Ovan – mesečni horoskop za mart

ovanPosao:
Ako za neki mesec ne možemo da kažemo ništa lepo što se tiče poslovnog plana, to je ovaj mesec. Šta god da pokušate, koliko god da se trudite, ovaj mesec nije predodređen za velike uspehe. Ne možemo da kažemo da će biti puno loših poslovnih poteza, ali neće biti ni dobrih. Najnepovoljniji period za sve poslovne odluke je drugi deo marta, tako da gledajte da ne donosite nikakve važne odluke, ako tražite novi posao ni slučajno ne gledajte da napuštate stari posao krajem meseca, ako imate ispitne rokove, obaveze u školi dajte sve od sebe da se za ovaj period pripremite što je bolje moguće, da izbegnete loše rezultate i ocene.
Finansije isto neće biti na zavidnom nivou tokom marta, gledajte da prištedite na čemu god možete, ne ulazite u nepotrebne troškove.
Pred sam kraj meseca izlazite iz lošeg perioda, i onda možete da razmišljate o novim poslovnim potezima, da se nadate unapređenju, da očekujete da vaš trud i rad donesu neke konkretnije rezultate.Izdržite do tada.

Ljubav
Ako ste u vezi:
Lepih 30-ak (a i više) dana je pred vama, period ljubavi, obostranog razumevanja, divnog slaganja. Muškarci Ovnovi bi trebalo da obraduju svoje lepše polovne nekoliko puta tokom meseca, ne samo 8. marta, sigurno će sitni poklončići, neki romantični izlasci i šetnje puno prijati vašim damama, i napunićete ih ljubavnom energijom koja će dugo, dugo da zrači iz njih. Damama rođenim u ovom znaku savetujemo da na poljubac uzvrate poljupcem, na zagrljaj zagrljajem, na ljubav ljubavlju. Budite onakvi prema vašim partnerima kakvi su i oni prema vama, a ako možete da budete još bolji, budite.
Šta god ne tako lepo pokušavali da pronađemo za ovaj mesec – jednostavno nam ne polazi za rukom. Uživajte.

Ako ste slobodni:
I slobodnim Ovnovima ovaj bi mesec mogao da bude dobar, da ne kažemo nezaboravan. Tokom meseca imaćete kontakt sa nekoliko osoba koje će vas jako zainteresovati, sa kojima bi tokom narednih par meseci mogli da upadnete u veze i vezice. Dobro obratite pažnju sa kim ste u kontaktima, bilo to poslovno, preko interneta, bilo u prevozu. Sigurno ćete naići na nekoga vrednog pažnje. Na vama je da odradite sledeći korak onako kako bi trebalo. Dame posebno neka se opuste u periodu do i oko Dana žena, tada će muškarci imati najviše hrabrosti za prilaženje i upoznavanje. Devojke, izlazite što više, onaj pravi je tu negde u blizini, i ide sigurnim stopama ka vama!

Zdravlje:
Mart je magnet za viruse, razmagnetišite se koristeći što više prirodnih lekova – sokova, čajeva, povrća, voća, a ako imate malo lošiji imunitet, ne bi bilo loše da posetite lekare da vam prepišu neke vitamine ili preparate za poboljšanje imuniteta. Time ćete izbeći prehlade, viruse, temperature, ili bar ublažiti njihov intezitet.
Pored virusa, ovaj mesec posebno skrećemo pažnju onima koji su u prošlosti imali problema sa peskom, kamenčićima u bubrezima, može se desiti da se lavina pokrene, a to vam nikako ne bi trebalo.

Srećni brojevi:
3, 8, 12, 13, 29

 savet

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.