Ribe – godišnji horoskop za 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

Drage Ribe,

Početak 2018. godine vam donosi mogućnost uspeha kroz putovanja i saradnju sa partnerima iz inostranstva. Koristi ćete imati i od saradnje sa obrazovnim institucijama. Tokom aprila i maja obavićete uspešne dogovore oko predstojećih poslovnih zadataka i projekata. Očekuje vas uspeh u oblastima trgovine. Sredinom maja Uran ulazi u vaše polje komunikacije, što vam donosi neočekivane prilike da započnete novu saradnju i partnerstvo ali vam donosi i nove izazove u oblastima informacija, trgovine i saobraćaja. Od kraja juna do kraja avgusta će Mars biti retrogradan u vašem polju tajni, pa će vam se dešavati intrige i neprijatnosti od strane konkurencije. Tokom jula ćete uspeti da učvrstite odnose sa poslovnim partnerima, ostvarićete uspeh na polju javnosti i obnovićete saradnju sa preduzećima i pojedincima koji su se u prošlosti pokazali pouzdanim. Saradnja sa inostranstvom biće otežana u oktobru zbog retrograden Venere. Početkom novembra Jupiter ulazi u znak Strelca i vaše polje posla i karijere i otvara vam mogućnosti za napredak u karijeri.

U novu godinu ćete ući sa stabilnim finansijskim prilivima. Početkom proleća ćete imati teškoće u vezi dogovora o raspodeli prihoda sa saradnicima, što će vam otežavati nova ulaganja i dovesti u minus na računu dok ne uspete da postignete zajednički prihvatljivo rešenje. Od kraja juna do kraja avgusta Mars koji vlada vašim poljem novca biće retrogradan, što će smanjiti prilive novca na vaš račun i primorati vas da se angažujete oko naplate potraživanja i smanjenja dugovanja. Izbegavajte tajne kanale za protok novca. Od septembra ćete početi da ostvarujete dobitke, a od novembra ćete uspeti da uvećate prihode i ostvarite finansijske planove koje ste prethodno isplanirali.

Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da se zaposle u svojoj struci tokom marta, juna, septembra i novembra. Tokom jula i avgusta će imati najmanje šansi za nov posao.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

Vaš partner i vi ćete započeti novu godinu sa optimizmom. Zajedno ćete putovati na izlete u inostranstvo i družiti se sa zajedničkim prijateljima. Krajem marta i do sredine aprila nailazićete na neslaganja i nesporazuma zbog retrogradnog Merkura. Potrudite se da poboljšate međusobnu komunikaciju. U maju ćete pronaći nova zajednička interesovanja.

Tokom jula i avgusta izbegavajte tajne i neiskrenost jer biste time mogli izazvati sukobe i nesklad u vezi. Tokom septembra ćete uspostaviti željeni sklad i bićete od podrške jedno drugom. U drugoj polovini novembra će biti potrebno da više poradite na dogovrima u vezi zajedničkih ciljeva i želja jer ćete tu nailaziti na neslaganja. Važan će biti kompromis.

Ako ste slobodni:

Tragaćete za osobom koja ima slične ciljeve u životu kao i vi. Biće vam važno da sa tom osobom možete da podelite svoja razmišljanja i planove i da se dobro razumete, da imate skladnu komunikaciju i sklad u krevetu. Biće vam potrebno da se angažujete, da izlazite, upoznajete nove ljude kako biste upoznali nekog ko odgovbara vašim kriterijumima. Najviše šanse za upoznavanje imaćete u septembru. Ubrzo nakon toga ući ćete u novu vezu koja će biti ono što odavno priželjujete.

Nešto starije Ribe će poželeti da obnove vezu sa osobom sa kojom su se osećale srećno u prošlosti. Ponovo će doći u kontakt sa njom u aprilu. U početku će ići teško ali će ipak uspeti da ostvare svoju želju u drugoj polovini avgusta.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Početak godine vam je nepovoljan po pitanju zdravlja jer će vam imunitet biti u padu i bićete podložni prehladi i reumatskim smetnjama. Biće vam i loša cirkulacija. U proleće će vam imunitet ojačati. Letnje mesece je najbolje da provedete na moru ili planini, uglavnom u prirodi. Više se krećite i nađite više vremena za psihofizičku relaksaciju.

Za ishranu vam se preporučuju namirnice koje u sebu sadrže antioksidanse za čišćenje organizma od štetnih materija. To su pšenične klice, mekinje, morske alge, kombuha, kefir. Možete kao dodatak ishrani uzimati i kvasac da nadoknadite B vitamin. Uzimajte više voća, povrća, ribe i sireva. Meso, mleko, kafu, hleb i brzu hranu konzumirajte umereno.

Srećni brojevi: 3, 11, 16, 20, 24
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.