Rak – mesečni horoskop za Avgust 2017.

Posaorak

Dragi Rakovi,

Usmerite se na svoj nastup i poradite na svom izgledu i šarmu. To će vam otvoriti mnoga vrata za napredak vaših poslovnih planova zahvaljujući Veneri koja do 26. avgusta prolazi kroz vaš znak. Doneće vam uspeh u svemu što zahteva kreativnost, osećaj za lepotu i umetničke sklonosti i talenat. Oblasti kao što su moda, kozmetika i dizajn će vam ići od ruke, kao i sradnja sa osobama koje se bave ovim oblastima. Merkur koji priolazi kroz vaše polje komunikacija i znak Device gde je u sedištu i snažno deluje, omogućiće vam uspešne pregovore i dogovore. Ostvarićete napredak u planiranju i organizovanju aktuelnih i budućih poslovnih zadataka. Imaćete uspeha u oblastima komunikacije, saobraćaja, trgovine i poslovnih usluga. Sredinom meseca Venera pravi opoziciju sa Plutonom i kvadrat sa Jupiterom, što će vam doneti teškoće u odnosima sa poslovnim partnerima. Merkur će krenuti retrogradno, što će usporiti odvijanje vaših planova. U ovom periodu izbegavajte javne nastupe. Najbolje bi bilo da drugu polovinu avgusta iskoristite za odmor.

Sunce i Mars prolaze kroz vaše polje novca i na početku meseca vam donose usporen i otežan priliv finansija na račun. Situacije će se postepeno popravljati nakon 10. avgusta. Sunce će praviti sredinom meseca trigon sa Saturnom koji vlada vašim poljem platnog prometa, što će poboljšati priliv novca na vaš račun i omogućiti vam da se rasteretite jednog duga koji vas je u proteklom periodu pritiskao. Poboljšaće se i vaša saradnja sa poslovnim partnerima, dobavljačima i poslovnim saradnicima, što će poboljšati i vašu zaradu. Od 22. avgusta ćete biti u mogućnosti da ostvarite dobitka kroz ostvarenje važnog cilja u vezi jednog dugoročnog posla, zahvaljujući trigonu Marsa sa Saturnom.

Nezaposleni Rakovi će potencijalnom poslodavcu umeti da prikažu svoje veštine, potencijale i talente u poslu koji im se ponudi, što će im doneti novo zaposlenje.

 

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Početkom avgusta Jupiter pravi kvadrat sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju braka i pratnerstava. To će vam doneti nesklad i konfliknte situacije u odnosima sa voljenom osobom, a doneće vam i nesuglasice sa članovima porodice. Ovo nije povoljno vreme za ulaganje novca u nekrenine i adaptacije. Obratite pažnju na potrebe vaših najbližih.

U slučaju da se ne potrudite dovoljno oko svog partnera i članova porodice, sredinom meseca bi situacija mogla da se zakomplikuje. Poboljšanje očekujte od 22. avgusta kada ćete skupiti dovoljno snage da se suočite sa teškoćama i kada ćete biti spremni na dogovore sa partnerom oko poboljšanja vaše veze. Pomogao bi vam odlazak na zajednički odmor.

Ako ste slobodni:

Osećaćete se nesigurno u pogledu mogućnosti da zavedete osobu koja vam se dopada. Nailazićete na iskušenja i izazove koje će vam postavljati, a neće vam davati dovoljno signala da imate šanse kod nje. S druge strane ćete se potajno udvarati osobi za koju znate da vam daje otvorene šanse. To vam donosi mogućnost da započnete vezu sa osobom kojoj se vi dopadate, a izgubite mogućnost da uđete u vezu sa osobom koje se vama dopada. Krajnji ishod vam neće biti po volji.

Nešto starijim Rakovima će odgovarati prolazne letnje šeme. Upuštaćete se u veze za koje unapred znate da neće potrajati, ali će vam odgovarati da se zabavljate. Zbog toga biste jednu ozbiljnu priliku mogli da propustite. Razmislite šta želite.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Vaše zdravstveno stanje će biti promenljivo tokom avgusta. Potrebno vam je više odmora i relaksacije. Osetljivi ćete biti na promene vremena, velike vrućine i stres, što može izazivati sklonost alergijskim reakcijama, meteoropatske tegobe ali i psihosomatske smetnje. Preporučuje vam se više kretanja i boravak u prirodi u slobodno vreme.

Budite pažljivi po pitanju svoje ishrane. Izbegavajte tešku hranu, posebno meso spremljeno na žaru i brzu hranu, kao što su razna peciva, pice, pomfrit, hamburger i slično. Presna hrana od voća i povrća će vam poboljšati vitalnost. Konzumirajte salate od povrća sa dodatkom sireva i mlečnih proizvoda i jedite što više svežeg voća.

Srećni brojevi: 2, 8, 14, 17, 23

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.