Ovan – mesečni horoskop za februar

ovanPosao
Nadamo se da ste poslušali naše savete za januar i da se niste previše istrošili, da ne dugujete bankama, rodbini i prijateljima, pa će ovaj mesec već krenuti na bolje. Iako je ovaj mesec najkraći u godini, očekuje vas poboljšanje na polju posla, dosta bolji mesec od januara. Ovo se posebno može reći za mlađe Ovnove, one koji su u poslednjih 12-18 meseci krenuli da rade nešto ili u nekoj firmi, sada je pravi mesec za dokazivanje, za ostvarivanje planova koji su još prošle godine započeti. Ako se ne dokažete i ne uradite nešto tokom februara, a onda bar probajte, pokrenite se da bi već koliko u martu dobili neke rezultate. Svi ostali, ne samo mlađi Ovnovi, imaju mogućnost da napreduju, kako u finansijskom, tako i u smislu napretka na poslovnoj lestvici, ostvarivanja novih i dobrih kontakata, sklapanja novih ugovora i dogovora.
Februar može biti dobar mesec za Ovnove, na vama je da date sve od sebe, da napravite nešto tokom ovog meseca, ili da započnete nešto što bi već od sledećeg meseca moglo da daje rezultate!
Ljubav
Ako ste u vezi
Januar je mogao da bude malo teži mesec za vašu emotivnu vezu, neke sitnice su mogle da stvore probleme i nepotrebne rasprave, a ovaj mesec tih problema ne bi trebalo da bude. Da ne bude sve idealno, potrudiće se neko iz vaše okoline (prijatelji, rodbina) koji će da vam unese neke nemire, da na trenutak posumnjate na iskrenost vašeg partnera. Ne ništa preterano, ne vara vas partner, nema drugu osobu kraj sebe, ali ćete imati situacije u kojima ćete da posumnjate da je partner nešto od vas prikrio, rekao vam ali iskrivljeno – daleko od istine. Pripazite, ako vam te nemire unose osobe sa kojima i niste baš bliski, nemojte to da primite zdravo za gotovo, a naročito nemojte da napadate partnera dok se sami ne uverite u istinitost informacija koje su do vas došle. Ako se to i desi, budite civilizovani, razumni, dajte partneru šansu da vam objasni sve što vas interesuje. Dobar razgovor, ili više njih će prijati vašoj vezi.

Ako ste usamljeni

Ovnovima je januar bio dobar mesec za upoznavanje novih osoba, za zaljubljivanje. Ako se ipak niste zaljubili, niste ušli u vezu tokom prošlog meseca, i dalje postoji šansa da vam se svidi osoba koju ste upoznali u prethodnih mesec dana, osoba sa kojom ste bili u kontaktu, koja je na vas ostavila dobar utisak. Pokušajte da trezveno razmislite sa kim biste voleli da provedete naredni period, osoba koja je u vašoj blizini definitivno oseća nešto prema vama, a to krije od vas, ali i od sebe. Dobar je period pred vama, radite na svom samopouzdanju i krenite u lov. U konačan lov!

Zdravlje

U sred smo sezone gripa koji bi mogao da vas uhvati, pa je preporuka da radite na jačanju imuniteta, da to zlo ili zaobiđete ili da bar protrči kroz vas. Spavajte, hranite se zdravo, unosite vitamine prirodnim putem i vaš imunitet bi trebalo da ojača, ali to neka bude preporuka za duži period, naročito ako ste do sada primetili da se lako razboljevate, zamarate… Pored standardnih bolesti obratite pažnju i na krvnu sliku, a ako imate problema sa venama obavezan je pregled specijaliste!

Srećni brojevi

4, 8, 15, 22, 27

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.