Ovan – mesečni horoskop za Jul 2017.

Ovanovan

Posao

Dragi Ovnovi,

Vaš vladar Mars na samom početku meseca, 2. jula pravi opoziciju sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Takođe i Sunce pravi opoziciju sa Plutonom 10. jula. To vas upozorava da u prvoj polovini jula budete pažljivi u odnosima sa nadređenim osobama jer su moguća neslaganja i razilaženja oko nekih pitanja. Bićete preopterećeni obavezama, što će vam ostavljati malo vremena za sebe, porodicu, čak i za odmor. Na poslu ćete se suočavati sa teškoćama koje će zahtevati većinu vaših resursa, veliku koncentraciju, iskustvo, veštinu, sposobnost analize, a najviše od svega moć prilagođavanja. Sve to će vam stvarati pritisak i osećaćete veliku napetost, dok će vam sposobnost prilagođavanja biti umanjena i ograničena. Da ne bi došlo do većih komplikacija, koristite slobono vreme za psihofizičku relaksaciju i odmor. Od 6. jula Merkur prolazi kroz vaše polje zabave, pa ćete imati ventil gde ćete moći da ispraznite napetost. Uspeh ćete postići na poljima ugostiteljstva i u svemu gde je potrebno da pokažete kreativnost i inicijativu.

Venera koja vlada vašim poljem novca ulazi 5. jula u znak Blizanaca, što vam donosi profit kroz pregovore, oblasti komunikacija, informacija, informacionih tehnologija i saobraćaja. Bićete vešti u planiranju finansijskih transakcija i u investiranju. Vaš ljubazan i rečit nastup će vam otvarati mnoga vrata za poboljšanje salda na računu. U drugoj polovini jula izbegavajte mutne radnje i ulazak u bilo šta što vam nije dovoljno jasno. Pazite da vas neko ne prevari. Venera će u drugoj polovini meseca praviti izazovne aspekte sa Neptunom i Saturnom, dok će Mars imati kvadrat sa Uranom. To će dovoditi do zastoja u platnom prometu. Izbegavajte da se zadužujete jer ćete nailaziti na neočekivane troškove.

Nezaposleni Ovnovi će moći da nađu privremeni ili honorarni posao, dok će imati manje šansi da nađu stalno zaposlenje.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Zbog opterećenosti koju ćete osećati na poslu i zbog niza obaveza imaćete malo vremena za partnera i emotivni život. To će se odraziti negativno ne samo na vašu emotivnu vezu, već i na vaše porodične odnose. Nastojte da ne zanemarite vaše kućne i porodične obaveze i stavite do znanja vašem partneru šta vam se dešava i zamolite za razumevanje.

U drugoj polovini jula Venera koja vlada vašim poljem braka i partnerstva pravi trigon sa Jupiterom koji se nalazi u tom polju, što će vam umnogome olakšati da vašu emotivnu vezu dovedete u željenu ravnotežu. Znate šta je vašem partneru potrebno da bi se osećao voljeno i srećno. Uspećete da pružite i više od toga. Bićete puni nežnosti.

Ako ste slobodni:

Privući ćete osobu koja vam se dopada tako što ćete umeti u pravom trenutku da izgovorite pravu reč, udelite kompliment, skrenete pažnju na poneki svoj kvalitet. Pri tome je važno da izbegavate ishiternost i pokušaj da po svaku cenu budete primećeni. Ako ljubavnoj igri pristupite sa taktom, planski, promišljeno, uspećete da osvojite osobu koja vam se dopada. Može vam delovati komplikovano u jednom trenutku ali ćete naići na naizgled srećne okolnosti koje vam donose uspeh.

Stariji Ovnovi će biti po običaju nestrpljivi i pomalo navalentni, što im neće ići u prilog pri osvajanju osobe do koje im je stalo. Ako uspete da započnete novu emotivnu vezu, to će biti čistom srećom, uz malo vaše zasluge.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje:

Osećaćete potrebu za rekreativnim fizičkim aktivnostima, koje će, osim što će vam poboljšati kondiciju, uticati pozitivno na vaše raspoloženje jer ćete u tim aktivnostima uživati. Na taj način ćete uspeti da prevaziđete veliki deo tenzija koje ćete imati na poslu i u pojedinim odnosima. Tako ćete uspeti da steknete bolju otpornost na stresne okolnosti.

Ishrana bi trebala da vam bude kalorična i da sadrži više gradivnih materija. U tu svrhu konzumirajte žitarice, integralne hlebove, kao i biljke čiji se koren koristi za ishranu. Uzimajte i meso, uglavnom junetinu. Voće treba da vam bude sastavni deo ishrane. U tu svrhu vam je dinja odlična u ovom mesecu. Potrebno vam je i više vitamina A i E.

Srećni brojevi:9, 11, 16, 18, 24

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.