Ovan – mesečni horoskop za januar

ovanPosao

Dragi Ovnovi, srećna vam Nova godina!

Teško je napisati generalnu procenu što se poslovnih dešavanja tiče tokom meseca januara, pošto će ovo biti mesec za proslave, odmore, opuštanje, tako da ne treba da očekujete nikakve bolje momente do kraja meseca, a ako i bude lošijih nećete ih ni primetiti pošto ćete biti okupirani praznicima, lepim dešavanjima na drugim poljima.

Januar će najviše da prija privatnicima, i to onima koji će da se pomuče i rade za vreme praznika, tako da tih dana mogu da očekuju neke veće prilive novca, a na vama je da odlučite da li ćete lepe trenutke sa porodicom i prijateljima prodati za novac.

Ovaj mesec pregurajte sa što manje troškova, pa onda od februara možete da se koncentrišete i krenete da radite nešto ozbiljnije.

Ljubav

Ako ste u vezi
Mesec koji je pred vama mogao bi da donese neke problemčiće parovima koji su u braku, u dužim vezama zbog sitnih životnih stvari, tipa troškovi, računi, kućni budžeti. To je nešto što se svima dešava, tako da na to ne obraćajte preterano pažnju, ali eto, ako možete da iskalkulišete da do toga ne dođe – onda to i uradite. Zašto biste ijedan dan ovog divnog meseca kvarili partneru i sebi, ako je to moguće izbeći. Parovi koji su duže u vezi, mogli bi već ovog meseca da planiraju venčanja ili prinove, početak godine je najlepše vreme za nove planove.

Ako ste usamljeni
Usamljeni ste, proveli ste praznike bez iskrenog zagrljaja, bez poljupca u ponoć… Nema potreba da očajavate, sigurno ćete tokom januara da upoznate osobu koja će vas pošteno zagrejati, i na vama je da se potrudite da je osvojite. Tu osobu ste možda već i upoznali, makar par rečenica razmenili sa njom, a ako ne, onda ćete sigurno da je upoznate do sredine meseca. Posle toga je sve na vama, na vašoj upornosti i šarmu. Ponavljamo još jednom, januar je definitivno dobar mesec za neke nove veze i vezice.

Zdravlje

Ako ste u prošloj godini imali bilo kakve probleme sa alergijama, predlažemo da što pre je moguće uradite analize kako biste tokom godine bili mirni i kako se alergije ne bi više ponavljale. Isto važi i za sve one koji su imali probleme sa venama, posetite doktore, uradite potrebna ispitivanja kako biste ovu godinu mirno proveli. Neke nove probleme ne bi trebalo da imate, bar tokom januara meseca.

Srećni brojevi

3, 6, 11, 16, 21

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.