Rak – godišnji horoskop za 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posaorak

Dragi Rakovi,

Na početku nove 2018. godine Mars, vladar vašeg polja posla i karijere, pravi konjunkciju sa Jupiterom u vašem polju zabave. To vam donosi pogodnosti za uspeh i dobru zaradu kroz poslove koji su vezani za zabavu i estradu, kao i za ugostiteljstvo. Započećete nove programe obrazovanja ako se bavite oblastima prosvete, što će vam doneti više uspeha u radu. Na teškoće ćete nailaziti ukoliko se bavite uvozom i trgovinom inostrane robe. Proleće vam donosi pogodnosti za uspeh u oblasti raznih vidova poslovnih usluga. Veliki poslovni izazovi vas očekuju u martu i aprilu. Imaćete dragocenu pomoć vaših saradnika. 15. maja Uran ulazi u vaše polje saradnje, što će vam omogućiti nove poslovne veze i kontakte. Bićete u mogućnosti da započnete nova i unosna poslovna partnerstva. Intenzivni poslovni pregovori oko novih projekata vas očekuju u julu. U septembru ćete uspeti da postignete uspešne dogovore sa poslovnim partnerima o obimnjijim zajedničkim projektima. Tokom trećeg kvartala godine ćete održavati svoje poslove stabilnim.

Sa finansijama će vam dobro krenuti na početku godine jer će Venera i Sunce praviti sekstil sa Jupiterom. Mart vam je pogodan za veće investicije u vaš posao. Od kraja juna do kraja avgusta Mars će biti retrogradan u vašem polju platnog prometa. U julu će Merkur praviti opoziciju ka Marsu. Zbog toga vam je ovaj period turbulentan na polju novca. Potrebno je da izbegavate zaduživanja i smanjite troškove koliko budete u mogućnosti. U avgustu će Merkur biti retrogradan u vašem polju novca. Venera će biti retrogradna tokom oktobra i to je period kada je važno da izbegavate rizične finansijske poteze. Bolja zarada vas očekuje ponovo od druge polovine novembra do kraja godine.

Nezaposleni Rakovi imaće povoljne mogućnosti da nađu zaposlenje tokom januara, aprila, jula i septembra. Na teškoće ćete nailaziti tokom maja i novembra.

 

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

Početak godine vam je izuzetno važan na polju ljubavi. Čak pet planeta će trazitirati vaše polje ljubavi i braka. Od toga će Sunce i Venera praviti sekstile sa Marsom i Jupiterom. To vam može doneti velika ostvarenja, sklad i stabilnost u odnosu sa voljenom osobom. U drugoj polovini marta nailazićete na nesuglasice. Budite spremni na kompromise.

Drugi kvartal će vam donositi promenljive situacije u odnosima sa partnerom. Biće vam potrebno prilagođavanje. U septembru će Jupiter praviti sekstil sa Plutonom, što će razbuktati strasti i doneti vam period sklada u ljubavi. Do kraja godine ćete vi i vaš partner ostvariti zajedničke ciljeve. Uživaćete u zajedničkim provodima i putovanjima.

Ako ste slobodni:

Tragaćete za osobom koja bi vam odgovarala za ozbiljnu vezu, čak trajnu ako bude moguće. To će vam omogućiti da upoznate veći broj potencijalnih kandidata i da imate nekoliko uzbudljivih avantura. Kako nećete biti sigurni koliko ćete se složiti sa par osoba koje će vas privući, odlučićete se da uđete u vezu. Imaćete odličan seks ali nedovoljno emocija. U trećem kvartalu godine ćete konačno ući u vezu sa partnerom koji će vam odgovarati po skoro svim očekivanjima.

Nešto stariji Rakovi će ući u jednu emotivnu vezu u prvom kvartalu godine ali će nailaziti na komplikacije i turbulencije u okviru te veze. Ako ne uspeju to da pozitivno reše, nova veza ih očekuje u drugoj polobini oktobra.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

U cilju dobrog zdravlja važno vam je da se više krećete, da se pridržavate pravila zdrave ishrane i da nalazite dovoljno vremena za fizičke aktivnosti i psihofizičku relaksaciju. Bićete osetljivog zdravlja od februara do maja, zatim tokom jula i avgusta. Tegobe ćete imati sa cirkulacijom, urogenitalnim traktom i grlom. Od septembra će vam zdravlje biti stabilnije.

U 2018. godini će vam većinom prijati lakša hrana, većinom biljnog porekla, kuvana na pari ili presna. Meso, slatkiše, pasulj, grašak, karfiol i kiselo voće smanjite i konzumirajte povremeno. Umereno koristite mleko i mlečne proizvode i integralne žitarice. Potreban vam je povećan unos vitamina i namirnica koje imaju antioksidantna svojstva.

Srećni brojevi: 4, 9, 15, 18, 23Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.