Rak – mesečni horoskop za mart

rakPosao:
Mart je mesec kad će se desiti velike promene, a vi ćete dobiti ili manje ili više obaveza, sve zavisi od vašeg nadređenog i osoblja koje će zaposliti ili otpustiti. Kolektiv je prilično demotivišući, pa su promene svakako dobrodošle. Moguće da će vam u početku sve izgledati možda i teže, ali vremenom ćete se navići. Biće bolje u svakom slučaju. Finansije su vam trenutno zamrznute, ne trošite puno i sve ide u osnovne troškove. Zato ne osećate krizu, i onaj neprijatan grč u stomaku. Inače niste od onih koji uludo troše, više ste tvrdica, čak nervirate okolinu time. Vama je važno da se vi osećate spokojno i da mirno spavate.

Ljubav
Ako ste u vezi:
Romantik poput vas mnogo voli da ima nekog kraj sebe, pa čak i po cenu da mu nije baš sjajno. Vaša neutaživa potreba za bliskošću čini sve da od jedne naoko veze bez budućnosti učini nešto što može da se održi bar neko vreme, a da bude prijatno oboma. Vi nikad ne gledate na vezu površno. Svemu se predajete bezrezervno. Nada je vaša vodilja. Trenutno vaša veza izgleda pomalo napeto, jer kao da vi vučete sve konce, a druga strana stagnira, kao da uživa u svoj vašoj pažnji. Mogli biste malo da porazgovarate, jer će vam uskoro dozlogrditi jednostrana pažnja.

Ako ste slobodni:
Vama sloboda pre liči na robiju, vi je doživljavate tragično, sve su vam lađe naizgled potonule i izgledate vrlo zapušteno. Ne marite za izgled, spuštenog pogleda ili iza naočara hodate ulicama, a najradije provodite vreme kod kuće. Ipak, nećete želeti još dugo da se tako ponašate, postaće vam neprijatno jer ćete osetiti da su vas počeli izbegavati najbliži prijatelji. Onda kad vi odlučite da izađete iz tog mračnog perioda, sve će krenuti nabolje. Dakle, sve je na vama!

Zdravlje:
Martovska prevrtljivost dolazi do izražaja i kod vas stvara izvesnu depresiju koja vam troši rezerve snage, i prava ste meta za viruse koji trenutno haraju. Ako uskoro se ne trgnete i ne poradite na sebi iznutra i spolja, bićete izloženi svakakvim boleštinama koje će vas zarobiti u krevet. A to najmanje želimo svi. Zato poradite na sebi, izbeći ćete mnogo problema. Posle marta biće lakše. Do tada, jačajte.

Srećni brojevi:
1, 12, 18, 26, 31

savet

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.