Petica – Numerološka prognoza za Novembar 2020

Sudbinski numerološki broj se računa tako što ćete sabrati sve cifre svog datuma rođenja.

Npr: Ako je osoba rođena 05. 12. 1989, treba da sabere sve brojeve ovako 5+1+2+1+9+8+9=35 Ukoliko je rezultat dvocifren broj, onda sabirate i te dve cifre dok ne dobijete jednocifren broj 3+5=8. Dakle, osoba rođena 05. 12. 1989. ima sudbinski numerološki broj 5
U novembru ćete razmišljati o promeni posla, jer ste nezadovoljni radnim okruženjem, mobingom koji doživljavate od strane nadređenih. Ukazaće Vam se prilika da odete na razgovor za posao koji bi mogao da bude obećavajući i da Vam donese kreativan posao, bolje finansije i dobru atmosferu.
Osećaćete se jako umorno i trebalo bi da pojačate unos vitamina c i da više konzumirate voće-limun, mandarine i ananas.

Partner Vas razume i želi da Vam pomogne, ali ne zna kako, jer ni njemu nije baš sjajno na poslu. Razgovaraćete o zajedničkim planovima za budućnost i o velikim promenama koje sada planirate.

NOVO: Mesečni horoskop za NOVEMBAR 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za NOVEMBAR 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: