Petica – Numerološka prognoza za Oktobar 2020

Sudbinski numerološki broj se računa tako što ćete sabrati sve cifre svog datuma rođenja.

Npr: Ako je osoba rođena 05. 12. 1989, treba da sabere sve brojeve ovako 5+1+2+1+9+8+9=35 Ukoliko je rezultat dvocifren broj, onda sabirate i te dve cifre dok ne dobijete jednocifren broj 3+5=8. Dakle, osoba rođena 05. 12. 1989. ima sudbinski numerološki broj 5
Oktobar Vam donosi nove kreativne poslove u kojima ćete zaista uživati. Sklopićete dogovor za dobro plaćen posao što će Vas posebno obradovati.

Volite avanture, pa ćete ići sa prijateljima na kraći put i provesti vreme u prirodi. U  ljubavi ćete sa partnerom uživati u komunikaciji i razmeni emocija, ali će se dešavati i povremeni konflikti.
Zdravlje Vam je stabilno, samo obratite pažnju na oscilacije krvnog pritiska i meteoropatske reakcije. Sport Vam  je neophodan da biste se dobro osećali, pa ćete konačno imati više vremena za vožnju bicikla I šetnju.

Hranite se zdravo, izbegavajte slatkiše i stresove. Dugo se niste čuli sa starim prijateljima, pa biste mogli da obnovite neko prijateljstvo iz mladosti. Volite dosta da čitate, pa će Vam vremenski uslovi u oktobru biti idealni za novu knjigu.

NOVO: Mesečni horoskop za OKTOBAR 2020. pročitajte ovde dok za pitanja horarne astrologije možete pogledati ovde.
Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za OKTOBAR 2020! Dnevni horoskop pišu naši najbolji stručnjaci. Dnevnih horoskop dostupan svakog dana.

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

KONTAKT SA ASTROLOZIMA PUTEM SMS-a

Preko sajta Astrolozi.com smo vam omogućili da stupite u kontakt i SMS porukama sa bilo kojim od naših astrologa, i to 00-24 bez prestanka!

Da biste postavili astrologu pitanje, potrebno je da pošaljete SMS sledećeg oblika: