Rak – mesečni horoskop za April 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posaorak

Dragi Rakovi,

Odmah na početku meseca 1. aprila, Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem u vašem polju posla i karijere. To će vas pokrenuti da još jednom pažljivo razmotrite vaše planove za predstojeće radne zadatke i da ispravite propuste. Biće vam potrebna reorganizacija u načinu poslovanja, što ćete vrlo efikasno obaviti i postići više uspeha na poljima gde su vam dodeljene odgovornije dužnosti. Vaš autoritet i sposobnost da efikasno rešavate komplikovanije radne zadatke će se poboljšati u odnosu na prethodni period. Dogovori sa poslovnim partnerima će biti otežani i zahtevaće više pažnje, kao i ulaganje napora. U prvoj dekadi aprila nemojte sklapati nove ugovore i nova partnerstva. Povoljne mogućnosti će vam se pružati na polju saradnje sa ženama i sa firmama koje se bave kozmetikom, modnom konfekcijom, konditorskom industrijom i ugostiteljstvom, zahvaljujući pozitivnim aspektima Venere između 7. i 12. aprila. U drugoj dekadi aprila Mars pravi sekstil sa Neptunom i jača vašu intuiciju i kreativnost. Imaćete dobar osećaj za dobitne poteze u poslu.

Merkur će krenuti direktno 15. aprila, što će vam olakšati pregovore koji su se odužili i koji su više puta odlagani ili su nailazili na prepreke da se pozitivno realizuju. Počećete češće da održavate poslovne sastanke i moći ćete da se bolje organizujete. U trećoj dekadi aprila Mars će praviti sekstil sa Jupiterom i konjunkciju sa Plutonom. Poslužiće vas sreća, pa ćete uspeti da sklopite partnerstvo koje bi u budućnosti moglo da se pokaže izuzetno korisno. Sklopićete i jedan za vas vrlo povoljan ugovor. Na polju novca ćete biti bolje organizovani i pažljivo ćete planirati investicije i transakcije. Konjunkcija Sunca sa Uranom 18. aprila će vam doneti neočekivane dobitke. Ostvarićete stabilan protok finansija.

Nezaposleni Rakovi će sa lakoćom naći privremeni ili honorarni posao kao saradnici firme koja se bavi trgovinom parfemima ili kozmetičkim proizvodima.

 

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

Poželećete više bliskosti u odnosu sa voljenom osobom i između vas će se probuditi strasti na koje neko vreme niste obraćali dovoljnu pažnju. Smetaće vamn to što se oko zajedničkih ciljeva nećete moći složiti i dogovoriti. Izbegavajte konflikte. Potrebno vam je više emotivne topline, što ćete postići zahvaljujući trigonu Venere sa Saturnom.

U drugoj dekadi aprila Saturn koji vlada vašim poljem braka i ljubavi krenuće retrogradno. U istom polju se nalazi Pluton koji će takođe krenuti retrogradno. To vam sugeriše da je vreme da se usmerite ka rešavanju svega što otežava da vaš odnos sa voljenom osobom bude dovoljno skladan. Vaš partner će biti spreman da u tome učestvuje i biće vam podrška.

Ako ste slobodni:

Venera će praviti trigon sa Marsom 13. aprila i doneće vam priliku da upoznate osobu koja će vas magnetski privući i prema kojoj ćete osećati snažnu privlačnost. Između vas dvoje će odmah da se pojavi hemija i imaćete uzbudljiv i vatren seks, što će vas oboje ispuniti i doći će do buđenja emocija i potrebe za nežnostima. Venera će praviti trigon sa Plutonom i izazvaće snažnu zaljubljenost. Ovo bi moglo da označi početak veze koje će se pokazati neraskidivom u budućnosti.

Nešto stariji Rakovi će imati velika očekivanja u vezi osobe koja im se duže vreme dopada, a koja će pokazati spremnost za emotivnu vezu. Bićete skloni idealizovanju. Pazite da se ne razočarate. Prilagodite se realnosti i biće sve u redu.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Na polju zdravlja možete imati smetnje u vezu hormona, žlezda sa unutrašnjim lučenjem, kao i prolazne urogenitalne smetnje. Ovo će naročito biti izraženo sredinom aprila. Potrebno je da uzimate preparate za čišćenje štetnih materija iz organizma. Takođe bi vam koristilo da koristite i preparate za čišćenje debelog creva. To će vam ojačati zdravlje.

Potrebna vam je ishrana koja u sebi sadrži gradivne materije, kao što su slatki krompir, ovas, integralni pirinač i banane. Brokoli i zelena salata kao i sve drugo sveže i zeleno povrće, kao na primer blitva, korisni su vašem organizmu. Jabuke,  orašasti plodovi i morske alge kao dodatak ishrani doprineće izbacivanju štetnih materija i boljoj probavi.

Srećni brojevi: 2, 9, 14, 18, 25
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.