Rak – mesečni horoskop za Novembar 2017.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posaorak

Dragi Rakovi,

U prvoj dekadi novembra ćete imati uspeha u oblastima usluga i javnosti. Takođe ćete biti u mogućnosti da poboljšate odnose sa poslovnim partnerima. Potrebno je da više vremena posvetite sređivanju poslovne administracije. U slučaju nenadane posete inspekcije, došlo bi do zastoja u poslovanju ukoliko nemate sređene poslovne knjige. Venera će 7. novembra ući u znak Škorpiona i vaše polje zabave i kreativnosti, što će od vam doneti nove izazove ali i neizbežne teškoće ako se bavite oblastima zabave i estrade, kao i prosvetnim radom. Venera je slaba u znaku Škorpiona i doneće vam nepouzdane saradnike. Poboljšanje očekujte 13. u mesecu. Venera će praviti konjunkciju sa Jupiterom, pa ćete sklopiti novi poslovni ugovorm i započeti korisno partnerstvo. To može da bude i sa inostranom firmom. Napredak ćete ostvariti ako se bavite turizmom ili izdavačkom delatnošću. U drugoj polovini novembra izbegavajte preterano eksponiranje na polju javnosti. Potrudite se da poboljšate kvalitet vaših usluga, proizvoda i uopšte vašeg rada u celini.

Bićete u mogućnosti da poboljšate saldo na svom račinu i ostvarite bolju zaradu u prvoj polovini novembra. Dobici će vam doći i zahvaljujući srećnim okolnostima. Očekuje vas jedna rizična investicija koja bi mogla da vam donese solidne dobitke ali samo pod uslovom da pažljivo procenite rizik i ne investirate više nego što budete imali utisak da je dovoljno i isplativo. U drugoj polovini meseca izbegavajte finansijske rizike, posebno 19. u mesecu jer će tada Mars praviti izazovan aspekt sa Plutonom, što vam može naneti gubitke. Nakon 22. novembra ćete ostvariti bolji profit kroz razne vrste poslovnih usluga, kao i ako se bavite servisiranjem ili zanatstvom. Pravićete dobitne finansijske poteze.

Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da nađu posao koji će im se dopasti i koji neće biti naporan za njih. Postoje šanse i za stalno zaposlenje.

 

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Ljubav

Ako ste u vezi:

Na samom početku meseca, 3. novembra, Venera će praviti sekstil sa Saturnom koji vlada vašim poljem braka i ljubavi. Zahvaljujući tom aspektu, unećete više sklada u vaš odnos sa partnerom. Započećete sa radom na ostvarenju novih zajedničkih ciljeva, što će dodatno učvrstiti i poboljšati vašu emotivnu vezu i doneti vam više bliskosti.

U drugom delu meseca, 19. novembra, Mars će praviti kvadrat sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju ljubavi. Nesuglasice i napetosti, čak i sukobi očekuju vas u odnosima sa partnerom i u odnosima sa članovima porodice. Vaš partner i vi ćete jedno na drugoga vršiti prevelik pritisak u vezi onoga u čemu se ne slažete. Svako će terati po svom.

Ako ste slobodni:

Venera će 7. novembra ući ući znak Škorpiona i vaše polje zabave i praviće 13. u mesecu konjunkciju sa Jupiterom. To vam donosi izuzetno povoljnu mogućnost da započnete novu emotivnu vezu. Upoznaćete nekoga s kim ćete doživeti snažnu obostranu privlačnost. Jedno drugom nećete odoleti. Dok shvatite šta vam se dešava već ćete za vrlo kratko vreme uploviti mnogo dublje u vezu nego što ste očekivali. To može da pojača strasti ali i da stvori posesivnost.

Nešto starijim Rakovi će nailaziti na srećne okolnosti koje će ih dovesti u kontakt sa osobom sa kojom će shvatiti da imaju mnogo zajedničkog. Samo potpuna nemarnost i lenjost vas mogu sprečiti da započnete novu emotivnu vezu.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Merkur će 5. novembra ući u znak Strelca gde je slab i u izgonu i ujedno u vaše polje zdravlja. To će dovesti do slabijeg imuniteta i osetljivijeg zdravstvenog stanja. Bićete podložni prehladi. Zbog toga izbegavajte da duže vreme boravite napolju na hladnom i toplije se obucite. Prostorije u kojima duže boravite treba da redovno i često provetravate.

Ishranu je potrebno da pojačate kaloričnim namirnicama kao što su punomasni tvrdi sirevi i jaja. Posebno bi vam prijala jaja od prepelice jer u sebi sadrže većinu toga što je vašem organizmu neophodno. Unosite više C, A i B vitamina. Od voća bi vam prijale jabuke i pomorandža. Uzimajte više tečnosti i svakodnevno pijte tople biljne čajeve.

Srećni brojevi: 2, 14, 17, 20, 26

Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.