Rak – mesečni horoskop za februar

rakPosao
Vaša rasejanost dolazi po svoje, gubite klijentelu, odlažu vam sastanke… Nikom ne trebaju sanjari na radnom mestu, tamo se ceni dobra koncentracija, motivisanost, angažovanje i maksimalna posvećenost poslu. Jednostavno, dozlogrdilo je svima da se provlačite i samo ste telesno prisutni, a mislima ko zna gde ste. Pothitno se budite, svi su vas već primetili kako vam luta pogled. Stop neozbiljnosti!
Ljubav
Ako ste u vezi
Vaša romantična duša ponekad se previše uplete u krug slatkorečivosti, i ne ume da se zaustavi, pa postajete nekako sladunjavi i neprivlačni suprotnom polu. Malo zrelijeg tona u razgovorima ne bi bilo naodmet, jer voljena osoba sve manje ima sluha za taj površni način izlivanja ljubavi.

Ako ste usamljeni

Kad bi svi na svetu patili poput vas, svet bi bio prepun vrlo duboke tuge i patnje. Vaša trenutna zaljubljenost je, neopravdano, opterećena osećanjem da je neuspeh siguran, i zato ste u dubokoj krizi, i ta patnja vam osirumašuje racio. Savetujemo da popričate s nekim, poželjno bi bilo sa osobom suprotnog pola, pa da uvidite i objektivnije sagledate svoju situaciju. Mislimo da ste se prilično potcenili. I drugi će vam isto reći, i budite sigurni da govore istinu.

Zdravlje

Prilično ste usporeni i bez energije. Verovatno vas crpi ovo nestabilno vreme. Pokušajte prirodnim putem da se regenerišete, a može i neki suplement iz apoteke uz sve to.

Srećni brojevi

21, 23, 44, 46, 56

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.