Rak – mesečni horoskop za Decembar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posaorak

Dragi Rakovi,

Prvog dana u decembru Mars koji vlada vašim poljem posla pravi opoziciju sa Uranom koji se nalazi u vašem polju posla.Nailazićete na neočekivana neslaganja sa jednim poslovnim partnerom što bi moglo da dovede do iznenadnog raskida saradnje, a to bi se negativno odrazilo na vašu dobit krajem meseca. Pokušajte da napravite kompromis. Merkur će biti retogradan od 3. do 20. decembra, a kako će prolaziti kroz vaše polje usluga, na tom polju ćete imati nesporazume, kašnjenja i sitne teškoće. Mars 9. decembra ulazi u znak Škorpiona gde je u sedištu i snažan. To će vam doneti više uspeha u svemu gde je potrebno da ispoljite svoju kreativnost. Dobri rezultati vas očekuju ako se bavite oblastima zabave, estrade ili radom sa decom i mladima. U drugoj polovini meseca dovršićete u planiranom roku obaveze koje ste predvideli ili ugovorili. Bićete zapaženi na polju javnosti, gde ćete ostvariti stabilne pozicije zahvaljujući saradnji sa reklamnim agencijama. Vaši odnosi sa klijentima će biti poboljšani, čime ćete uspešno zaključiti ovu poslovnu godinu.

Na polju novca je potrebno da budete pažljivi 3. decembra kada će Sunce koje vlada vašim finansijama, praviti kvadrat sa Neptunom. Nećete umeti da jasno sagledate svoje mogućnosti i sposobnosti i bićete skloni da uđete u nesrazmeran rizik, što bi za posledicu moglo da vam nanese gubitke. Neko će pokušati da vas izradi i da vam svoje usluge naplati više nego što vrede. Nakon 20. decembra će Saturn i Sunce da uđu u znak Jarca i u vaše polje platnog prometa. To će vam doneti povoljne mogućnosti da svoje finansije stabilizujete kroz saradnju sa preduzećima koja se bave građevinskom industrijom i trgovinom energetskim resursima. Ako ste ulagali u investicione fondove, bićete na dobitku.

Nezaposleni Rakovi bi trebali više da se potrude oko nalaženja novog posla. Najbolje mogućnosti će imati u oblasti usluga i u trgovačkim delatnostima.

 

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Skladan aspekt Jupitera sa Neptunom će delovati podsticajno na vašu maštu i doneće vam korisne ideje kako da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Planiraćete putovanje za novogodišnje praznike i tako prijatno iznenaditi i obradovati svog partnera. Izbegavajte da skrivate od partnera ono što vam ne prija u vašem odnosu. Porazgovarajte o tome.

U drugom delu decembra, ulaskom Saturna u znak Jarca gde mu je sedište i gde je snažan, a što je i vaše polje ljubavi i partnerstva, usmerićete se ka poboljšanju forme vaše emotivne veze. Vaš partner će biti skloniji dominaciji i incijativi. Konjunkcija Venere sa Saturnom činiće vas sklonijim zastupanju konzervativnijih i tradicionalnijih pristupa partneru.

Ako ste slobodni:

Na početku meseca ćete osećati pojačanu potrebu za romantičnim situacijama i bićete naglašeno zaljubljivi i zaneseni. Privući će vas neko ko će vam delovati nedostižno. U početku ćete biti skloni samo da sanjarite o toj osobi i ništa ne preduzimate. Od sredine decembra, zahvaljujući konjunkciji Merkura sa Venerom, probudiće se vaša inicijativa. Počećete da tražite način da se približite vašoj simpatiji. Povoljna prilika će vam se pružiti pred sam doček nove godine.

Nešto stariji Rakovi biće skloni platonskim ljubavima. Ako budete previše idealizovali nekoga ko vam se dopada, propustićete šansu da ga bolje upoznate. Od vas najviše zavisi da li ćete zainteresovati vašu simpatiju da vam priđe.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Mekur će prolaziti kroz vaše polje zdravlja i biće retrogradan većim delom decembra, što vam donosi promenljivo i osetljivo zdravlje. Izbegavajte preterano izlaganje hladijim vremenskim prilikama, posebno se sklonite od vetra. Potrebno vam je više odmora, boravka u suvim i toplim prostorijama sa dobrom ventilacijom i psihofizička relaksacija.

Poželjno je da pojačate ishranu kaloričnom hranom koja sadrži više mesa ili ribu. Namirnice kao što su kelj, pasulj, grašak i kiseli kupus sadrže materije koje su neophodne vašem organizmu, pa ih pojačajte u ishrani. Uzimajte više mleka i tvrdih sireva. Umanjite unos hleba, kao i testenina, posebno onih od belogh brašna. Uzimajte više kuvanih jaja.

Srećni brojevi: 7, 11, 16, 20, 27

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.