše, ali svako treba da nađe malo oduška.
Pred kraj godine, od oktobra pa nadalje, slika se apsolutno menja, ružne stvari nestaju, a Zvezde vas nagrađuju što ste pregurali prvih 9 meseci i sleduje lep period, pun ljubavi i nežnosti. Moguće je da imate i neka (ne)planiranja putovanja sa partnerom krajem godine, na kojima ćete samo da učvrsite vaše emocije…
Oni koji nisu trenutno u vezi, najbolje da pokušaju da nađu srodnu dušu tokom marta ili novembra, tada im je skoro pa zagarantovan prolaz kod osobe suprotnog pola, najverovatnije iz znaka Blizanca ili Ovna. Radite na sebi, uživajte u slobodi, biće prilike za ljubav.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.