Ribe – mesečni horoskop za April 2018.

NOVO NOVO NOVO – ASTRO PAYPAL CARD

Posao

Drage Ribe,

Potrebno je da na početku meseca više pažnje posvestite odnosima sa saradnicima. Moguć je početak nove dugoročne i plodne saradnje, zahvaljujući konjunkciji Marsa sa Saturnom, ali i nesuglasice sa dugogodišnjim saradnicima zbog kvadrata Merkura sa Marsom i Saturnom. Nesuglasice će iskrsnuti zbog nejasnih dogovora i nerešenih finanskih pitanja. 7. aprila ćete uspeti da prevaziđete teškoće, postignete obostrano zadovoljavajući dogovor i učvrstite odnosa sa saradnicima zahvaljujući trigonu Venere sa Saturnom. 14. aprila će Jupiter koji vlada vašim poljem posla i karijere praviti sekstil sa Plutonom, što će vam doneti napredak u ranije započetim projektima i uspeh na poljima zabave i estrade, prosvete, kreativnim poduhvatima i dizajnerskim projektima. Uspeh ćete postići i ako se bavite energetskim resursima, inžinjeringom ili IT tehnologijama. Budite pažljivi na poljima međunarodne trgovine, ekonomije i bankarstva. Ako planirate poslovno putovanje odložite ga 17. aprila jer će Venera praviti opoziciju sa Jupiterom.

U trećoj dekadi aprila Sunce će ući u znak Bika, što će vam doneti više uspeha na polju komunikacije i bićete bolje organizovani. Mars će praviti sekstil sa Jupiterom i doneće vam više uspeha u timskom radu. Bićete izabrani za vođu tima. Vaše finansije biće promenljive početkom meseca. Izbegavajte da se zadužujete i pripazite na troškove. Pritiskaće vas dugovanja koja niste na vreme uspeli da rešite. To će potrajati do sredine aprila, kada će Merkur izaći iz retrogradog hoda, pa ćete moći bolje da raspoređujete svoje prihode i rashode. Krajem meseca će Mars praviti sekstil sa Jupiterom i doneće vam svež priliv finansija što će vam omogućiti da pokrenete jedan projekat za koji su vam nedostajala potrebna sredstva.

Nezaposlene Ribe će dobiti šansu da se zaposle u oblastima komunikacija i IT sektora. Takođe ćete biti u prilici da započnete saradnički posao.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:
Ljubav

Ako ste u vezi:

Na samom početku aprila Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi i braka praviće retrogradnu konjunkciju sa Suncem što će vam da jasnije sagledate vrednosti vašeg partnera i da uvidite šta je potrebno da bi vaš odnos postao kvalitetniji. Nesuglasice će nastati iz razloga što ćete više pažnje poklanjati prijateljima nego voljenoj osobi. Zahlađenje je prolazno.

Od sredine aprila Merkur kreće direktno. Uspostavićete bolje odnose sa voljenom osobom i ispravićete greške koje ste pravili u prethodnom periodu. Razrešićete nesporazume i konačno ćete se složiti u vezi zajedničkih finansija, budućih ulaganja i izdataka. Važno je da održavate komunikaciju, razmenjujete emocije i da pružate podršku jedno drugom.

Ako ste slobodni:

Osoba koja vam se dopada i sa kojom ste želeli da započnete novu emotivnu vezu delovaće vam zatvoreno, a vaši pokušaji da se bolje upoznate i da se zbližite nailaziće na neku vrstu otpora. Biće vam teško da uspostavite komunikaciju sa vašom simpatijom. Bićete uporni ali ćete ubrzo uvideti da se nećete moći sporazumeti i da su vam interesovanja različita. To će vas na kratko razočarati ali će vam u drugoj polovini aprila prići osoba sa kojom ćete otkriti dosta sličnosti.

Nešto starije Ribe će se osećati nesigurno u vezi osobe koju žele da upoznaju. U isto vreme će biti nešto što će vas privlačiti i nešto što će vas odbijati. Ako ne priđete i ne pokušate da je upoznate, nećete imati novu priliku u aprilu.

Razgovarajte UŽIVO sa astrologom:

Zdravlje

Imunitet će vam biti pojačan u prvoj polovini aprila jer će Sunce koje vlada vašim poljem zdravlja prolaziti kroz znak gde je snažno i egzaltirano. Osećaćete potrebu da se krećete, pa ćete praktikovati i sportsko rekreativne aktivnosti, što će poboljšati vašu kondiciju. U drugoj polovini aprila ćete biti skloni da se opustite, što vam može doneti višak kilograma.

Ishranu pojačajte vlaknima  i vitaminima. Uzimajte svakodnevno sveže i zeleno povrće kao što je zelena salata, spanać, blitva, brokoli i prokelj. Pojačajte unos voća, posebno sezonskog, a prijaće vam i rane trešnje i jagode. Od mesa će vam koristiti goveđe i pileće ali umereno. Umanjite unos mlečnih proizvoda i brze hrane. Potreban vam je C vitamin.

Srećni brojevi: 1, 8, 14, 19, 25
Ne zaboravite, sve naše astrologe možete da kontaktirate putem telefona:

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.