Rak – mesečni horoskop za Jul 2017.

Posaorak

Dragi Rakovi,

Spremite se na stresne situacije na poslu početkom meseca, jer će 2. jula Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere praviti opoziciju sa Plutonom. Bićete izloženi sudu javnosti u ovom periodu i kasnije. Čuvajte se upadanja u skandale i slične neprijatne situacije. Sve do 10. jula izbegavajte susrete sa ljudima koji vam deluju sumnjivo, kao i bilo kakav vid poslovanja sa takvima, naročito ako imate saznanje da se neko bavi poslovima s one strane zakona. Vi sami treba da izbegavate da se služite mahinacijama i ne dopustite da vas drugi uvuku u mutne radnje. Moglo bi zbog sličnih pokušaja da dođe do raskida jednog poslovnog partnerstva sa jednom osobom na višem položaju kada Sunce bude pravilo opoziciju sa Plutonom. Od 14. jula će vam početi bolji period na poslu. Merkur će praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam otvoriti prostor za profitabilne investicije. Od ruke će vam ići administrativni poslovi, promet nekretninama, a imaćete koristi i od oglašavanja vaših usluga u medijijma kao i ako se vi sami bavite reklamnim uslugama.

Venera sve do kraja meseca prolazi kroz vaše polje tajni i znak Blizanaca, pa vam se preporučuje da vaše poslovne planove držite u tajnosti, bar one koji su važni i koji treba da vam donesui veći profit. U tu svrhu vam se preporučuje da važne sastanke obavljate u četiri oka i da budete okruženi isključivo osobama od poverenja. Na finansijskom polju će vam pomoć pružiti Merkur koji prolazi kroz vaše polje novca od 6. do 26. jula, a nakon 22. jula će se tu naći još Sunce i Mars. Bićete u prilici da pažljivo osmišljenim akcijama i investicijama u dugoročne projekte, ostvarite stabilnost na polju novca. Naći ćete način da izbegnete zamke konkurencije i da jedan vaš projekt dobije podršku u vidu subvencije.

 

NezaposleniRakoviće biti promišljeni i sistematični u nalaženju novog zaposlenja, što im može doneti šansu da dobiju stalan i siguran posao.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Dešavaće vam se da ne možete da se sukladite sa emotivnim ili bračnim partnerom po nekim pitanjima zajedničkog života. Čak će vam biti teško da o tome uopšte razgovarate i postignete bilo kakakv kompromis. To će izazivati napetosti. Najbolje rešenje je da ne ulazite u otvoreni sukob oko toga. Potražite savet zajedničkog prijatelja ili osobe od poverenja.

Druga polovina meseca vam donosi smanjenje prethodnih tenzija i otvara vam prostor za dijalog i nalaženje rešenja u vezi onoga oko čega niste mogli da se složite. To će uneti mir u vašu vezu i uspostavićete željeni sklad i ravnotežu. Potrebno vam je više zajedničkih trenutaka u vidu druženja i izlazaka, a dobro bi vam došlo i zajedničko putovanje.

Ako ste slobodni:

Fizičke strasti će kod vas biti pojačane, pa ćete birati osobu sa kojom biste mogli da imate avanturu gde je seks na prvom mestu, dok vas nešto više od toga neće naročito zanimati. Sa jednom osobom ćete započeti takav vid veze ali ćete početi i da osećate prema njoj nešto više od same fizičke privlačnosti.Osećanja nećete umeti da ispoljite na pravi način, dok druga osoba neće osećati isto što i vi. Ako želite da dođe do prave ljubavi, moraćete mnogo da se potrudite oko toga.

Nešto starijimRakovima će biti teško da se odluče da li da započnu nešto novo na emotivnom polju sa osobom koja je na to otvorena ili da odustanu, jer će im se činiti da to od njih zahteva mnogo napora i odricanja. Emocije će ipak biti jače.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Više se krećite i bavite se nekim vidom fizičkih vežbi. Svakodnevna duža šetnja ili bilo koji način fizičke rekreacije će vam prijati i pomoći vam da i svoju kondiciju održavate u dobroj formi i da ojačate imunitet organizma. Izbegavajte duži boravak na jakom suncu. Velike vrućine vam neće prijati. Nađite način da se rashladite ali da se ne prehladite.

Potrebna vam je disciplina po pitanju ishrane, kao i sticanje navike da se zdravo hranite. Vi se često hranite usput, bez nekog jasnog reda, što može da dovodi do želudačnih smetnji, posebno do 20. jula. U tu svrhu vam se preporučuje više svežeg povrća, lakša hrana bogata proteinima i vitaminima. Jedite više voća i mlečnih proizvoda.

Srećni brojevi: 6, 13, 16, 21, 26

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.