Rak – mesečni horoskop za Januar 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posaorak

Dragi Rakovi,

U prvoj dekadi januara, Mars, vladar vašeg polja posla i karijere pravi konjunkciju sa Jupiterom u znaku Škorpiona i vašem polju zabave i kreativnosti. To vam otvara mogućnosti za uspešno započinjanje novog kreativnog projekta. Ako se bavite ugostiteljstvom, mogli biste da otvorite novi lokal ili da proširite ponudu vaših usluga. Ovo je povoljan period za Rakove koji se bave prosvetom ili koji su po profesiji sportski treneri ili fitnes instruktori. Sekstil Marsa sa Plutonom doneće vam uspeh u javnosti, što može da vam donese i povećanu zaradu. 10. januara Sunce pravi sekstil sa Marsom što će vam omogućiti da zablistate kao autoritet i da upotrebite svoj autoritet i rukovodeće sposobnosti na pravi način i na pravom mestu, što će vam doneti napredak u karijeri. 13. i 14. januara budite pažljivi prilikom donošenja važnih odluka i u javnim nastupima, kao i u odnosima sa poslovnim partnerima. Sunce i Venera će praviti kvadrat sa Uranom koji se nalazi u vašem polju posla što vam donosi neočekivane teškoće na polju saradnje i u poslovnim odnosima uopšte.

U trećoj dekadi, 26. januara. Mars ulazi u znak Strelca. Naglasak će se premestiti na polje usluga gde ćete trebati da se prilagođavate ponudi na tržištu i da pazite na zamke koje vam može postaviti konkurencija. Na finansijskom polju ćete započeti poslovnu godinu dosta dobro, u čemu će vam pomoći pozitivni aspekti Sunca sa Jupiterom i Plutonom. Dobici će vamn dolaziti kroz oblasti zabave, prosvete, usluga, kroz velike poslovne poduhvate, bezbednost na radu, medicinu i saradnju sa društvenim institucijama. Kvadrat Sunca sa Uranom  na sredini meseca i kvadrat Merkura sa Uranom krajem meseca će vam doneti teškoće i nestabilnost u protoku novca, što može da vam nanese gubitke.

Nezaposleni Rakovi će imati mogućnosti da se zaposle u oblasti usluga, na određeno vreme. Moguć je i posao u oblasti javnosti, prava i administracije.

 

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

Januar će za vas biti važan mesec na polju ljubavi. Pet planeta će prilaziti kroz vaše polje ljubavi i braka, a tu se nalazi i Saturn koji vlada ovim poljem. Bićete u mogućnosti da vašu emotivnu vezu poboljšate i postavite nove temelje za dugoročni sklad i emotivno ispunjenje između vas i vašeg partnera. Imaćete više mogućnosti za zabavu i smeh.

Između vas i vašeg partnera će se razbuktati strasti kakve niste duže vremena osetili i već ste mislili da su prošle. To će vas zbližiti bolje nego što očekujete. Naći ćete nova zajednička interesovanja, više ćete izlaziti na zabavna mesta i uživaćete u zajedničkom vremenu. Jedino ćete trebati da se dogovorite oko zajedničkih ciljeva jer ćete tu biti nedovoljno usaglašeni.

Ako ste slobodni:

U prvoj dekadi januara će Sunce i Venera praviti sekstil sa Jupiterom i venera će praviti sekstil sa Marsom. To će am pružiti priliku za ulazak u jednu avanturu punu erotskog naboja ali i uzajamnih emocija. Čak ćete biti u prilici da birate jer će više osoba biti zainteresovane za vezu sa vama. Osoba koja vas prva privuče će biti ona sa kojom ćete imati snažnu povezanost. Mada će to početi kao avantura, kasnije ima velike izglede da se pretvori u skladnu vezu na duge staze.

Nešto stariji Rakovi će biti neodlučni. Pokušavaćete da privučete osobu koja vam se dopada, dok će s druge strane neko vama da udvara. Taj neko će biti dovoljno uporan, privlačan i zabavan i uspeće da vas osvoji i odvede u krevet.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Bićete dobrog zdravlja u januaru i puni pozitivne energije. Na samom početku meseca su moguće manje osetljivosti, pa vam se preporučuje da ne preterujete u zabavi, jelu i piću, kao i da se toplije obučete po hladnijem vremenu. Više ćete se kretati, što će pozitivno uticati na vašu fizičku kondiciju. Vodićete brigu o svom zdravlju i imunitet će vam se pojačati.

Ishrana treba da vam sadrži vitamine, a to možete naći u povrću koje je pripremljeno za zimnicu, kao što je turšija, kiseli kupus, pečena paprika. Jelovnik možete pojačati ribom koju možete bar dva puta nedeljno jesti kuvanu u čorbi ili pečenu. Od voća jedite jabuke, ananas, kivi i banane. Umanjite unos krompira, hleba, kafe, mladih sireva i mleka.

Srećni brojevi: 4, 13, 18, 22, 26
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.